Torsdag 18:e juni Björn och Bjarne

Ikväll har jag jobbat och det har varit en helt otroligt lugn och fridfull kväll, det är skönt. Något som är ännu skönare är att jag har tagit semester i helgen och detta innebär att jag blir ledig i en hel vecka *tjoho*!!!
Imorn så ska jag först sova så länge som möjligt och så ska vi fira midsommar med kidsen nere i gammelgården. På kvällen då blir det grillat och dans i parken för oss vuxna =) Synd att det ser ut att bli en väldigt blöt midsommar men jag ska se till att den blir det i dubbel bemärkelse och då blir det ju trevligt förhoppningsvis :D
Igår när jag var till mora så besiktade jag min bil och den gick igenom, gu va skönt att veta att den rullar lagligt i 1 år till! Sen handlade jag lite nya grejor till köket så när jag kom hem så gjorde jag om en massa saker där inne så nu är det så fint! Idag så kom min hyresvärd och installerade min nya spis så nu är det ännu finare, gu va nöjd jag är!
Det var rea överallt i Mora igår så jag köpte 3 nya klänningar till Viktoria och hon var så glad! Det var riktigt mysigt att gå med henne på stan en dag bara vi 2 tillsammans!
På kvällen igår så satte jag upp en rosa sänghimmel som Viktoria fått och hon blev så glad att hon kramade mej och talade om att jag är världens bästa Mamma =) Sånt är alltid trevligt att höra.
Nehe nu ska jag nog ta kvällsröken med syrran och sen åka hem till min renbäddade säng och titta på mitt fina vardagsrum som jag oxå gjort om, det enda jag är lite missnöjd med är sängen och soffan.
Om det är någon i närheten som har en 1,20 säng till övers så köper jag den gärna! En 3 sitts soffa i skinn vill jag oxå ha!
Sov gott allihopa och trevlig midsommar på er!

Äntligen!!

Nu har jag ställt av hyndaien och Micko har varit och hämtat hans nygammla bil idag. Gu vad skönt att äntligen ha 2 bilar igen!! Nu slipper jag gå och hålla på och låna bilar till höger och vänster. Nu kan jag glida runt i min egen och poppa min egen musik och slippa lyssna på nån gammal knagglig bandare med skrapigt inspelat 80-tal =)
Nu är kidsen nybadade och fina inför examen imorn. Det känns lite jobbigt det här med den första examen för det går ju ruskigt fort dom 9 år hon har kvar om man tänker efter. Jag minns faktiskt min egen första examen, jag hade lila linne och en vit volangkjol med lila kant nertill som mamma sytt och så bar vi sverigeflaggor i händerna när vi tågade ner till kyrkan för att sjunga den blomstertid nu kommer. Den dagen var magisk och jag hoppas att den kommer att bli lika magisk för Viktoria imorn!

Torsdag 11 juni. Bertil och Berthold

Jag tänkte chocka lite med att slänga in ett inlägg i bloggen idag =) jag är hemma hos syrran just nu och lånar hennes dator för jag har ju fortfarande inte orkat göra något åt min egen, den står isärplockad hemma hos Mor och Far.
Idag har jag följt med Micko till Lima och hämtat hem min bil. Hondayen har ju gått sönder för ganska länge sen så han har haft min bil på veckorna när han varit borta och jag har fått gå istället. Men idag så ska han köpa en annan bil så han har en egen.
Pappa har varit iväg med syrrans hund till veterinären idag, hon har fått blodöra som dom opererat så jag passar henne nu när syrran är borta i några ärenden för vovven är lite groggy efter hon varit sövd så hon måste ha hjälp att gå.
Det regnar som attan idag men det är ju bara bra så växtligheten tar fart ute. Men det är tråkigt att vara inne hela dan.
På eftermiddagen så ska jag iväg på personalmöte, annars så har jag inget speciellt inplanerat.
Jag lär väll ställa iordning kidsen ikväll inför morgondagen för då ska Viktoria på sin första examen, får hoppas att regnet håller sig borta då.
Jag kan ju berätta om måndagens bravader. När Micko skulle åka till jobbet så började det med att han försov sej så jag fick lov att upp och hjälpa han att packa i bilen alla grejor han skulle ha kvart i 6 på morgonen. När det var klart så stod jag och vinkade åt han när han var på väg att backa ut från gården. Då fick jag syn på något bakom bilen, det var en gris som kom lunkande! Den kom rakt emot mej och jag blev så jävla rädd att jag hoppade upp på trappen. Jag stod och studerade den en stund och vågade till slut klappa den lite, den såg så snäll ut. Sen skulle min hyresvärd åka till jobbet och när han ska gå ut så smiter hans hund ut och springer efter grisen, jag började nästan att gråta för jag trodde att hunden skulle bita ihjäl grisen så jag springer efter dom med morgonrocken fladdrande. Men när hunden kommer ifatt grisen så börjar han att jucka på honom istället. Detta såg ju onekligen lite roligt ut. Det var lite svårt att få tag i hunden som hela tiden lyckades smita undan när vi skulle ta honom men efter en stund så kom hyresvärden på att vi kunde locka på grisen och det fungerade så när grisen kom fram till oss så var det bara att fånga in hunden och allt slutatde lyckligt. Det enda som var lite tråkigt var att dom hade plöjt rakt över Viktoria´s jordgubbsland men plantorna klarade sej hyfsat och vi har redan några gubbar på väg. En helt vanlig dag =)
Senare på dan när jag var på jobbet så ringde dom ifrån skolan och berättade att Viktoria halkat och slagit pannan i en dörr så hon fick ett ganska rejält jack i pannan och fick lov att åka till sjukstugan och tejpa så hon har ett stort plåster i pannan. Men det gick ju oxå bra som tur var, inge hjärnskakning eller annat otäckt.
Nehe nu är det nog bäst att jag kolla vad Linus gör förnågot, han tycker att mamma är så tråkid som sitter vid datorn och det kan man ju förstå.

RSS 2.0