Knepig :)

Nu när jag sitter här och funderar så kom jag just på att jag är nog lite knepig. I många år så har jag alltid gillat Frank Zappa, gjorde ett specialarbete om honom i grunskolan en gång i tiden och han är ju lite lik den här Sebastien Tellier till utseendet. Nu har det ju inte med det att göra att jag råkar gilla just dom här 2 låtarna men det är ju lite knepigt att dom är så lika :) Kanske jag ska be Lars spara ut håret och skaffa solbrillor och en fet mustach *hehe*

Älskar den här låten!

Jag bara måste ha den nu! Den ska poppas hårt i bilen sen kan jag säga :D

Funderar

Jag sitter och funderar över saker som jag måste göra innan vi ska åka iväg på torsdag, tänk om jag glömmer något, det gör jag säkert.
Idag har jag väll inte gjort några stordåd här hemma men jag har iaf börjat skriva en lista på nödvändiga saker som vi måste ha med oss och så har jag handlat blöjor och kattmat mm så att Linus och katten ska ha det bra här hemma med Farmor och Farfar när vi är borta.
Viktoria har varit hos en kompis och lekt hela eftermiddagen och Lars har dammsugit här hemma efter jag har plockat undan och städat lite och så har han fixat med bilen så den ska vara i ordning när vi åker.
Han skrubbade heltäckningsmattan i van igår och det var välbehövligt kan jag säga! Många gammla fyllor som hamnade i det skurvattnet så nu luktar det grönsåpa i bilen och det är såååå fint invändigt!! Jag ser fram emot att bo i van med min älskling i 3 nätter :)
Ikväll så har jag varit hem till Becky och hälsat på henne och Linda, småpratade lite och gick en liten runda. Linda har scrappat en bok om sej själv och där var jag oxå med på en sida :D Jag känner mej lite stolt över att mina vänner gillar mej för dom betyder mkt för mej! Älskar er!!
Åh jag skulle ha lagt mej egentligen men jag vill inte, jag ska hitta igen en låt som jag bara måste köpa när jag är i Västerås och så ska jag nog spela lite spel innan det är gonatt ;)
Imorn måste jag upp i tid för då ska jag på BVC.

30:e Juni, Måndag. Elof & Leif

Inatt så satt jag och betalade Lars räkningar och det var en sådan skräckupplevelse att jag nästan inte kunde sova. Det var räkningar för över 11000 och då har jag redan betalat min hög som var på 5-6000. Det är bara för att vi fått räkningar på skatt och försäkring på 2 av våra bilar på samma månad *suck*
Men nu har jag satt mej och skrivit ner en bokföring över vad vi hade för räkningar den här månaden och ska fortsätta med det resten av året för då kan man gå tillbaka och se nästa år vad man hade för räkningar eftersom sådana räkningar som telefon, bilskatt och försäkringar oftast kommer samma månader på året så är man ju förberedd nästa gång. Nej, det är inte min egen idé... det är min äldsta syster som tipsade mej eftersom hon och hennes sambo gör så för att ha stenkoll på ekonomin.
Igår så jobbade jag sista skiftet och nu är jag ledig en hel vecka! Men hela veckan är naturligtvis redan uppbokad på en massa saker som vi ska hinna med. Så idag ska jag ägna mej åt hemmet, få lite ordning och så ska jag packa åt Viktoria för hon åker till sin Pappa på Onsdag. Jag måste naturligtvis sätta mej och skriva en lista på vad jag och Lars ska ha med oss på Torsdag när vi ska åka på semester så att jag inte glömmer något viktigt som att ladda kameran eller nått.
Min söta Mamma har sytt innerfickor på våra jeansjackor så man ska slippa släpa på någon handväska. Vad sjukt det är med jackor som kostar 1000 spänn st och så är det inga innerfickor? Jag trodde att det var standard på jeansjackor!
När jag ändå är inne på pengar så kan jag berätta att nu har vi beställt ett kylskåp till huset! Så nu så börjar köket på att likna ett kök snart, diskbänken och diskmaskinen är på plats redan så det händer litegrann iaf :)
Nu måste jag sörpla i mej kaffen och göra lite nytta, Viktoria tjatar om att hon vill ringa nån kompis så jag ska väll skjutsa iväg henne sen så hon får leka lite.

29:e Juni, Söndag Peter och Petra

Igår så gick jobbet bra som vanligt, lång dag till 16:00 och det klirrar ju fint i lönekuvertet nästa månad :)
När jag kom hem så var familjen startklar att åka ut på byn och se oss omkring så vi var på motorklubben och sen hälsade vi på en vän till Lars som har det mesta man kan tänka sig inom bilar. Barnen var helt lyckliga båda 2 och underskökte det mesta på gården så dom såg ut som små sotare när vi kom hem.
Sen åkte vi och handlade pizza och när vi kom hem med den så var Syrran och Dick hemma hos oss på besök så vi åt tillsammans.
När dom åkt hem så skulle Linus sova och Jag och Lars skulle se film tillsammans med Viktoria och äta godis, för det var ju lördag ;) Vi tittade på barbapappa och då blev jag så trött så jag somnade på soffan före kl 21:00!
När filmen var slut så masade jag mej över i sängen och Lars smorde in min rygg med tigerbalsam och sen sussade jag som ett barn, ända tills telefonen ringde en halvtimme senare och väckte mej, då var jag pigg igen :/
Det slutade med att jag blev vaken till 1:00 inatt, så kan det bli ibland.

Idag så sov jag till halv tio, det var skönt :) Synd bara att jag blir så slö när jag ligger så länge.
Pojkarna är ute och tvättar van invändigt och Viktoria duschar, själv väntar jag på att duschen ska bli ledig. När jag har duschat så ska jag tvätta, vika tvätt och diska. Det är allt jag ska göra hemma idag för sen ska jag jobba sista skiftet och ikväll kl 21:30 så går jag på semester en vecka! Fy vad skönt det ska bli att vara ledig hela familjen en vecka tillsammans!


118 100

Jag läste något roligt hos Wysteriia att man kan ju sms:a 118 100 och fråga vem man är så jag gjorde det. Jag skrev:
Vem är carola Persson?
Svar:  Carola Anna Christina Persson är en glad och sprallig 25-åring från Älvdalen. Hon jobbar i vanliga fall som undersköterska, men är just nu mammaledig. Hon tar hand om 2 barn tillsammans med en härlig sambo. Hon har också en katt och tycker att filmen Sex and the City var mycket bra!

Tja, det var väll en ganska bra beskrivning tycker jag ;) Jag hade inte kunnat komma med ett sådant bra svar själv om jag ska vara ärlig *hihi*

27:e Juni, Fredag. Selma & Fingal

Helt fantastisk & underbart rolig! Det var SATC bion vi såg igår! Jag grät för att det var romantiskt, jag grät för att det var hemskt, jag grät för att det var så roligt och jag gapade för att det var så sexigt! Det är tur att jag nyligen har noppat mina tår för annars så har håret rest sej där med för det var tuppskinnstatus på den här filmen! Den ska köpas och den ska ses igen ;)

Åter till vardagen, idag ska räkningarna betalas sen måste jag på affären och apoteket för att uppdatera lite nödvändigheter och i eftermiddag så jobbar jag. Det är allt jag har planerat. Lars är ute i huset och grejar med några skåp vi ska ha där.
Nehe nu ska jag ta itu med räkningsbunten!

Här är vi som var på bio tillsammans!

Sur? Hiss eller diss?

