22:a Mars Söndag. Kennet & Kent

Fy fan vad tråkigt det är med söndagar nu för tiden. Jag har ju varit i Lima hela helgen nu och haft det super med älsklingen men idag så måste jag packa ihop och åka hem till den grå vardagen igen *suck* Jag har ingen lust alls att jobba imorn men det blir väll bra bara jag väl är där.
I fredags så var vi på Harry´s i Sälen och festade, det var skitroligt att få dansa till diskomusik för den senaste tiden så har det mest varit dansband och bugg när man varit ute. Sen var det ju ganska intressant att se vad turisterna var där för, om man stod och dansade och tittade någon karl i ögonen så såg man direkt att det stod "knulla med mej" i pannan på dom *hehe* vilka idioter!
Kvällen slutade med att Micko lurade ut mej i bilen fast än jag egentligen inte ville hem riktigt ännu, jag hade ju spanat in Rickard Herrey som jag tänkte dansa med =), men när jag väl satte mej så tog det 3 sekunder sedan låg jag och gapade som en fogelholk de sista timmarna innan vi kom hem igen och karlarna i bilen kunde naturligtvis inte låta bli att jävlas med mej när jag låg försvarslös och snarkade så dom hittade på fula hyss och knäppte kort på mej *suck* Jag har inte sett fotona ännu och lär troligen inte få göra det heller, men man lär väll bjuda på sej själv ibland.
Igår var vi på 50-års kalas till en syster åt Micko. Det var hur mkt folk som helst och de flesta var släktingar till Micko så det blev många nya ansikten och namn att hålla reda på, men attans vad roligt jag hade! Dagen började med att jag var väldigt bakis och seg men senare på kvällen så hade jag fått upp formen igen precis när det var dax att åka hem igen typ =) Det hände en hel del intressanta grejer oxå så ikväll då blir det nog minst 1 timme eller 2 i telefonen när jag ska berätta alla smaskiga detaljer för syrran *hehe* Men jag måste säga att Micko har en väldigt mysig familj och det var jättekul att få se dem!
Nu ska jag och älsklingen åka iväg och handla lite och så ska vi nog käka pizza tillsammans innan jag måste hem igen.

20:e mars Fredag. Joakim & Kim

Nu är jag packad och klar för avfärd mot Lima! Vad kul det ska bli att träffa älsklingen och se hur han har det på sin hemmaplan =) Imorn ska vi på 50-års kalas till en av hans systrar så då ska jag få träffa tjocka släkten och det ska bli spännande!
Jag tror att jag har kommit ihåg allt även fast det känns som att jag glömt något men så är det väll jämt när man ska nån stans.
Nej nu ska jag dra iväg så jag kommer fram nån gång! Hi hi vad kul det ska bli!!!

17:e mars Tisdag. Gertrud

Fan vad trött jag är, helt slut efter jobbet idag. Hjärnan sitter löst känns det som och konsentrationsförmågan är noll. Men nu blir jag ledig tills på måndag iaf under förutsättning att jag får någon vikarie till min planerade semester över helgen.
Imorn sticker jag till Mora en sväng och det ska bli riktigt skönt! En ny BH och ett par nya stövlar står på inköpslistan och det är ju inte varje dag det händer. Sen måste jag hitta något fint att ha upptill för på lördag så ska jag på 50-års kalas =)
Idag ska jag dammsuga bilen är meningen, fast jag har ingen större lust. Jag ska lämna in den på verkstan på torsdag så jag tänkte att jag skulle hinna fräsha upp den lite innan.
Nej nu ska jag norpa lite mat utav Mor så kanske jag blir piggare.

16:e Mars Måndag. Herbert & Gilbert

Helgen blev riktigt bra! Vi åkte till Öjvassla i lördags och sov över där en natt. Vädret var helt fantastiskt med massor av sol så jag grävde mej en solstol i snön och njöt av fåglarnas kvitter och barnens skratt och lek.
Kidsen var ute hela lördagen och söndagen och lekte med bobbarna och på söndagen så kom Mamma och Pappa och skjutsade oss med skoter till nysätern och vedungen så Pappa fick visa Micko sina säterstugor och fjällen runt omkring.
Jag var helt slut när jag kom hem igår men det var det värt!
Idag så har jag beställt tid på verkstad till en av våra bilar så på torsdag så skulle dom se på bilen. Den ska bli skönt att få den iordning så man har 2 bilar, det behövs nu när Micko jobbar borta!
Snart så ska jag åka hem och röja upp lite, jag har tvättat 2 maskiner och så måste jag plocka lite leksaker. Ikväll så ska jag jobba och så har jag dag imorn så sen är jag ledig. Jag måste ringa och beställa en ny bilruta oxå men det är väll snabbt fixat bara jag letat rätt på ett telefon nr.
Det är väll planerna jag har för dagen. Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder men det får bli en annan dag för jag glömde kameran hemma imorse när jag drog iväg.

