Åh vad trött jag är!

Usch vad trött jag är! Det är grus i mina ögon, blev sent innan jag kom i säng och Linus har hållit låda sedan 6 och Viktoria vaknade vid 7 och det har varit ett himmla stimmande av dom. Linus har gjort allt för att försöka klättra över mej till alla spännande saker på nattusbordet där det är TV-dosor och mina glasögon. Viktoria har tjatat oavbrutet efter Mamma, Mamma, Mamma, Mamma nu i 1 timme och 20 minuter. Just nu i skrivande stund kom hon vrålande NNNNNEEEEJJJJ, Mamma Linus har fått tag i granen!  Han står i sitt gåbord och når oanade höjder med nya föremål, hans armar och händer är som en klibbig grod-tunga där ALLT fastnar.
Nu när man masat sig upp ur sängen då är barnen nöjda och glada, då säger dom inte ett pip. Huvudsaken är ju att dom har fått upp Mamma, sen om Pappa ff ligger och trynar det är inte så noga.
Åh nu är min älskade kaffe klar, bara jag fått i mej den så är jag nog som folk sen.
Så fort jag har fått fram frukosten här nu så ska jag packa färdigt och sen åker vi, jag vet att jag sagt det förr men jag måste säga det igen. Jag längtar efter min bror så det värker i kroppen!
Nu har Lars kommit upp med så nu är det väll tid för frukost.
Jag kommer att vara borta i 1 vecka så vi får väll se hur mkt jag kommer att uppdatera bloggen, men nån gång kommer det att bli!
Ni får ha det bra! Kram!


Snart åker vi!

Ja, imorn då bär det iväg norrut. Det ska bli så roligt att träffa Brorsan och hans familj! Ikväll har jag skrivit en lista på vad jag måste ha med mej och så har jag börjat att packa lite smått. Lars befinner sig på motorklubben och kollar läget så jag tänkte hinna skriva några rader innan han kommer hem.
Nu ringde det, jag återkommer senare.

Lite bilder från Julen i Älvdalen

Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder från julen vi haft här, för snart ska vi ju åka till Särna och fira jul där med =)
Linus öppnar paket
Linus öppnar sitt paket på julaftonsmorgonen, det innehöll tre lek klossar med olika funktioner på. Katten är med han oxå!

Julafton 2007
Här är vi på väg ut och ska åka pulka upp till Farmor och Farfar, sen var vi hem till gammelmormor med.

Ljuslyckta
Den här ljuslyktan fick jag och Lars utav Becky och David. Jättesnygg!

Parfym
Den här parfymen fick jag av min svägerska Lajs + bodylotion och dusch creme. Luktar supergott!

Snöflinga
Den här ljuslyktan fick jag med Svärmor och Svärfar. Oxå jättesnygg och luktar gott!

Törnrosa
Viktoria med en utav sina pysselböcker hon fått och så Törnrosa som hon fick med Tomten!

Gåbord
Linus i sitt gåbord han fick, han blev nöjd tror jag!

Linus och Mamma
Här är en bild som jag knäppte på mej och Linus när han fyllde 6 månader. Dax att jag klipper mej snart, jag vet...

Fredag 28 december, Benjamin

Nu äntligen gick det att komma in och uppdatera. Det känns som att det är någon som fyller år idag, men jag kan inte riktigt komma på vem. Är det dottern din Anna? Grattis till henne isf ;) Hm, minnet är bra men kort.
Igår då så hade vi julkappsöppning iaf, största barnet det är nog jag själv =) Jag tycker att det är löjligt roligt att öppna paket och vi fick så mkt fint att jag inte ens kommer ihåg allt. Jag och Lars fick bl.a en hel års prenumration på "Vi Föräldrar" hur bra som helst eftersom jag är galen i mammatidningar! Sen fick jag en ljuslykta från partylight med tillhörande ljus, ett par strumpor och en jättefin tomte som man kan ha ljus i. Lars fick en tröja och en skjorta. Det känns som att jag glömt nått men det var ungefär det. Sen fick Viktoria massor med paket som innehöll Barbie´s, spis, kastruller, bob, halsband, hårsnoddar, pysselböcker, klänning, morgonrock, pärlor, väckarklocka, galonvantar och en massa mer saker. Linus han fick en sackosäck, bodysar, dressar, strumpbyxor, en trälåda att stoppa klossar i och mera kläder. Det var väll typ det.
Jag tycker att dagarna rullar på så fort nu när Lars är hemma, snart är hans ledighet slut =(
Idag så har jag betalat alla hans räkningar så nu är allt sånt klart för mina betalade jag före jul *skönt* och det som är så härligt är att man har pengar kvar att leva för i januari med även fast det har varit jul. Jag sitter och dagdrömmer om filmkameran vi ska skaffa oss. Vi fick en hel del pengar i julklapp med från Lars familj som vi ska använda till den så vi kan filma kidsen.
Nu har båda barnen kommit upp och Linus står i sitt gåbord han fick med oss i julklapp, han tycker att det är jätteroligt och det är skönt för mej att han trötar av tiden lite utan att behöva vara uppe i knäna på nån.
Nehe nu lär jag väl servera lite frukost åt kidsen. Lars han ligger och trynar än men han lär väll få lite sovmorgon nån gång när han är ledig =) Sen ska vi gå på nappjakt för vi har lyckats tappa bort 6 st (!) här inne nån stans.
Ha en toppendag allihop! Kram

God kväll!