Jag försökte att ta några ego bilder på mej själv igår för jag vill ha en ny bild att lägga upp på bloggens framsida och på min användare på lunarstorm. Jag fotade massor med ggr och det var inte så enkelt som jag trodde att få till en bra bild men till slut så blev det 2 st som jag var nöjd med.
Nu hade jag bara det lilla problemet att jag kunde inte välja 1 av de 2 korten så jag bad Lars.
Direkt när han såg bilderna så sa han: Men vad sur du är! Det där kan du ju inte lägga ut som bild på dej själv, du ser ju helt onaturlig och sur ut!
Suck tänkte jag och la ner alla idéer om att lägga upp nya foton, men Lars lovade att han skulle hjälpa mej att fixa bättre, gladare bilder. Frågan är bara när han ska få tid att göra det?
Vad tycker ni? Hiss eller diss?



Sex and the City!

Ikväll då ska jag och brudarna åka till Mora och gå på bio! Självklart så ska vi titta på SATC filmen :)
Det ska bli så jäkla kul brudisar!!

26:e Juni, Torsdag. Rakel och Lea

Igårkvälls så åkte jag hem till Becky som vanligt :) Det blev ingen promenad för min del den här ggn men istället så follade jag mina nya jeans där eftersom Becky har en symaskin. Jag klippte av mina nya jeans igår för som vanligt så var dom för långa i benen och Becky fick spunk när hon fick syn på alla trådar som stack ut så då rev hon fram symaskinen och passade på att sy upp sina gardiner ;)
Linda kom ner till oss oxå och visade vad hon hade shoppat  i Mora igår, jag konstaterade då att jag måste införskaffa steps nu innan jag ska på semester.
Vad händer idag då?
Ja det kan man undra, jag ska iaf tvätta och så ska jag nog dammsuga och skura idag sen får det nog vara bra. Detta är den enda lediga dagen jag har den här veckan för sen jobbar jag hela helgen och eftersom solen lyser idag så ska vi naturligtvis vara ute på gården så mkt som möjligt!

25:e Juni, Onsdag. David & Salomon

Igår efter jag jobbat så åkte jag hem till Becky där även Linda var, det blev en hel del prat om ofrächa saker som kan drabba kvinnor som generande hårväxt och groteska acneutslag. Skönt att kunna sålla alla sina underliga funderingar med andra likasinnade!
Linda bjöd på muffins igen och det smakade kalasbra! Kvällens timmar gick och klockan blev 23:30 innan jag åkte hem igen, det är så tråkigt att det är så lite timmar på dygnet ibland :(
Idag har jag jobbat mellan 7-11:30, härlig arbetstid ;) Sen när jag kom hem så hade älsklingen dukat bordet och fixat lunch så det var bara att sätta sej och hugga in på ärtsoppa så nu är jag mätt och god!
När jag ätit färdigt så duschade jag, läääänge. Så just nu känner jag mej väldigt pigg, fräch och glad :D
Nu så ska jag fundera på vad jag ska ha för kläder på mej idag och sen ska jag ta rätt på disken och sätta igång en tvättmaskin, efter det så ska jag gå ut till Viktoria och Lars och kolla vad dom gör.

Eftermiddag

Nu har älsklingen varit hem på lunch. det blev köttsoppa med klimp och till efterrätt jorgubbar med grädde *mums*
Jag och kidsen har varit och handlat och så var vi in på banken och satte in Linus pengar som han fått i födelsedagspresent.
Nu när jag druckit ur kaffen och bloggat färdigt så ska jag vila en stund innan jag tar rätt på disken. Sen när jag röjt upp här inne så ska jag knalla upp till Farmor och farfar med kidsen innan jag far till jobbet. Det är allt jag ska göra idag, lugnt och skönt med andra ord ;)

24:e Juni, Tisdag. Johannes döparens dag

Idag så jobbar jag kväll, börjar inte förän 16:30 så Lars är oxå på jobbet idag.
Jag sitter och tittar igenom almenackan på vad som kommer att hända i sommar och det som är lite synd är att veckorna trillar iväg så fort! Men endel roligt ska vi hinna med :) Idreyran då jobbar jag men på fredagen så ska vi nog dit hela familjen för då är jag ledig och jobbar kväll på lördagen, så lite hinner jag ju!
Linus har fått en boll i födelsedagspresent och det är jätteroligt att leka med honom med den! Jag ska göra det nu bara jag druckit ur kaffen :) Viktoria sitter och tittar på He-man och när den är slut så ska hon duscha och sen ska vi åka på affären. Jag måste komma på någon bra lunch idag, det är väll ungefär vad som ska göras.
Nehe, då var det dax att röra på sej!

Tjejkväll!

Idag gick det ganska bra att jobba även om det var fullt ös ett tag men det är bara kul ibland om man jobbar med bra folk och det har jag gjort idag ;)
När jag kom hem så höll älsklingen på att servera kyckling med potatissallad, det var smaskens! Sen har Viktoria tittat på bolibompa och jag har lekt med Linus, älsklingen åkte iväg och hälsade på en kompis och när bolibompa tog slut så hjälptes jag och Viktoria åt att bada Linus och sen kom Lars hem och vi hjälptes åt att borsta tänder och få barnen i säng.
Så nu är allt frid och fröjd här hemma så nu tänkte jag åka till brudarna och se hur det är med dom. Idag har vi nog tid att träffas alla 4 tror jag, det ska bli kul!
Det är lite synd att det regnar, enligt vädret så ska det regna typ hela veckan. Men jag jobbar ju så då spelar det väll ingen roll, det hade varit värre att känna sej inlåst på jobbet när solen skiner ute! Däremot så var det en arbetskamrat som hade hört talas om att värmen och solen skulle komma tillbaka nästa vecka och det passar bra för då ska jag och min loverboy åka på semester *tjoho* ;)


23:e Juni, Måndag. Adolf & Alice

Igår så var jag ute med kidsen på dan och det var mysigt för vi hade ganska så fint väder. Sen när vi gått in och ätit lunch så sov Linus middag så då tvättade jag och passade oxå på att vila under tiden som Viktoria pysslade. När Lars kommit hem så åt vi röspätta med potatis *mm* sen bar det av till affären där jag träffade Cilla som äntligen är hemma från jobbet någon dag!
Cilla kom hem till mej sen så vi gick på en liten promenad och sen drack vi te och pratade ikapp de dagar vi inte sett varandra ;)
Idag så ska jag jobba 7-16, jag jobbar hela veckan utom torsdagen och det verkar ju inte vara någon förlust för det såg ut på vädret som att det skulle bli dåligt den här veckan.
Nehe nu ska jag dra iväg till jobbet, ni får ha en bra dag!

22:a Juni, Söndag. Paulina & Paula

Idag är det söndag, solen skiner och jag har inget speciellt planerat. Detta innebär utedag tillsammans med kidsen! Jag ska sätta ett snöre i Linus bobbycar så kan vi ut och ragga lite med den tillsammans och Viktoria kan cykla.
Igår efter kalaset så gjorde jag och Lars baby art på Linus. Det är när man gör fot och hand avtryck i lera och torkar, det blir ett fint minne från 1-års dagen!
När kidsen lagt sej för att sova igår så var jag helt slut, jag la mej för att lösa lite korsord men innan jag löst 3 rader så sov jag. Jag somnade före barnen igår ;)
Nehe nu ska vi gå ut i solen!

Linus 1 år!

Lilla grabben har blivit stor idag, hela 1 år redan!
Idag har vi haft en supermysig dag tillsammans med alla nära och kära. Linus har naturligtvis stått i centrum hela dagen och det har han trivts bra med ;)
Han har fått massor med presenter ngra av dem är:

Leksakståg
Bobbycar
Boll
Body
Shorts
Soldress
Mjukishund
Simmande fisk, leksak
Mjukisdress
skor
Traktorbok

Det var så kul att se när han fick sin bobbycar och han började brumma som en bil och studsa hela han!