Fredag den 13:e mars Greger

Jahopp idag har man den underbara dubbelturen. Jag var uppe före 6 imorse och grubblade på arbetschemat och nu tror jag att jag hittat en lösning så jag ska diskutera det med chefen på måndag så får vi se. Fan jag vägrar ha den där jävla dubbelturen före ledig helg när jag bara har 2 lediga helger på 5 veckor och vi ska inte få något nytt schema förän i höst. Snacka om att förstöra sommaren! Hoppas att chefen går med på ändringen annars blir det risk för arbetsvägran.
Idag så har jag varit och hämtat Linus så nu sover han middag hemma hos Mormor och Morfar så får Micko hämta kidsen här sen eftersom jag ska till jobbet igen. Själv så ska jag softa lite innan jobbet börjar igen men jag måste hem en vända och tvätta lite arbetskläder.
Imorn då bär det iväg till öjvassla fast vädret verkar inte vara så inbjudande, det snöar och blåser så jag är så där måttligt sugen på att dra iväg men det blir nog bra bara jag väl är där.
Det är mysigt när man fått upp värmen i kamin och kan fördriva tiden med yatzy.
Nej nu ska jag nog se om jag hittar något ätbart innan jag ska rassa lite.
Åh jag vill inte jobba ikväll!  men men dom sista timmarna är snart gjorda nu men det suger som fan!!

12:e Mars Torsdag. Viktoria

Idag har Mamma´s egen prinsessa Viktoria namnsdag!!
Annars så har jag inte så mkt nytt att berätta. Jag har jobbat, gått kurs, hämtat Viktoria på skolan och landade hemma hos syrran och där sitter jag fortfarande.
Jag ska åka hem nu, natta Viktoria, diska och tvätta sen är den här dagen slut. Faktum är att min energi är oxå slut idag för jag har blivit bombarderad av en energitjuv idag som sög musten ur mej, men det är väll bara att sucka och fortsätta frammåt som vanligt.
Däremot så har jag hört av en gammal vän idag och vad glad jag blev när hon ringde! Det var Jennie som hörde av sej och kollade läget och det är så härligt att få sånna små spontana telefonsamtal ibland! Tack vännen =) Det borde man göra oftare egentligen, att höra av sej till sina avlägsna vänner. Man tänker på dom ibland och tänker "jag ska ringa sen" men sen kommer oftast aldrig. Nej man borde faktist ta sej i kragen ibland och kolla läget med sina polare oftare, det mår alla bra av tror jag.
Imorn jobbar jag dubbeltur och det fullkomligt hatar jag! Speciellt fredag före ledig helg. Jag, Micko och barnen ska åka till Pappa´s säterstuga i helgen och hade jag inte jobbat till 21:30 så hade vi kunnat åka redan imorn men vi får vänta till lördagen *suck* Men det ska bli väldigt roligt att åka bort med familjen 1 dygn och bara rå om varandra!
Nehe nu lär jag åka hem om jag ska hinna med det sista jag ska göra idag.

11:e Mars Onsdag. Edvin & Egon

Edvin det hette en av mina farbröder, fast han lever inte längre. Men jag tycker att det är ett väldigt fint namn och om jag någon gång skulle få flera barn så hade jag kunnat tänka mej en Edvin.
Jag är mkt nöjd med gårdagen för då städade jag både kylskåpet och skafferiet och jag är så nöjd över att jag äntligen tog mej i kragen och gjorde det!
Idag så ska jag göra kycklingfilé och ris till middag, kl 12 så ska jag hämta Viktoria på skolan och kl 15 så ska hon till minikören, sen ska jag skjutsa Linus till hans Pappa så kl 17 ska jag infinna mej i bunkris. Kyrkans barntimme slutar kl 17 så därför får jag be Mormor eller Morfar hämta Viktoria. Vid 17:30 är både jag och Micko hemma ungefär och då lär vi kasta i oss något ätbart för kl 18:30 så ska vi infinna oss uppe vid mickeltemplet för då har Viktoria skidträning sen efter den så är det godnatt.
Det är vad jag har att göra idag så det är inget att fundera på utan bara att sätta sej i bilen och börja flänga!
Nu ska jag dricka kaffe med Mor och Far innan jag ska hem och börja med kycklingen.

