Min Micko!


Nu är vi hemma hos syrran igen och har blivit mätta i magarna för hon har lagat mat åt oss idag =)
Ovanför ser ni en bild på mej och Micko från i sommras när vi träffades första gången, eller vi kände väll till varandra sen förut men det var i sommras som vi fann tycke för varandra. Eller han var det väll  som blev förtjust i mej och efter att han jagat mej i några månader så kunde jag inte motstå längre =)
Han kommer ifrån Sälen men numera så är vi båda skrivna i Särna och det känns bra!
Så var det med den sagan, nu är det bara att hoppas att drömmen för en gångs skull slår in. Hoppet är det sista som lämnat människan har jag hört och tur är väl det.
Han jagar naturligtvis så det har varit en hel del skogsinspirerande äventyr som kantat våran romans den senaste månaden och det har varit som en lång underbar semester.
En helg så följde jag med han till Klossberget och jagade och det är nog det bästa jag varit med om på väldigt länge! Det var riktigt roligt och underhållande att hälsa på hos ett annat jaktlag en gång.
Nu ska vi snart åka hem och inviga vårat aldeles egna badkar och det ska oxå bli en trevlig upplevelse =) Men först ska vi dricka lite kaffe med Pappsen.
Imorn så blir det första arbetspasset på sjukan sedan april ifjol och det känns väll lite sådär, men med den sprudlande energin jag besitter just nu så kommer nog jobbet att gå som en dans!
Ha det gôtt allihop så hörs vi! =)

Brottom

Nu har vi rivit ner tapeterna i köket och håller på att måla alla skåp och lådor. Det nya huset är helt fantastiskt och vi stortrivs jag, Micko och kidsen!
Jag har ju tyvär väldigt brottom nu, jag har bara lånat datorn av syrran för att fixa en jävla massa papper som ska skickas till höger och vänster så jag svarar inte på några kommentarer idag.
Nu ska jag åka iväg och fylla på glykol i bilen och sen ska jag hänga tvätt och fortsätta att plocka i alla saker så dom kommer på plats.
På onsdag börjar jag jobba på sjukan igen och det är med blandade kännslor men det blir nog bra =)
Som ni kanske märkt så har jag varit lite osocial de senaste dagarna men så fort jag fått lite ordning på allt så ska jag ringa mina vänner och återuppta kontakten när jag får tid.
Sen blir det inflyttningsfest!

Hem till byn

Just nu så är jag hemma hos syrran och vi har käkat tacos ikväll, det var riktigt gott! Jag kommer inte ihåg sist jag käkade det så det var på tiden.
Annars så håller jag på och flytta för fullt och inte till huset jag väntat på att ska bli renoverat i 4 år utan jag flyttar hem till min kära hemby igen. Ja så är det, jag tröttnade helt enkelt på drömmen som aldrig slog in för att saker och ting gick inte i den takt jag ville att det skulle göra och så en massa andra orsaker som också är anledningen. Jag kan nämna en detalj och det är boendet jag hade som var en aningen trångt och det kräver starkt psyke kan jag säga! Sen kände jag mej väldigt trängd, instängd och oönskad men det berodde absolut inte på Lars utan vissa människor han hade runt sej som jag inte stod ut med för att det var så storkäfftade, ouppfostrade och nyfikna så man kunde kräkas!
Lars är fortfarande världens bästa kille och vi har mkt god kontakt med varandra och det uppskattar jag! Jag saknar han på många olika sätt men kärleken svalnade och den kändes inte besvarad så då blev det som det blev.
Men jag lever och mår bra, livet fick en ny gnista när jag fann min nya man :) Han heter Micko och är 39 år. Mitt hjärta slår dubbla slag just nu för jag är upp över öronen förälskad i denna karl!!
Så om 6 dagar flyttar vi in i vårat nya hus som består av 5 rum och kök, garage, uthus och stor gård :) Det behövs om vi ska få plats med alla kidsen, tillsammans har vi 5 (!) men alla är inte på heltid om ni förstår vad jag menar.
Viktoria har börjat i skolan här nu och hon verkar stortrivas! Hon känner ju redan barnen sen vi bodde här förut så det var inga problem.
Linus är hos sin pappa nu men kommer till mej imorn och det ska bli så mysigt för det känns som det är evigheter sen jag nussade på honom, dvs igår :)
Nu ska jag knalla en trappa upp och nussa på min karl och bara vara allmänt nykär och sova som en prinsessa, som jag förtjänar som Micko skulle ha sagt <3

Uppdatering

Hej på er =)
Känns som att det är väldigt längesen som jag var in här och spanade.
Mycket har hänt i livet sedan jag uppdaterade senast så just nu så är det flytt som står överst på "att göra listan". Så snart jag flyttat vilket förmodligen sker nästa vecka så ska jag fixa datorn hoppas jag.
Just nu så befinner jag mej i Särna och jagar älg. Förra veckan så sköt jag en 4-taggare så jag är mkt nöjd med jakten, fast det blev inte så mkt kött men jag har så jag klarar mej ändå!
Jag är hemma hos syrran nu och här verkar det vara magsjuka på gång *nice* jag hoppas att jag klarar mej!
nehe nu ska jag kolla in lite andra bloggar och sen så ska jag krypa ner i sängen och invänta ännu en underbar dag ute i skogen och umgås med naturen :)

RSS 2.0