Så här fin har han varit idag i skjorta & slips! Söt va?


Här åker han bobbycar!


Tårtan


Här sitter vi samlade och tittar på filmer från när vi filmat kidsen :)


Moster´s söta tjej har varit här idag!! *krama*


Killen var vaken hela dagen ända till 16:00 men sen somnade han och sov en timme ;)

Sågudden Särna

På kvällen igår så kom svärföräldrarna förbi och erbjöd sej att dom kunde vara barnvakt om det var så att jag och Lars ville ut, och de ville vi!
Lars var chaufför så vi drog iväg till Särna där vi först hälsade på Syrran & Dick. Vi drog vidare på en förfest och sen till parken där Sunrise spelade.
Vi hade jätteroligt och träffade mkt folk och jag dansade några ggr med ;)

Här är jag och Syrran innan vi gick på förfesten


Jag och Lars i parken. Lars fick blixten i ögonen ;)


Smulan & Lars


Smulan, Micke & Dick

Midsommarafton 2008

Igår när jag kommit hem från jobbet så åt vi sill och potatis, precis som det ska vara på midsommar. Efter det så tog vi med barnen till skansen här i Rot där vi tittade på när de klädde midsommarstången och reste den. Viktoria tyckte att det var jätteroligt, Linus somnade när vi kom dit och vaknade när vi kom hem ;)
Vi hade en riktigt mysig dag tillsammans hela familjen!

Här kommer dom och går med rankan som ska klä stången.


Linus somnade nästan direkt ;)


Här reser de stången!


Viktoria äter varmkorv, dricker cola och funderar spänt på om dom verkligen kommer att klara resa stången ;)


Och det klarade dom!

20:e Juni, Fredag. Linda. Midsommarafton.

Glad midsommar på er allihopa och grattis på namnsdagen till alla Linda som jag känner :)
Jaha nu sitter jag här och dricker kaffe i väntan på att jobbet ska börja. Jag var vaken till 1:15 inatt men ändå så är jag pigg idag och det är skönt!! Mitt humör är strålande! Synd bara att inte solen är det med idag :/
Jag hade velat ha en riktigt sommrig klänning på mej när jag slutar jobbet idag men dom ligger i svarta säckar ute i förrådet *suck* Vad tråkigt det är att halva garderoben ska ligga nerpackad!!
Nehe nu ska jag dra till jobbet och hoppas att det blir en bra dag idag!!

Underbara älskling!

Nu har jag jobbat färdigt så imorn är det ett kort skift och sen är jag ledig! Jag har ju mått pyton de senaste 2 dagarna över hur det ser ut här hemma och jag får inte energin att räcka till jobb, kids, mat, disk, städning, tvättning, papper, planering och allt som hör där till som jag så gärna vill få gjort före midsommar.
Jag fixade lite med tvätten och plockade bort saker som låg framme och lite sånt pyssel som jag hann med innan jag for till jobbet och tänkte att det får vara som det är.
Så nu har jag kommit hem och när jag öppnar dörren så ser jag att alla dörrar och skåp glänser i lägenheten, badrummet gnistrar och luktar rengöringsmedel, alla sängar är renbäddade och alla ytor är dammade.
Jag sitter här vid datorn nu och är nästan tårögd över hur fint databordet är när det är dammfritt!
Det är så underbart när älsklingen lyssnar på vad man säger och hur man känner och verkligen gör något åt situationen för att det ska bli bättre och att allt är lättare bara man hjälpsåt och sammarbetar!
Nu ska jag gå och sova som en prinsessa och vänta på min prins ;)
Jag älskar dej så mycket Lars!!


Microbageriet!

Här har vi bruden som gör de godaste muffinsarna i byn, dalarna, sverige! Ja kanske till och med godaste i världen om jag får bestämma! ;)
Riktigt mysigt och gott att träffa brudarna på Linda´s microbageri!



Så fina!


Mina brudisar!

Dex och Jag

Här är sötis vovven som jag hade hemma hos mej mån-tis. Han är en väluppfostrad liten charmör den här killen! Vi hade en riktigt mysig dag jag, han och kidsen ;)




19:e Juni, Germund & Görel

Idag fyller Linus kompis 1 år, det skiljer bara 2 dagar på dom och det är ganska fränt tycker jag ;)
Idag ska jag jobba kväll och börjar kl15:00. Jag borde väll egentligen röja upp här inne nu innan jag ska på jobbet eftersom jag jobbar imorn med men jag vet inte riktigt vad jag ska ta krafterna ifrån.
Jag är ganska så deppad just nu för att det ser ut som skit här hemma och ingenting händer när jag jobbar så jag ska nog inte blogga nått idag.
Jag har en massa roliga bilder i kameran jag skulle ha laddat upp men det får vänta som allt annat oxå får vänta när jag känner så här.
Nej nu ska jag dricka ur kaffen och klä på mej sen ska jag sätta mej och tycka synd om mej själv!

18:e Juni, Onsdag. Björn & Bjarne

Igår på kvällen så träffade jag brudarna. Vi var hemma hos Linda som öppnat sitt microbageri och bjöd oss på helt underbara chokladmuffinsar med mintglasyr och vackra dekorationer *mmm* Sen promenerade vi bort varenda liten kallori vi nyss satt i oss ;) Det blev mkt prat om allt möjligt som vanligt, hetaste ämnet just då var hundar, miljonärer och alkisar.
Dex har flyttat hem till sin Mamma igår, det var jättekul att få ha honom hemma och jag ser fram emot att han ska få komma fler ggr fast då vill jag vara ledig så jag får träffa honom mer!
Idag har jag jobbat 7-15 och sen när jag kom hem så hämtade jag posten och sållade igenom den. Svärmor bjöd på käk så jag har varit där nyss och smörjt kråset och när jag kom hem igen så var det bara att gräva ner sej i papper från försäkringskassan om vi ska få några pengar den här månaden. Papperen måste vara på postlådan före 17:30 så Lars är iväg nu och jag hoppas att han hann, men det gjorde han nog.
Nu ska jag ta mej lite kaffe sen måste jag sätta igång en tvättmaskin. När det är gjort så måste jag dammtorka, Linus fyller ju år på Lördag och jag jobbar torsdag och fredag så jag lär börja i någon ände nu om jag ska hinna. Jag har en massa små ställen fyllda med skitsaker som måste sorteras och slängas men jag får nog prioritera vilka högar som är akuta just nu om orken ska finnas kvar en längre period.
Jag måste nog svika mina brudar ikväll och pyssla här hemma istället, fast sammtidigt så hade det varit kul att träffa dem ikväll för imorn jobbar jag kväll så jag får sovmorgon. Äh vi får se hur långt jag hinner.
Nu ska jag dricka kaffen innan den blir kall!


17:e Juni, Tisdag. Torborg & Torvald

Inatt så har vi haft lillkillen Dex hos oss och det har gått bra! Katten har sovit på skötbordet och hunden nedanför :) Dom tycker om varandra och är snälla.
Nu snart ska jag till jobbet, kort dag till 13 idag och det är skönt, då när jag kommer hem så blir det promenad med hunden!! Jag känner mej inte sådär supermotiverad till att jobba men jag lär väll få lov.
Nej nu måste jag åka.