10:e Mars Tisdag. Edla Adla

Idag är jag oxå ledig och det är skönt men morgonen började ändå med ett utbrott när jag upptäckte att min älskade vattenkokare har gett upp. Jag har haft den i 7 år och nu vill den inge mer. Detta innebar ingen kaffe på morgonen men som tur var så var jag uppe i god tid för en gångs skull så jag hann koka vatten på spisen.
Nu är jag hemma hos Mor och Far och fyller på med mera kaffe =)
Jag har faktiskt inga speciella planer idag, jag ska följa med Linus på Abris skoteraffär och titta på skotrarna, det tycker Linus är skoj. Sen har jag ett viktigt telefonsamtal jag måste ringa, men det går nog fort hoppas jag.
Nehe jag kan inte komma på något mer jag ska planera inför den här dagen eller jo, jag ska tvätta en maskin för nu har jag inga rena bodysar åt Linus så det är prio 1 idag.
Nehe nu håller Linus på att klä på sej för han vill titta på skotrar så jag lär springa iväg.

Ny frilla!

Vårkännslorna börjar krypa fram och då är det dax att göra något nytt med håret så nu är det lockigt. Nu ska det bara dit en sax oxå när tid finns så kanske jag är nöjd sen =)


Mickeltemplet

Lördagen den 7:e Mars så var vi uppe vid liften och grillade med kidsen.









Viktora har tappat sin första tand!

Tisdag den 3:e Mars 08 så tappade Viktoria sin första mjölktand!


9:e Mars Måndag. Torbjörn & Torleif

Aldrig förr har väll en måndag varit så härlig som nu när man är ledig! Jag har jobbat i helgen men ändå haft det superbra!! Vi har haft Viktoria, Isak och Linus hemma och barnen har skött sej exemplariskt och varit söta små änglabarn och det är skönt.
På fredag kväll så gick vi och åt plankstek med kidsen, Dick och Ida var oxå med. Det var riktigt gott och mysigt.
Jag har jobbat kväll hela helgen så på lördagen åkte vi iväg till en slogbod och grillade tillsammans så det blev våran lunch den dagen innan jag skulle jobba. Kidsen åkte bobb och pulka och sysselsatte sej bra själva under tiden som jag och Micko grillade.
Igår så städade vi hemma innan jag skulle jobba och Micko åka till sitt jobb så nu ser det skapligt ut hemma. När jag gick till jobbet så började det att snöa och det snöade hur mycket som helst! När jag slutat jobbet så skulle jag gå hem och hämta bilen och åka till Mamma och Pappa och sova där för Viktoria och Linus sov över där, då var det så mkt snö så jag höll inte på att ta mej av gården med bilen!
När jag var hem och hämtade bilen så sprang jag in och hängde en tvätt och då såg jag att jag hade ett brev på huvudkudden som det låg en lila tulpan på. Det var från min älskling och det var nära att tårarna kom när jag läste det för han är så söt =) Jag trivs väldigt bra med att få kärleksbrev måste jag säga!
Nu börjar solen att visa sej och det är vindstilla idag så det blir nog en riktigt skön dag. Jag och Linus är hemma hos syrran och Viktoria är på skolan. Jag ska nog gå ut och skotta lite snö sen idag när Linus ska sova middag.
Jag har lite bilder jag hade velat ladda upp men den här datorn är ju så seg så jag vet inte om jag orkar. Får se om det blir sen idag kanske.
Nu ska jag göra mej lite kaffe och så ska jag sätta på musik åt Linus så han får dansa lite, det tycker han är jättekul!

5:e Mars, Torsdag. Tora & Tove

Idag har jag knäppt lite nya bilder som jag tänkte använda till profilbilder, men jag glömde ju kamerasladden hemma så det blir nog inga nya bilder idag.
Jag sitter hemma hos syrran och har druckit min morgonkaffe här. Idag så börjar jag inte förän 15:30 så jag tänkte försöka röja upp lite hemma innan älsklingen och pojkarna kommer imorn.
Jag är så nöjd över att jag tog mej i kragen och röjde ur askan ur kaminen igår så nu går det att elda igen.
Jag känner mej lite seg idag och har ingen större lust att städa men jag lär väll om det ska bli nå vettigt gjort idag.
Det är skönt väder ute idag så det blir nog en fin dag för kidsen som ska åka skrullebolöpet idag. Syrran är iväg och ska titta på Ida men jag håller mej hemma istället och får vara ifred med datorn och en kopp kaffe, det är skönt!
Nehe nu ska jag nog kolla om det är några nyheter och sen ska jag åka hem och kolla läget, jag har papper som ligger på hög och väntar på att fyllas i och skickas iväg så jag lär väll fixa det idag.