Halloj!
Tänkte bara göra en snabb uppdatering om att dagen har rullat på bra med BVC besök, julklappar och det vardagliga bestyret. Jag återkommer med mer detaljerad info imorn om julkapparna som jag blev väldigt nöjd och glad över =)
Nu ska jag smälla i mej choklad och dricka julmust sen är det sängen som kallar!
Gonatt!

27 December Torsdag

Nu så är vi på väg till svärfolket och ska ha lite julklappsöppning, sen direkt efter det så ska jag iväg med Viktoria till BVC för kontroll av talet.
Jag hade totalt glömt av BVC igår men kom på det när jag vaknade imorse som tur var. Nu har vi fått i oss frukost allihop så nu ska jag snygga till barnen lite i vackra kläder. Viktoria ville så gärna ha klänning men vi hoppar nog över det idag. Nu lär jag skölja ner kaffen och sticka iväg.


Nu är det kväller!

Nu har jag gjort allt som jag hade planerat ikväll så nu väntar TV:n. Lars är ute i garaget å jag hoppas att han kommer in snart så man får mysa lite innan jag somnar, blir så kallt annars när han ska under täcket å jag redan hunnit somna. Kan inte komma på några speciella planer jag har imorn förutom att vi ska samla kidsen och öppna julklappar nån gång men det blir väll säkert på eftermiddagen.
Ni får ha en skön nattsömn mina vänner!
Föresten ni kan väll skriva en kommentar om ni läser så jag vet om mina läsare som jag har på lunar följer med till denna blogg, jag tycker att det är roligt om ni gör det! Kram!

26 December Annandagen

Nu äntligen gick det att ta sig in på den här sida igen. Försökte med det imorse men det gick inte. Hur som helst så har vi iaf varit till Falun idag och hämtat hem Viktoria. Vi stannade i Mora och käkade på Mc Donald´s och så var vi in på KappAhl och handlade lite kläder till Linus. Köpte en ny overall och en mössa åt han eftersom han växt ur de han hade redan sen blev det några nattsärkar och bodysar med, så nu borde han klara sig ett litet tag. Men jag hoppas ändå att han får mer kläder i julklapp nu när vi ska fira med all släkt, för det går nog åt.
Linus har börjat bli ganska rörlig och tar sig överallt dit han vill och det innebär att han blir väldigt smutsig av allt dreglande och hasande efter golven. Sen försöker han att dra sig upp till stående vid alla möbler bara det att det är så halkigt åt han så nu måste jag ha halksockor på honom alltid inne.
Viktoria har haft det toppen nere hos sin pappa över jul, hon var väldigt nöjd med vistelsen och alla paket hon fått och så har hon träffat Tomten! När hon kom hem idag så satte hon sig genast och skulle rita och då skrev hon alla siffror från 1-10 aldeles själv! Vad stor hon börjar bli mamma´s tjej.
Själv så håller jag på och tvättar, måste få alla finkläder rena tills vi ska åka till Särna sen. Efter tvättmaskinen är färdig nu så ska jag och Viktoria mumsa lite Ris a la malta, det ska bli grejer det!
Innan kvällen är slut så ska jag hinna hänga tvätt, diska, duscha Viktoria och natta kidsen, sen måste jag skura rent Linus matstol som han har spytt ner idag. Suck, jag lär väll sätta fart om det ska hända nått tänker jag. Det är ju bara den lilla detaljen att jag verkar vara tankad med bromsolja ikväll. Jag är helt slut sen vi har varit ute och rest och handlat idag. Jag ska be Jhon Blund om en törnrosa sömn inatt!

Viktoria 5 år
Här är Vitoria 5 år, visst är hon fin våran stora tjej !

Linus 6 månader som tomtenisse julen 2007
Våran lilla tomtenisse Linus som är 6 månader!
Idag så fyller min brors son Kevin 10 år, får träffa honom snart nu, ska bli så härligt att träffa dom!

Min nya blogg

Hejsan på er!
Som ni ser så försöker jag mej på något nytt. Jag hoppas att det kommer att bli bra, jag är ju inte så bra på datorer direkt men jag gör ett strongt försök nu iaf eftersom jag gillar att blogga.
Idag har Jag och Lars varit ute en sväng och åkt skoter. Vi åkte upp på klitten och hälsade på Robert en stund. Det var ganska lagom väder idag, bara 4-.
Linus har varit uppe hos Farmor och Farfar och underhållit dom ett tag idag =)
När vi kom hem sen så käkade vi lite julmat och till efterätt så åt jag ris a la malta *mums* Lars hoppade över efterätten för han tycker inte om den men destå mer blir det till mej =)
Nu har Lars dragit ut på partaj så jag är ensammen hemma med Linus för Viktoria är hos sin pappa och firar jul. Jag ska nog läsa färdigt mitt julalbum med "uti vår hage" och sen ska jag nog läsa TV:tidningen. Måste väll försöka komma i säng nån gång ikväll för jag ska hämta Viktoria imorn, ska bli skönt att få hem tjejen så vi får fira jul tillsammans!
Jag länktar så innerligt tills vi ska åka till Särna, det blir antingen 28:e eller 29:e. Min största storebror med sambo och son kommer hem då så vi ska fira jul och nyår tillsammans, han bor i Tyskland annars så det blir inte så ofta man ses. Ska bli helt underbart att träffa dom!
Nehe nu ska jag ringa min yngsta storasyster och kolla läget hur dom har det, hon är hos våran storasyster i Östersund och firar jul tillsamans med våra föräldrar.
Ni får ha en trevlig kväll och en god fortsätning på julen mina vänner!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0