Hund

Nu ska jag städa och ställa iordning här hemma så det blir hundvänligt för ikväll så kommer det en liten Dex och ska sova över hos oss! Både jag och Lars ser fram emot att få vara hundvakt och det ska bli roligt att få en till liten krabat att ta hand om här hemma ;)
Lars har sprungit ut och tömt kattlådan och jag ska plocka ihop alla leksaker sen är det nog färdigt att hämta killen!
Imorn ska jag till jobbet, det känns väll sådär.... men det är en kort dag och det är skönt. När jag kommer hem från jobbet så ska jag gå promenad med vovven ;) Åh vad kul det ska bli! Nä nu måste jag skynda mej så jag får hämta han nån gång :)

16:e Juni, Måndag. Axel & Axelina

Igår så var jag ute med kidsen hela dagen. Vi lekte tillsamans, var in till gammelmormor Anna och hälsade på och så grejade jag med lite ogräs och skrot på gården.
Lars har varit ute i stugan och knackat bort all lös putts på muren så vi kan ta dit en murare och få den fixad och så har han rivit byggställningen på baksidan och börjat riva den på långsidan så nu snart ser det riktigt bra ut utifrån.
På kvällen sen så for jag hem till Becky och där träffade jag Linda med. Linda har varit i sthlm i helgen och tittat på Dolly Parton och sen höll dom på att krocka mitt på gatan med Lars Winerbäck eller vad han heter. Det var väldigt roligt att höra vad dom gjort, jag ska nog släpa med Lars på en liknande resa nån gång :)
Jag tänkte visa lite bilder från gårdagen och när jag har laddat upp dom så måste jag ladda tvättmaskinen och diskmaskinen, det går nog fint att plocka här hemma idag för mina barn har disco i vardagsrummet och jag gillar att städa till musik ;)

Dom här tälten köpte jag till kidsen  på gekås men jag har inte fått upp dom förän igår ;) Det var ett väldigt bra köp för båda kidsen blev mkt glada och lekte tillsammans!


Här har min älskling varit och knackat igår. Det blir nog väldigt fint när den är färdig sen.


Här börjar det bildas ett kök.


Ställningen på baksidan är borta och allt skrot som hamnat på backen är undanröjt så nu är det fritt fram att växa för den syrén som finns där.


Den här ställningen rev han efter jag tagit bilden så nu snart kan jag nog börja gräva blommland hoppas jag :)


Framför barnens gungställning så har det legat en massa gammla plankor från gammla fasaden, det var högt gräs och en massa hallonbuskar mitt i gräsmattan. Det stod även en gammal toalettstod där som vi bytt ut inne i stugan. Men jag tog aldrig någon bild på det för det var inte så vackert.


Men nu har vi tagit bort allt skrot och rivit bort hallonbuskarna och klippt gräset så nu är det fint runt gungorna och lekstugan. Jag ska så lite nytt gräs bara där buskarna varit och plankorna legat så blir det fint!


Vi blir nog ute idag med då det är ganska så fint väder idag!

Lördagens grillning

Här står min Svägerska och grillar. Hon är så söt med Viktoria´s paraply! Det började ju regna som attan så vi satt inne och åt sen.


Linus och Lars var med och hjälpte Faster. Viktoria syns inte men hon står i hallen och kollar läget.


Linus tyckte att det var jättegott med grillad majs!


Det var en riktig mysig kväll igår!

Fredagens shopping

Här är bilstolen vi köpte till Linus, Vi hittade den på rea så det fanns bara rosa/grå & den här svart/röda att välja mellan. Men jag tycker att den passar väldigt bra till min röda bil!


T-shirt till Linus


Större skor som är lite öppna så han inte ska få tåbira i sommar ;)


Sen glömde jag ju tala om att vi köpte en låda att ha ute som man kan ha dynor till utestolarna i. Slipper jag ha dem i förrådet med alla spindlar! Det är meningen att vi ska sätta ihop den idag.

15:e Juni, Söndag. Margit och Margot.

Jag har sovit som en stock inatt och gu va skönt det var! Sen har jag haft sovmorgon så jag klev inte ur sängen förän vid 10 och när jag gjort det så duschade jag länge och rakade benen. Det är sånt som hör till lyx i mammavärlden.
Lars han klev upp före mej och gav barnen frukost och klädde på Linus och under tiden som jag hjälpte Viktoria att duscha så dammsög Lars :) Så nu är det grusfritt här inne en liten stund.
Nu har Lars sprungit ut och ska fixa en massa saker ute, det är ganska fint väder idag med lite sol ibland. Själv så ska jag greja lite lunch nu och så ska jag nog tvätta en maskin.
Jag har laddat upp lite bilder idag som jag tänkte visa.

Här är killarna idag, Linus har gått några steg idag men han vägrar att göra det när någon ser ;)


Toria är så glad att det är fint väder igen så hon får ha klänning på sej :)


Hon blev så himmla fin i lugg! Jag gillar den skarpt ;) *sötis*

Regn, regn och regn

Har varit en rätt jobbig dag på jobbet, men så kan det ju vara ibland.
Väl hemma så har det varit mysigt. Jag och Lars har gjort ett ryck här inne nu så bara vi dammsuger imorn så ser det ganska bra ut.
Ikväll så har vi grillat med Lajs & Roger, det var smaskens! Nu har Lars åkt till en kompis och hälsat på och jag är hemma med kidsen.
Det regnar som attan ute! Visserligen bra för blommorna bara det kommer rejält solsken på det här nu sen. Viktoria hade ju planterat 3 solrosor på dagis som jag planterade här hemma igår så nu hoppas vi på 4 fina solrosor i sommar för vi har ju satt en här hemma förut och den ser mkt lovande ut än så länge. Krassen börjar snart ringla sej uppför den fina klätterväggen som Lars gjort och då blir det nog riktigt fint!
Imorn hoppas jag att jag får sova länge :)
Nu ska jag ringa syrran och höra vad hon gör!

14:e Juni, Lördag. Håkan & Hakon

Igår innan jag skulle lägga mej så slog det mej att det har ju varit fredag den 13:e?!? Tur att min hjärna inte fungerade på morgonen för jag är ju lite vidskeplig av mej så hade jag gått runt och trott att något skulle gå galet så hade det säkert gjort det :P
Idag så ska jag jobba igen 7-15. Härligt med helg-OB. Jag håller på och pladdrar om hur mkt pengar jag ska tjäna hela tiden och hur kul det ska bli, men sen kom det skatt på 2 bilar igår och helt plötsligt så har man 4000kr mer i utgifter den här månaden :( Hur mkt jag än sparar och sparar så kommer jag ingen vart känns det som. *suck*
Nu måste jag åka till jobbet!

Regn & åska

Nu regnar det som tusan ute och mullrar lite med så jag lär nog skynda mej och stänga av allt.
Hur som helst så är vi då hemma igen nu och har bränt över 3000 spänn :-0 Det blev en jättefin bilstol till Linus med extra remmar, solskydd och lekbord. Ett par sandaler till Linus och en t-shirt som det står ÖVNINGSGÅR på. Lars köpte nya kallingar i fina färger och jag har köpt ett par ljusa jeans för presentkortet jag fick med Lajs och Roger.
Det blev inget åt tjejen idag men hon har redan mer leksaker och kläder än nån annan i den här familjen så hon överlever nog!
Nu ska jag kasta in en gratäng i ugnen :)
Föresten här kan ni se när Becky har sminkat mej ;)

***Me and my love***

Nu ska jag snart åka på dagens andra möte och när det är färdigt så ska jag bara vänta på att älsklingen ska sluta jobbet. Idag ska vi nämligen lämna barnen hos Farmor och Farfar och åka till Mora, bara jag och han helt själva ;)
Ska bli helt underbart att åka iväg och shoppa med älsklingen och äta lite god mat tillsammans!
Det enda jag vet än så länge som vi ska köpa är en ny bilstol till Linus och kalsonger åt Lars sen får vi se om det blir nå mer.


