Fredag 25:e Mars. Mariebebådelsedag

Solen skiner rejält in genom söderfönstren nu när vi fått ner skogen mot sjön och det är -1,0 i skuggan. Helt ok temperatur halv 8 på morgonen!
Jag har sovit fruktansvärt dåligt inatt på grund av foglossningar, men nu är det bara 23 nätter kvar sen ska väll pinan förvandlas till lycka förhoppningsvis om inte bebben får 6 månaders kolik.
Idag ska bilen packas och vi ska åka till Särna. Vi har barnprylsmarknad i skolan där imorn och jag hoppas att jag hittar de sista prylarna jag behöver inför lillbebbens nedkomst. Sen har vi en massa saker och möbler i både Särna och Älvdalen som ska med hem så vi har lånat en liten lätt lastbil så vi ska få med oss allt.
Jag har faktiskt tagit tag i lite bebisgrejor här hemma och börjat tvätta upp kläder osv, BB-väskan är inte riktigt färdig ännu men snart. Vi har ju fått in en ny tvättmaskin nu och då fick jag lite mer inspiration att ta tag i tvättberget jag har i källaren. Den gamla maskinen slutade att ta sköljmedlet och sen började tvätten missfärgas så nu har den äntligen åkt ut!
Nehej nu ska jag skicka iväg Viktoria till skolan och sen ska jag hänga en tvätt. Måste packa våra kläder och hygienartiklar vi ska ha med oss i helgen och så ska bilen packas iordning inför avfärd. När det är gjort så måste jag röja upp lite här hemma för vi ska ha en gäst i huset när vi är borta så jag ska ställa iordning en sovplats :)
Ha en bra dag allihopa!
Sista bilden på skogen ner mot sjön
Nog blev det mer öppet och nu får vi in solen på verandan! Nu är även stockarna borta för skotaren var här och hämtade dom i onsdags :)
En bild på magen från den 18/3-11 V 36+4. Jag vägde mej igår och jag har gått upp 25,7 kilo ;)
Till nånting helt annat så kom jag på nu när jag ser bilden. Jag var på Underverket i Falun för ett tag sedan och köpte då BH:n som jag har på bilden, det är typ den vackraste amnings BH jag sett nån gång! Det tråkiga är att andra dagen jag skulle använda den så hade den spruckit i tyget bak och jag har inte ens hunnit tvätta den en gång än! Jag har kvittot kvar och hoppas verkligen att jag får en ny när jag ska till Falun nästa gång :/

Tisdag 15:e Mars. Kristoffer & Kristel

Ser att det precis är 1 månad sedan jag skrev några rader. Idag skiner iaf solen och det är -12,3 grader ute. Jag antar att det kommer att stiga till 0:an idag för det har de gjort några dagar nu :)
Det har ju faktiskt hänt endel grejor den senaste månaden. Viktoria är klar med sin skidskola och har fått diplom, hon har även deltagit i parvelrännet och fick en fin prispåse, det har varit sportlov och vi var upp till Särna och till Morfars stugor i öjvassla och nysätern. Vi har varit och badat med kidsen en dag och ätit på rastaurang, fiskat, jobbat endel med Tupperware och så har vi renoverat hallen. Eller rättare sagt, vi håller på med hallen nu. Vi har målat taket, bytt tapet, bytt golv och nu så har vi bara listerna kvar till golvet och taket.
Det är en månad kvar nu till den planerade förlossningen och jag börjar bli ganska less den här graviditeten nu. Det känns som att höfterna håller på att lossna när jag ska ur sängen på morgonen och halsbrännan är olidlig ibland, men som tur är så har jag Jimmy som hjälper mej med allt och Viktoria och Linus är också införstådda med att Mamma kan ha ont ibland.
Linus är här nu den här veckan och han tycker att det är jättekul när han får vara med Jimmy och "jobba" nu när vi håller på och göra om här hemma.
Idag ska jag försöka plocka iordning här hemma i allt byggstök och torka en massa slipdamm så det går att röra sej här hemma igen. Åh tänk om man hade haft några tusen extra på kontot så man hade kunnat köpa nya möbler till hallen nu när den är så fin. Men jag har lite andra planer på en billigare variant men jag vet inte hur mkt jag orkar göra nu när magen är ivägen, saker och ting får väll helt enkelt ta den tid det tar vare sig jag vill eller inte ;)
Ikväll ska jag gå på inredningsparty, det ska bli kul! Men återigen så önskar man att man vore miljonär.... Hur som helst så blir det säkert jätteroligt att få träffa lite folk, fika och prata strunt en kväll!
Nehej nu ska jag och Linus få på oss lite kläder och börja pyssla lite här hemma, han har beställt musik och det ska vara sån musik som Jimmy lyssnar på, har han bestämt. Det innebär typ hårdrock men jag får väll försöka stå ut med det en liten stund :P

RSS 2.0