Data krångel

Jag hade ju tänkt att lägga upp lite bilder i bloggen idag men det bara krånglar och jag orkar inte fixa det nu för jag måste snart skjutsa Viktoria till minikören. Men jag har faktiskt lagt upp ett album på facebook och fler ska det bli. Jag måste ju uppdatera mej lite nu så man kan se fram emot att fylla kameran med nya vackra bilder nu när minneskortet är tömt.
Nehe kanske man ska ta och åka hem sen och kolla läget, undrar vad jag ska ha för mat idag? det ska jag nog greja med under tiden som Viktoria är borta. Sen skulle jag behövt städa kylskåpet och skafferiet fast det får nog bli sen nån gång ;)

4:e mars. Onsdag Adrian och Adriana

Idag sitter jag hemma hos syrran igen och blippar med datorn. Jag har tömt min kamera för första gången sedan augusti förra året och det var spännande =)
Igår blev det en lång dag, först jobba sen kasta sig i bilen och åka till Leksand. Hämtade Viktoria, stannade i Älvdalen och hälsade på mina brudisar och när vi var hemma hos Linda så tappade Viktoria sin första tand! När vi kom hem igen så var klockan 23 och jag var helt slut.
I morse var jag ändå mer döende och höll på att komma försent med Viktoria till skolan men som tur var så hann vi i tid.
Idag ska jag återigen försöka att ta tag i livet hemma, jag måste bl,a sortera sopor. Det är inte så kul men måste ju göras.
Viktoria ska på kören och sen är det serietävling nr 2 som gäller ikväll.
Min älskling kom med ett mycket glädjande besked idag och jag är så glad så tårarna kommer snart. Äntligen så börjar saker och ting bli bättre och flyta på som det ska och inte nog med det så är våren på väg med stormsteg, kan det bli bättre? Hade någon frågat mej om saker och ting i december så hade jag bara svarat BLÄ, jag var så trött, slut och utarbetat så jag visste inte om jag skulle orka att resa mej nå mer. Men nu står jag här och allt känns BRA!
Nu känner jag att jag sitter och svammlar men för en gångs skull så handlar det om possitiva och undebara saker.

Dan efter dan...

I helgen så har jag och Micko varit helt och hållet barnlediga och det har varit så skönt! På fredagen så duschade vi tillsammans när vi kommit hem och återsetts efter en hel vecka. Sedan klädde vi upp oss fina för det var meningen att vi skulle på byns enda restaurant pizzan och äta plankstek. Men efter vi fått sällskap hemma av några vänner och några öl senare så slutade det med att vi hamnade på en skoterresa som inte tog slut förän på söndagen.
Det blev många timmar på skoter så idag är jag så stel i låren så jag kunde nästan inte gå på jobbet, jag ser ut som att jag skitit på mej. Jag som shoppade nya kläder i fredags och var så nöjd över det hamnade istället iförd vinterkläder i en koja i skogen.
Så tokigt och roligt det kan bli ibland =) Jag är väldigt nöjd måste jag säga!
Idag så har jag som sagt jobbat och när jag kom hem så lagade jag kofångaren bak på bilen för den hade en skoter kört av för mej, men nu är den tillbaka på sin plats igen. Sen har jag tvättat och plockat iordning lite hemma.
Imorn så ska jag till leksand och hämta Viktoria, hon har ju varit hos sin Pappa i helgen och där har dom haft barndop och giftemål igår så hon har haft en riktigt rolig helg =}
Just nu så sitter jag hemma hos syrran men jag måste nog åka hem nu och hänga en tvätt och byta sängkläder och så måste jag ha mitt dagliga samtal med min särbo i en timme sen är det dax att sova om jag ska orka med morgondagen.
Om 2 månader då ska jag ut och åka båt och det ska bli så kul! Det var nästan 3 år sedan jag gjorde det sist. Fast jag undrar bara vad jag ska få alla pengar ifrån till allt som jag vill göra på den lilla resan. jag vet iaf att jag ska unna mej en dag med spa på båten!
Nej nu måste jag lyfta på röven.

RSS 2.0