13:e Juni, Fredag. Aina & Aino

Är det Fredag igen?? Attans vad tiden går fort, för fort! Jag hinner ju ingenting *suck* Nästa Fredag då är det midsommar och sen går vi mot mörkare tider igen. Ja,ja nu är det iaf sommar och den ska vi njuta av!
Fy vad roligt det var på lyfttekniken igår ;) Längesen jag hade så roligt på jobbet kan jag säga, det har inte hänt sedan jag jobbade i Särna. Det är härligt nu när man börjar lära känna personalen på bygget. Nu ser jag verkligen fram emot att jobba där i sommar och kanske i framtiden!
Senare på dagen igår så blev det inget gjort av det jag planerat, så jag får försöka ta tag i det idag istället. Träffade Carro på jobbet igår så hon följde med hem och fikade och sen kom familjen hem så då blev det full rulle. Lars överlämnade kidsen till mej och sprang ut och målade färdigt huset så nu kan vi äntligen få ner byggnadsställningarna runt om.
När han kom in sen så var det dax för mat och sen stod det inte på förän kidsen skulle sova och jag for hem till Becky för att ut och gå.
Jag kände att jag för en gångs skull var ute i god tid för promenad då det annars brukar bli lite sent men igår var jag där en timme tidigare än vad jag brukar. Men det var så himmla roligt hemma hos Becky så klockan var nästan 00:00 innan jag var hemma igen :)
Idag så ska jag på möte på dagis snart och få en utvärdering av den gågna terminen så jag lär nog skynda mej och klä på oss om jag ska hinna till 9.
Senare på dagen så ska jag på ett annat möte på jobbet och få en medicingenomgång och förfriska hjärncellerna lite så man hänger med i nya saker som händer.
Sen när jag är hemma igen så måste vi ta oss i kragen och få nå gjort hemma för nu tog jag på mej jobb imorn igen. Jag skulle vara ledig 4 dagar nu var det meningen men helt plötsligt så blev det bara 2 :/ men det blir väldigt fina pengar nästa månad! Åh det ska bli härligt kan jag säga!!

12:e Juni, Torsdag. Eskil

Idag bär det iväg på brandinformation & lyftteknik. Det kan ju vara spännande, kul att göra något annat än tvätta rövar och armhålor på jobbet en morgon!
När jag kommer hem sen så ska jag fylla i platserbjudandet till Linus dagis och skicka in det och då ska jag komma ihåg att få med mej fotopåsen till engångskamerorna. Jag trodde ju att Lars hade skickat dem i måndags, men igår så kröp det fram att han hade prövat flera olika postlådor och paketet gick inte i för det var för brett. Så jag får väll åka till ICA själv idag så jag är säker på att det är postat den här veckan. Jag vill ju ha korten nu!
Idag slutar jag 12:00 redan och då ska jag passa på att handla, jag måste komma på något snabbt och enkelt till lunch idag. Köttbullar och makaroner kanske? Hm, ska fundera ett tag till på det......
Det är mulet ute idag en det ser ljusare ut bland molnen nu än för en liten stund sen så kanske dom spricker upp lite idag, jag ska då iaf sola efter jobbet idag har jag bestämt ;)
Nehe nu måste jag få i mej kaffen och dra iväg!

Försäkringskassan

Jag sitter just nu i telefonkö hos försäkringskassan och jag har för närvarande plats 221 i kön, vad upplyftande det känns på nått vis. Först så tänkte jag lägga på men jag vill absolut ha svar på min fråga så jag får vackert vänta.
Åh nu har jag kommit till 197, det går ganska fort då iaf ;)
Jag ska nog surfa runt under tiden så går det nog fort  *hehe*

Dåliga blogg!

Sen jag fick den här nya plattformen eller vad det kallas så har det bara krånglat! Jag är inte alls nöjd och kan för det mesta bara tänka på fula ord när jag försöker ladda upp något eller kastta in ett inlägg i den här bloggen!!!
Igår skulle jag lägga upp ett inlägg om Linus nya fotbollsboddy men det var helt omöjligt att ladda upp bilderna och det har hänt flera ggr. Inlägget kom inte in förän idag och nu har det ju tappat poängen redan. Sen hackar det hela tiden, man är helt nervös för varje sidbyte för det kan stå error rätt som det är.....
Suck, jag tycker att det är tråkigt att bloggen ska vara så för då tappar man stinget. Förr tog det alltid 20 min för mej att blogga på morgonen och nu kan det ta över en timme för att inget fungerar.
Den gammla bloggen var mkt bättre!!!

Fotboll

Ja idag är det tydligen en viktig match i fotboll för Sverige som min Pappa hade brottom hem att se 21:30. Själv är jag totalt ointresserad men det slog mej idag varför utbudet på barnkläder var så dåligt nere på Gekås när jag var där för alla baby boddysar var gula och blå med texten SVERIGE på och nu förstår jag varför!
Jag köpte en åt Linus och kom på att ikväll är en aldeles ypperlig kväll att gå och sova i den boddysen för då kanske Sverige vinner, för det vill jag även om jag är ointresserad :)
Här kommer våran lilla fotbollsmaskot ;)



Prinsen somnade skönt i klädseln :)

11:e Juni, Onsdag. Bertil & Berthold

Jaha då var det en ny dag igen. Solen skiner lite idag men inte så mkt. Det gör då inte mej nått om det blir regn för jag ska iaf jobba ikväll ;) Igår så var jag iväg och fuskade lite med solbrännan i solarium, men det syns inte så jag lär nog testa 17ggr till. Solen biter inte på mej iår när det äntligen är en fin sommar :( Men jag har inte lika mkt tid att vara ute heller, när jag säger att jag minsann ska ligga i ryggläge i solen så brukar det innebära max 5 minuter för sen måste jag serva mina barn eller sambo. Jag får väll lägga det intresset på hyllan tills barnen blivit äldre.
Idag ska jag inte göra något vettigt här hemma, jag ska bara umgås med barnen fram till att jag ska på jobbet *härligt* sen ska jag jobba lite imorn oxå men då är det utbildning jag ska på som slutar 12 så det är en kort och fin dag. Roligt med lite utbildning emellanåt!
Vad nervös jag blev när jag kom hem efter promenaden igår kvälls för då hade mitt internet ballat ur så det fungerade inte vad jag än gjorde. Jag stängde av allt och gick och la mej och idag fungerar det igen :/ En del saker är det nog meningen att man inte ska förstå....
Ja just ja, nu kom jag på att jag filmade ju 2 av brudisarna igår när dom tränade runkmuskeln och gjorde kakaosmör :) Vilka tokiga och härliga vänner jag har!
Nu måste jag sätta mej och se filmen *hihi*


Så här såg jag ut för 2 år sen, då var ju huden lite brun så man iaf såg frisk ut. Nu ser jag ut som en albino :P

Kidsen & Morfar

Morfar har varit på besök idag och hämtat hem sin fyrhjuling. Vi drack kaffe och åt jordgubbar tillsammans och så busade han mest med barnen :)
Han är för go min Papps och barnen älskar när Morfar kommer! Jag har filmat dem tillsammans idag och det är riktigt roligt att kunna föreviga saker på det viset!
Sen har jag knäppt nån bild med så jag lägger upp 2 får ni se kidsen och Morfar
Här är Viktoria idag, Mamma´s fina tjej!


