Tisdag 3:e aug. Tage

Idag har jag sovit lite väl lite kanske men jag kan omöjligt sova nå längre nu, någon mer orolig sömn än de 4 timmarna jag fick det har jag aldrig varit med om tidigare! Men det går säkert bra, jag jobbar ju sista natten för den här veckan inatt som kommer.
Nu ska jag hänga en tvätt och duscha sen måste jag åka upp på kontoret och göra lite nytta. När jag är klar där så ska jag åka på skjutbanan sen och se om jag klarar skjutprovet. Jag har väldigt svårt för att skjuta när andra står och glor på en så det är bara att be åt gudarna att nerverna håller! Annars så är jag rätt säker på att det kommer att gå bra!
Nehe nu ringde alarmet så då är det väll dax att kliva upp och duscha antar jag ;)

Måndag 2:a Aug. Karin & Kajsa

Idag har min Mormor och syster namnsdag.
Just nu är jag skapligt nyvaken, jag var uppe med Jimmy inatt innan han for till Norge och sen passade jag på att sova till 11 för jag ska ju jobba inatt. Har lite blandade kännslor inför jobbet såhär efter semestern men jag har ju bara 4 skift kvar så jag måste ju dit och ta farväl av alla innan jag sticker.
Idag ska jag fortsätta att packa lite saker och så ska jag köra endel till loppisen. Sen ska jag nog inte göra så mkt mer, eller jag ska på skjutbanan hade jag tänkt och öva lite.
Det är så tomt hemma nu när varken barnen eller Jimmy är här. Minns inte sist det var så. Men Viktoria kommer iaf hem på Onsdag och Linus har dragit till Öland och han träffar jag inte förän nästa Fredag ;( Men jag jobbar och packar iaf så det är väll bara bra att de är med sina Pappor så jag får göra klart flytten nu.
Jimmy pratade med skolan i Nås här om dagen och när vi läste om skolan på nätet så fick vi reda på att Viktoria´s klass kommer att bli 25 elever. Vad spännande det ska bli! Jag har ju rätt stora förväntningar och hoppas att de infrias vad det gäller skolan. Men det kan ju omöjligt bli sämre än vad det är i Särna där de fick påbackning av skolinspektionen på 10 punkter av 13 och däribland ingick kränkning av elever. Fy fan jag skulle skämmas om jag jobbade på Buskoviusskolan! Jag ska kanske skicka in en anmälan på kränkning av förälder med som krydda på moset åt dem. Endel lärare har inte vett att hälsa ens när man kommer till skolan, som sagt skäms på er!
Nehej då har man fått spy lite galla då så nu är det dax att göra något vettigt!

Söndag 1:a Augusti. Per

Känner mej lite seg idag efter en lång och rolig helg. På fredag så var vi till storsätern på dans och på lördag så var jag till jaktkojan och städade och röjde gräs tillsammans med några vänner. På kvällen så blev det pizza och dragspelsmusik. En helt ok helg :)
Idag har jag skickat in papperen om adressändring och så har jag börjat packa lite grejor så det är väll bara att fortsätta. Jimmy ska få hjälpa mej att skruva isär Viktoria´s våningssäng så jag slipper göra det själv sen när han är i Oslo.
Jag jobbar 2 skift nu måndag och tisdag och sen när jag vaknat på onsdag så ska jag åka och hämta Viktoria. Snart har hon haft gipset i 4 veckor så hon får ta av det!
Nu ska vi göra ett ryck innan Jimmy måste åka, tråkigt att det är så nu när man haft han hemma i 3 veckor!

RSS 2.0