Söndergråten

Jag känner mej helt trasig och vill ingenting just nu. Jag är hemma hos mina föräldrar och ska sova här inatt.
Syrran har pysslat om mej det senaste dygnet och det har jag verkligen behövt! Det är då tur att man har en underbar familj som ställer upp för en när saker och ting är jävligt åt en.
Imorn så ska Viktoria till skolan och då ska hon redovisa en bok som hon lånat på bibblan och den har hon läst själv! Hon är så duktig mamma´s tjej! Jag skulle läsa den för henne förut en dag och sedan så började hon helt plötsligt att läsa själv, det är bra gjort för att var 6 år. Själv var jag närmare 8 år tror jag innan jag kunde läsa några ord.
Nej nu ska jag krypa i säng, jag ska leta rätt på ett korsord så jag får tankarna på något annat innan jag ska sova.
Imorn så ska jag på ett möte och jag funderar allvarligt talat på att be en bön om att det kommer att gå bra imorn, det kan ju vara värt att pröva iaf!

Trött

Igår så var Qvinta ute och jagade och blev av misstag träffad av en kula som gick fel vid ett älgstånd. Hon fick lov att avlivas direkt eftersom hon blev förlamad i bakdelen. Det är sånt som kan hända under jakt tyvär. Troligen så träfade kulan en kvist och ändrade riktning så att Qvinta blev träffad.
Jag grät så mkt igår att jag har sår under ögonen idag och jag har inte sovit en blund inatt. Jag vill bara att Micko ska komma hem nu så jag får krama om han.
Nu ska jag hoppa in i duschen för jag luktar skunk, sen ska jag på jobbet. Nästa vecka så är jag långledig hela veckan och då hoppas jag att saker och ting flyter som det ska för nu orkar jag inte med någe mer elände.

Qvinta

Jag tänker på hur go du va när du hoppade upp i soffan och ville bli kliad på magen, jag brukade smeka dina små mjuka öron och pussa dej på nosen
Jag blev alltid så glad när du kom och tittade på mej med dina små bruna ögon och så lade du huvudet på sned. Då brukade jag alltid säga: Åh vad du är söt gumman!
Du såg alltid så förstående ut och var så snäll, dessa minnen kommer jag alltid att ha med mej för du var en väldigt speciell liten hund, så snäll och så go.
Nu svävar din själ över jaktmarkerna där du är uppväxt och jag är övertygad om att du har det väldigt bra där du är nu.
Vila i frid Qvinta, jag saknar dej!

Tänk vad jobbigt det är när saker och ting kan förändras på bara en sekund, att en vän kan försvinna för alltid när som helst och aldrig mer komma tillbaka. På 3 månader så har jag misst båda mina älsklingshundar och det svider i hjärtat.
Varför måste man genomgå så här jobbiga saker för?


Down

Igår flöt allt så bra och idag är allt skit igen, men det är väll bara att ta nya tag. 2 veckor kvar nu sen är nog de flesta problem lösta hoppas jag. 2 långa veckor av slit, men det är det värt.
Nu är jag hemma hos syrran och har parkerat mej i soffan, här ska jag nog ligga resten av dagen och försöka att koppla bort hjärnan.
Vi hade personalmöte igår och blev totalt missförståd, fan vad less jag blir. Alla fattade det som att jag tog upp ett ämne om en personal när det i själva verket handlade om hela gruppen, men det kanske inte var någon som tog åt sej av vad jag menade och pekade istället ut en som inte var där för att sätta mej i skiten, ja vem fan vet. jag kan inte göra annat än att spekulera och har svårt att lägga det åt sidan för jag hatar sånt här.
Nej, nu ska jag göra studsbollar med kidsen innan jag får lata mej en stund.

Nu är det klart...nästan

Nu har jag ordnat de flesta sakerna runt ikring flytt. Jag har sagt upp elavtal och en massa sådana grejor så den sista januari så ska jag vara ute ur helveteshuset som är iskallt och kostar mer än 5000 i el per månad!
Nu ska jag visserligen till ett mycket mindre men förhoppningsvis trivsamt litet hus istället, men har man klarat av att bo i en etta med pytteliten toalett så kan man överleva i en tvåa med stor nyrenoverad toalett ett litet tag =)
Jag ser fram emot hur mkt pengar jag kommer att tjäna på detta kan jag säga! Det där jävla förbannade huset höll på att göra så jag gick i personlig konkurs, men nu är jag på benen igen!
Jag tror ju inte att hyresvärden var helt överaskad över alla fel som jag rapporterade till henne idag för hon hade full förståelse för att jag kommer att vara utflyttad innan den sista januari.

Några av felen är att det finns inte varmvatten så att man kan fylla en hel diskho sedan måste du stänga av det mellan shamponering och balsamering när du duschar så att det hinner bli lite fisljummet emellan + att man måste stänga av värmen på termostaten om vattnet ska kunna bli varmt. Det är fuktskador i parkettgolvet i vardagsrummet så träbitarna står rakt upp ur golvet, det regnar in på ovanvåningen och så har man en elräkning på 5000 i månaden och som varmast 17 grader inne. För dej som tycker att detta låter ljuvligt så står huset ledigt from 1 februari! ;)

Nu är jag på väg! Jag känner att saker och ting har vänt till det bättre nu! Det var bara 2 ställen som jag inte fick tag i igår och det var kommunen och åkeriet som har hand om sophämtningen, men det kanske jag hinner på rasten imorn om jag har tur, sedan är jag kvitt huset.