Morfar och Linus busar! Viktoria står och tittar på Lars tror jag :)

Psalmtoppen!

Jag slog på TV:n nyss och då var det slutet på ett program på 2:an som heter psalmtoppen. Nyfiken tog överhand och jag fick lov att titta en stund och det visade sig att dom precis skulle berätta vinnaren i en omröstning av bästa psalmen 2008, och jag måste hålla med om att det är nog den bästa psalmen!

Så här kommer vinnaren av bästa psalmen 2008, lyssna och njut ;)

Halvlek

Nu har mer än halva den här dagen gått och jag har inte skurat kylskåpet än. Jag har bara plockat ur allt som inte ska vara kvar men skurningen väntar jag med tills Lars har kommit hem så får han hålla ett öga på Linus under tiden.

Viktoria har en kompis här hemma och just nu så tittar dom på Alfons Åberg tillsammans.

Däremot så har jag varit till banken idag och satt in pengarna jag fick i födelsedagspresent så nu ska jag gå in på internet banken och betala kameran.

Snart kommer älsklingen hem, åh vad jag längtar till Fredag, då ska jag och han åka till Mora helt själva och bara vara vi två *underbart*

Nu måste jag fundera ut nå kvällsmat!

Min vardagshjälte <3


10:e Juni, Tisdag. Svante & Boris

Nu kom jag och tänka på Boris Karloff, det var han som spelade frankenstains monster i den första filmen som kom. Ett sådant vettigt vetande måste tillhöra allmänbildning ;)
Idag så lyser inte solen men det är inte riktigt grått ute heller, det är 17,4+ grader ute och det blåser lite.
Jag kunde inte riktigt låta bli att planera lite saker idag så på dagens chema så ska jag skura kylskåpet och åka till banken i rätt tid.
Igår så blev Lars klar med Pappas fyrhjuling så jag tog lite bilder på barnen när de satt på den och så testade jag att zooma igår, det var katterna som fick bli försökskaniner ;)

Här är min älskade familj!


Här har jag zoomat in missarna när dom rullar sig för varandra :)


Nu ska jag duscha Viktoria och sen ska jag in i duschen själv och sen ska jag umgås med kidsen!

Promenerat

Idag har jag varit ute och gått 3 ggr! Jag har ju inte rört på mej nu i helgen och så imorse så var jag ute med kidsen och ikväll var jag först ut en kort sväng med C och sen en längre sväng med B :)
Underbart att träffa brudisarna igen och få prata om allt möjligt! Hoppas att L är ledigt imorn så hon med kan följa oss!
Jag kan då konstatera att det här varit en bra dag även om det regnade ikväll när vi gick men det var ganska skönt ändå, jag slapp ju få en mygga i strupen som jag fick förr när vi var ute och gick i fint väder så jag trodde jag skulle strypa mej innan jag fick upp den :P
Nu ska jag krypa ner hos älsklingen och imorn blir det nog en soft dag och ta sakerna som dom kommer. Måste ladda till jobbet sen på Onsdag!
Sov sött allihopa, det ska jag göra :)


Kaffe

Nu känner jag att den här dagen är fulländad. Jag har läst det där om försäkringskassan och dragit ut blankett som jag fyllt i och skickat, fixat present åt syrran och skickat det med, handlat, diskat 2 maskiner + handdiskat, tvättat, hängt tvätt, vikt tvätt, plockat, dammsugit, skurat, fixat mat och utfodrat den och ringt 3 viktiga sammtal.
Nu sitter jag och myser vid datorn med en kopp kaffe och barnen tittar på bolibompa :)
Lars har fixat min fars fyrhjuling idag och pappsen blev glad över den nyheten så han skulle komma och hälsa på någon dag, det är kul!
När jag skrivit färdigt så ska jag ringa brudisarna och höra om det är någon som vill följa mej och gå ikväll, då blir det 2 promenader idag *härligt* Ska bli riktigt kul att prata med brudarna med för nu är det jättelängesen vi träffades!
Vad nöjd jag är med att jag hunnit göra allt som jag planerade imorse, det enda jag hoppade över var att sminka mej, orkade inte göra mej snygg idag ;) Men annars så har jag fått mkt gjort. Nu är det bara en dag ledigt kvar sen ska jag jobba igen så imorn ska jag nog bara ta det lugnt hoppas jag! Eller föresten så skulle jag på banken idag men jag glömde ju att dom stänger 15 och jag var där 15:30 :/ Så jag ska väll försöka imorn igen då :)

Engångs

Nu har vi nyss käkat lunch, det blev ärtsoppa idag. Jag har hämtat in posten och såg att jag fått fotopåsen idag så nu har jag packat i engångskamerorna från 25-års kalaset och så har jag skickat iväg påsen med Lars så nu hoppas jag att den ligger på posten :)
Ska bli riktigt kul att se dom bilderna!!!
Nu ska jag sätta mej och läsa regler om försäkringskassan *blä* roligare kan man ju göra, men jag måste verkligen ta tag i det där nu *suck* Måste passa på medans Linus sover!

Fröna och knopp 9:e Juni

Nu har jag varit ute och gått med Linus i vagn och Viktoria har cyklat framför oss. Sen passade jag på att knäppa lite kort på blommorna och rensa lite ogräs. Hoppas att det växer fort fort nu när det börjat att gro ;)
Här är bilder på kidsen som varit ute med Mamma idag!




Första bladen på krassen det syns en luktärt med om man har bra syn + lite ogräs ;)


Här kommer det en liten solros!


Blommlandet innan det är rensat


Här är landet när det är rensat och vattnat


Min akleia knopp! Mycket stolt över den!!

9:e Juni, Måndag. Börje & Birger

Idag fyller äldsta syrran Nilla år, grattis till dej!
Solen skiner idag men det blåser ganska så hårt ute. Idag ska jag fördriva tiden med att fixa papper som ska fyllas i och skickas in osv. Viktoria skulle ha varit på dagis idag men hon ville ha sommarlov nu så jag har ringt dagis och meddelat det. Det är då skönt att bara få vara hemma tillsammans med båda barnen när man är ledig.
Sen har jag lite viktiga telefonsamtal som jag måste ta itu med idag, det märks att det varit långhelg.
Igår fick jag iaf undan ganska mkt småplock här inne så idag ska jag dammsuga och skura.
Igår upptäckte jag något riktigt roligt, mina frön är på väg att växa upp! Jag har satt lite slinger krasse och luktärter i blommlandet och lars har byggt en klättervägg eller vad jag ska kalla det till dem. Sen har det kommit upp en liten solros! Nu är det bara att hålla tummarna för att jag lyckas driva upp dem!
Sen har jag sett att smultronen blommar i gräsmattan så nu blir det klippförbud på baksidan ;) och så har jag fått knopp i akleian i vardagsrummet, ganska otroligt för jag har haft den blomman i 6 år och den har aldrig blommat så det ska bli riktigt spännande att se!
Jag ska nog ägna en stund åt kameran sen och föreviga mina små skott och knoppar ;)
Nu ska jag ge Viktoria frukost, Linus har redan ätit sin välling och sen ska jag nog sminka mej lite. Barnen är så lugna och snälla nu så det gäller ju att passa på och pyssla om sej själv lite ;)

8:e Juni, Söndag. Eivor & Maivor

Idag har jag testat att videoblogga under tiden som jag låg ute och solade men tyvär så blåste det rätt in i micken så det hördes inte ett ljud av vad jag sa, ändå så tyckte inte jag att det blåste nå just utan att det var jätteskönt ute! Jag ska testa en annan gång får vi se om jag lägger upp den.
Just nu så blåser det lite mer men det är varm och skönt och solen skiner!
Idag har jag plockat lite här hemma så det ska gå att vara här inne, tiden har stått stilla i lägenheten när jag jobbat i 4 dagar så jag måste greja lite till innan jag är nöjd.
Tidigare idag så har jag lekt lite med kameran som ni ser i det tidigare inlägget. Jag är så supernöjd över att ha en  ny kamera!! Jag tycker den är jättebra!
Just nu sitter jag och gör två listor, en om saker som jag ska handla nästa gång jag är till Mora och en lista på vad jag måste uträtta imorn när det är måndag igen.
Jag måste se över våra föräldradagar och se vad vi ska göra med dem som vi har kvar.
Lars är ute och grejar med Pappa´s fyrhjuling i garaget och idag så blir den klar så då blir nog Pappa väldigt glad! Jag ska ringa han nu strax och tala om :)
Viktoria har åkt hem till en kompis och kommer inte hem förän till kvällsmaten och Linus sover middag.
Själv nu så ska jag ladda tvättmaskinen, dricka kaffe, skriva färdigt listorna, vika tvätt och sola en stund. Jag funderar faktiskt på om jag ska öppna en av böckerna jag fick med syrran Smulan och hennes familj i födelsedagspresent :) Men jag vet inte än, jag hinner inte läsa så länge ändå så jag ska kanske ta det en annan dag??? Får se hur det blir men nu måste jag skriva färdigt listorna :)

Viktoria live!

Viktoria vill vara med på film hon med, här kommer hon!

7:e Juni, Lördag. Robert & Robin

Nu kom jag just på att jag glömde gratta Robert på namnsdagen när jag såg han fastän jag tänkte på det imorse.
Idag har det varit fint väder igen och jag har jobbat hela dagen till 16:00 men jag är mkt nöjd med det för det blir fina pengar nästa månad! Jag har jobbat 4 dagar på raken nu och mer blir det :)
När jag slutat så var jag och handlade och sen träffade jag min älskling på östäng innan han drog iväg med både van och trailer till Vansbro. Det är cruising där och jag hade gärna varit med men jag orkade inte, jag känner att jag är rätt mör efter arbetsdagarna och studentfesten men jag hinner nog med annat i sommar :)
Jag ska snart ringa älsklingen och höra om dom har roligt!
Sen var jag hem till svärmor och hämtade kidsen, hon följde med mej hem och matade barnen medans jag duschade *lyx*
När barnen lagt sej och Linus somnat så brakade det lös ett åskoväder. Jag och Viktoria gick ut och tittade på blixtarna och det tyckte hon var spännande, när hon sedan lagt sej igen så vaknade Linus och grät och då blev Viktoria så rädd så hon grät med. Så nu har jag suttit med barnen på varsin arm och tröstat Mamma´s söta snuttisar. Nu har åskan slutat och barnen har somnat, tack och lov!
Jag somnade en liten skvätt på soffan jag med men nu är jag pigg som en lärka igen ;) Jag ska surfa runt en stund nu för jag har då haft så lite tid med datorn nu när jag jobbat så nu ska jag passa på!
Becky, en av mina sötisar skriver till mej och berättar att hon saknar mej i Vansbro, saknar henne med! Men vi ses säkert imorn eller på måndag!
Ha en trevlig kväll och kommentera gärna filmen på grabben i förra inlägget ;) Han gör visserligen inget speciellt men jag är lite stolt över första filmsnutten med kameran. Vad kul det ska bli att se sen när han blir stor och han själv kan höra och se sig själv hur han var som bebis!
Filmen blev lite kort men jag fick lov att stänga av kameran och ta ner Linus så han inte skulle ramla.

Linus Live

Tydligen fugerade uppladdningen här om dagen ändå :) Här får ni se busen som aldrig är stilla!

6:e Juni, Fredag. Gustav & Gösta. Nationaldagen

Idag fyller David år, Grattis!
Sen är det ju nationaldagen, Viktoria undrade vad det betydde. Ja... jag svarade att man firar sitt land där man bor så Viktoria undrade om det var så att alla som pratar svenska får fira nationaldagen och äta glass, men jag tror att jag fick henne att förstå att det var allas dag och att den firas i sverige. Inte lätt att förklara allt alla gånger!
Igår så var jag på studentbufé och det var grejer det kan jag lova! Jättemycke jättegod mat, sallad, frukt, tårtor och kaffe. Det var smaskens! Grattis till studenten Tesse!
Jag var hemma igen ganska tidigt 23:20 så jag är pigg och utvilad idag. Jag ska ju jobba ikväll.
Nu har jag fått nussa på min fina tjej som varit hemma hos sin pappa. Hon var till frissan när hon var där så nu har hon klippt lugg och hon blev så söt!
Linus har klättrat upp på en stol idag och fått tag i en kastrull som var fylld med korv vatten och tippat den över alla sina leksaker så nu har jag nyss skurat golvet.
Lars har varit ute med barnen, Linus har badat ute och Viktoria sitter ute och lyssnar på cd-saga.
Jag har ägnat mej åt min kamera hela förmiddagen, jag fick den igår men fick lov att ladda batteriet först innan jag kunde börja leka med den så därför fick jag vänta till idag.
Jag är riktigt nöjd med den! Den är snabb och enkel och har menyer på svenska. Jag har filmat barnen med den idag och det blev jättefina filmer! Jag försökte att ladda upp dem på youtube men jag fattade inte riktigt hur man gjorde, jag tror att jag laddade upp den men sen gick det inte att titta på den, jag är så otecknisk!
Linus sover middag nu så jag ska strippa och lägga mej i min underbara solstol i det härliga vädret.
Jag har inte hunnit sola nå alls nästan fastän vi haft så fint väder så länge. Men nu ska jag!
Slänger upp lite bilder jag tog imorse så ni får se :)

Jag och Lars aldeles nyvakna :)


Linus går mellan Mamma och Pappa


Viktoria är så söt i lugg! Här är hon dock nyvaken så den spretar lite åt höger för hon har en virvel uppe i luggen ;)

5:e Juni, Torsdag. Bo. Världsmiljödagen

Idag så ska jag jobba 7:00 - 16:00 sen ska jag gå på studentmiddag hos Tesse. Det ska bli kul! Middagen är redan kl 17:00 så jag får skynda mej lite sedan jag slutat men jag hinner nog.
Min älskling ska åka till Falun idag och hämta hem Viktoria så då är alla hemma sen ikväll när jag kommer hem så hinner jag träffa kidsen lite innan jag ska åka på jobbet imorn. Jag har ju inte sett någon av dem sedan förmiddagen igår.
Solen skiner idag igen och jag tycker det är så roligt att vi får ha det så fint! Hoppas att det fortsätter så nu i sommar!!
Nehe nu måste jag ila iväg till jobbet ;)

Kär och bestulen

Idag har jag jobbat och det har gått galant!
Nu är jag hemma och har suttit vid datorn ett tag och letat reda på en ny fjärrkontroll till bilstereon som min älskling ska få utav mej.
Det är ju något miffo som "råkade" få med sej våran fjärr från van i helgen när jag hade fest och Lars blev irriterad över att den är borta så nu har jag köpt en ny och det ska bli kul att se hans min när han ska öppna paketet sen :)
Troligen samma miffo "råkade" även få med sej några öl från bilen. Hoppas att miffot är nöjd med sej själv och att han har en lika bilstereo som oss så denne får användning av fjärrkontrollen...... :P
Men det är väll så när man är godtrogen och tror att man kan lita på folk.
Längtar tills min älskling får sin nya fjärr nu så jag får se hur glad han blir ;) Det skulle ta 2-4 dagar stod det så jag får nog vänta en hel vecka nu när det blir lång helg, men den som väntar på något gott.... :)
Nehe nu måste jag sova för imorn är det jobbet som gäller igen!