Mamma, Pappa och Micko tittar på skidskytte ljust nu och jag måste erkänna att jag är måttligt intreserad. Micko älskar sport och jag tycker att det är jättetrist, men smaken är ju som baken och tur är väll det.
Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på med bara när dom sitter vid TV:n och glor. Jag hade velat åka hem och städa för hyresvärden skulle komma imorn och titta på allt elände i huset och det är ju på tiden kan man säga. Det är ju 2 fönsterrutor som var trasiga redan när vi flyttade in och hon hävdade att glasmästaren skulle komma på en gång och jag har inte sett röken av honom än. När jag nämde på det till henne idag så kläcker hon ur sej att hon aldrig har ringt någon glasmästare! Helt sanslöst!! Nu ringde hon nyss och talade om att han ska komma nästa vecka, men det skiter då jag i nu för det är inte mitt problem nå längre!
Imorn ska jag jobba igen, det känns som att jag bor på jobbet nu för tiden. Idag är den enda lediga dagen den här veckan fast vi har haft personalmöte så jag har varit där ändå.
Nej nu ska jag sätta mej och läsa en bok tillsammans med Viktoria som hon lånat på bibblan idag, sen ska jag försöka att sluta tänka på alla problem några minuter, det behöver jag just nu!


Kanske!

Jag har en plan! och om allt går i lås nu idag så kommer saker och ting kanske att bli väldigt bra =) Jag sitter i telefonköer idag med men jag är ledig idag så jag har hela dagen på mej att få allt att gå i lås.
Förhoppningsvis så kommer jag att få ordning på min ekonomi och det är en stor fördel att ha det bra ekonomiskt om vardagen ska tralla på som vanligt.
Det enda som jag gruvar mej för idag är att jag måste träffa min nuvarande hyresvärd och ta ett snack angående huset och att jag tänker flytta på studs, förmodligen blir hon inte så nöjd över detta besked men det får väll vara så då.
Nu är jag hemma hos mina föräldrar och pimplar i mej kaffe under tiden som jag smider planer.
Jag har hittat ett litet boende med en mycket rimlig varmhyra där värmen fungerar, det finns varmvatten och det regnar inte in. Dessutom så är det alldeles nyrenoverad toalett utan mögel (det är mögel inne på toaletten där jag bor nu).
Jag sitter och väntar på ett telefonsamtal och tiden går så sakta, jag vill att det ska ringa nu!!! Men så är det väll när man väntar på något gott.
Kanske saker och ting är på väg att vända, allt har varit så krångligt de sista 2 månaderna så nu är det bara att hoppas på att lyckan kommer. Man kan ju alltid önska att man blir postkodmijonär eller nått annat bra =)
Just nu så längtar jag efter att åka till Älvdalen och hälsa på mina vänner där, jag saknar brudisarna så det värker i kroppen. Men bara saker och ting ordnar sej nu så ska jag ta mej i kragen och åka ner och hälsa på er, det lovar jag!
Nej nu ska jag dricka lite mer kaffe och skriva ner lite detaljer om alla saker som måste ordnas idag, det här blir nog bra för jag känner att jag har sån energi och verkligen orkar ta tag i saker.
Fan vad jag är BRA!

Telefonköer och huset som gud glömde

Ja, just nu så är man sådär fruktansvärt jävla irriterad på telefonister, telefonväxlar och telefonköer igen. Det ska ta mej fan vara omöjligt att ta sej fram till ett företag i Sverige idag.
Hur som helst så lever jag iaf men saker och ting är ju inte riktigt på topp men det var ju det jag tänkte ändra på idag ända tills jag hamnade i en telefonväxel flera ggr.
Mitt så kallade "drömmhus" visade sej vara huset från helvetet så just nu så känns det som att jag gått in i en kamp med satan själv, men jag ska nog bryta av hornen och bita av svansen på den jäveln om det så är det sista jag gör, bara jag får fundera ett tag.
Det är en massa jävla krångel med huset hela tiden och droppen som fick bägaren att rinna över var när jag upptäckte att taket läcker in vatten när det blev några plusgrader här om dagen.
Så detta innebär att jag ska flytta igen och det ska jag göra snarast, fort som fan ska det gå bara jag blir ledig från jobbet någon dag.
Det är väll ungefär vad jag pysslar med just nu, annars så knallar vardagen på som vanligt med kidsen, skolan, jobbet, kärleken osv.
Vi har som sagt haft några plusgrader i 3 dagar nu, skaplig kontrast från 27- till 6+ på bara några dagar. Detta resulterade i att våran gård förvandlades till en skridskobana och Viktoria tog orden på allvar och satte på sej skrillorna och halkade runt riktigt bra igår, hon slog sej några ggr men bet ihop och försökte igen. Det är bra krut i Mamma´s tjej!
Nehe nu ska jag åka på jobbet och göra ett ryck igen, bara 4 dagar kvar nu tills jag blir långledig.

Svar till Anna: Vänster bröstvårta naturligtvis =)

RSS 2.0