4:e Juni, Onsdag. Solbritt & Solveig

Solen skiner idag igen och idag fyller Cilla 24 år. STORT GRATTIS till dej gumman!!!!
Idag så ska jag jobba mellan 12:30 - 21:30 så jag har inget speciellt planerat idag förutom att jag ska se över arbetsväskan. Sen ska jag skicka ett sms och anmäla mej till studentmiddagen jag är bjuden på imorn :) Det ska bli väldigt trevligt!
Linus sover middag nu så antingen så ska jag surfa runt en stund eller så ska jag gå ut och lägga mej i solen innan jag ska jobba idag.


Hoppas att du får en fin dag vännen! KRAM

Bilder från festen

Här>>  finns det iaf någon liten bild från festen som Linda knäppt :)

Underbart!

Nu har jag sprungit som en tok här hemma och sorterat saker, dammtorkat, diskat, tvättat, dammsugit och skurat. Det känns helt underbart att jag tagit mej i kragen och fått det fint här hemma så jag kan gå till jobbet med gott samvete imorn!
Jag glömde ju berätta om en skitfrän födelsedagspresent som jag fick utav systrarna Look Larsson och Håmos, det var en stor kappsäck som är packad med allt välbehövligt man måste ha när man passerat 25. Bl a så var det Tena lady, sprit, kondomer, duschmössa, fågelbok, kikare, kaffekoppar, karta, strumpor, salladsbestick och ja, en massa andra saker. Frän var den iaf!
Nu så ska lillgrabben få mat och så ska jag diska och hänga tvätt sen ska vi åka på affären och handla. När vi har ätit och Linus lagt sej så ska jag ut och gå med brudarna, tar jag mej ut i tid så kanske jag hinner njuta lite av solen idag ;)
Ja just ja, jag har beställt fotopåse till engångskamerorna nu! Vad spännande det ska bli att få korten sen :)
Jag måste bara skriva en gång till att jag är så nöjd med den här dagen!

3:e Juni, Tisdag. Ingemar & Gudmar

Idag är hela dagen upp och ner och jag är en aning stressad utav att jag inte fått så mkt gjort idag än, men jag hoppas att det blir ändring på det snart. Vädret är helt fantastiskt ute men jag har inte varit utanför dörren än idag för jag har varit inne och pysslat med saker som jag måste få ordning på innan jag börjar jobba imorn för sen jobbar jag typ resten av månaden känns det som.
Viktoria har varit till frissan med sin Pappa idag och dom skickade just en bild och hon blev jättesöt! Hon har äntligen fått lugg nu som hon tjatat om några veckor.
Linus har tagit sin första promenad idag och gick aldeles själv typ 5-6 steg mellan mej och Lars när han var hemma på lunch nyss!
Själv har jag nyss beställt mej en ny kamera, det blev en brun CASIO. Jag fick 2500 i födelsedagspengar och kamera + minneskort gick på 2417 så jag behövde inte lägga till en krona, tack till mina föräldrar, syskon med respektive, syskonbarn med respektive, brudarna med respektive och Lars mormor. Det var alla som jag fick pengar utav och som alltså blev en spretans ny digitalkamera.
Andra presenter jag fick var:
Halsban & Örhängen - Lars och barnen
Badenbaden stol - Svärföräldrarna
3 böcker om draksommar - Smulan & Dick
Presentkort, veromoda och ljusstake - Lajs & Roger
Ljuslyktor, rosa rosor - Anna & Tommy
Trådpaneler, bruna - Annika & Tobbe
DKNY Be Delicious parfym - Anniqa och Helena
2 spritflaskor som man kan göra roliga drinkar med i sommar - Anna och Jenny
Dubbel CD Husvagns hits 2008 - Stig & Peter
Grytlappar och tupperware kvartett - Mamma och Pappa

Jag hoppas att jag kommit ihåg allt, jag fick så himmla mkt presenter så jag är faktiskt inte riktigt säker. Men en sak är då säker och det är att det blev en helt fantastiskt underbar födelsedag! Tack allihopa!!
Nu måste jag göra lite nytta här hemma och städa och tvätta, sen när Lars kommer hem så måste vi åka och handla.
Föresten så måste jag berätta att när jag var ute och gick tillsammans med brudarna igår så flög det in en mygga i luftstrupen på mej så jag trodde jag skulle kvävas, äckeldjur! Bitit mej på benen och fötterna har dom gjort med *grr*
Happy day!

2:a Juni, Måndag. Rutger & Roger

Grattis på namnsdagen Roger!
Nô men du vilken kung födelsedag det blev! Lördagen började med att vi grillade tillsammans och sen gick vi tipspromenad. Tipspromenaden var ganska pinsam eftersom frågorna handlade om pinsamma saker jag gjort i min glada ungdom men det var roligt ;) Det var 2 som hade 10 rätt och det var Lars och Anna H.
Sen spelade vi kubb några gånger, jag var med 2 ggr och vann båda ;)
Vid 12:30 på natten så fick vi chaufför på van och åkte ner på dalgatan 118 efter stängning sen så knôkade vi in 25 personer i van och åkte hem igen på efterfest och så var van iväg och hämtade 2 laster till med folk + att det var hit en massa bilar. Många av dem har jag aldrig sett men vi hade verkligen skitroligt! Jag grillade igen när vi kom hem och käkade lite mer, alla människor var på bra humör och vimmlade tillsammans.
När klockan var 06:30 på söndag morgonen så fick Lars fösa folket här ifrån och jag gick in och la mej. Sömnen blev dock inte så lång för Viktoria kom och väckte mej vid 10:00. Det är svärmor som varit barnvakt och vi bor ju på samma gård så Viktoria tyckte det var jätteroligt och springa runt och väcka oss som låg bakis och stönade.
Jessica och Thomas fick ju sova i vårat hus som vi håller på och renoverar och eftersom dörren inte var låst så var ju naturligtvis Viktoria in där 14 ggr för att väcka dom med. Barn är för härliga!
På Söndagen så kom Becky, Cilla och Ina hit och hjälpte mej att städa *sötisar* Lars hade redan städat ganska mkt på morgonen innan han gick och la sej för att sova så tjejerna hjälpte mej att källsortera soporna och plocka in alla saker på rätt platts och jag ställde mej och diskade allt som behövdes. Vad underbart det var när all skit var borta, kändes som vi städade bort bakfyllan för jag mår mest dåligt över hur det ser ut.
Syrran med familj och Morsan var här så dom höll koll på kidsen under tiden som vi andra röjde undan skiten så då gick det smidigt!
Sen på eftermiddagen så kom Becky hit igen, Lars hade kidsen så jag och Becky låg och solade en stund och sållade lite tankar och funderingar, det var mysigt!
Inatt har jag fått en skönhetssömn och jag klev inte ur sängen förän 09:15 *skönt* och det behövdes för nu måste jag duscha, packa och skjutsa Viktoria till hennes Pappa där hon ska vara några dagar. Det är nog allt jag ska göra idag.
Imorn ska jag ta itu med jättesäcken med glas här ute och få iväg den till återvinningen.
Men först nu så ska jag ringa till syrran, om jag har tur så kanske hon har någon bild från festen, jag ska uppdatera sen om jag hinner och berätta vad jag fick för fina presenter!

RSS 2.0