19 dec, fredag. Isak

Idag har Micko´s grabb namnsdag =)
Jag och Micko har varit på Idre och handlat julmat idag. Kidsen har varit hemma hos Moster så just nu är vi hos henne och ska hämta hem barnen.
Ikväll så ska jag nog sysselsätta mej med att slå in fler julklappar så det blir färdigt någon gång.
Nej, jag har inget vettigt att skriva, det är så svårt att berätta roliga saker när det är så sällan man bloggar. Jag vet inte riktigt vad jag ska välja utav alla knäppa saker som händer i min vardag.
Det var roligare förr när man kunde blogga flera ggr varje dag =)
Nehe nu ska jag packa in kidsen i bilen sen ska jag hem, få i dom mat, natta dom och sen ska jag slå in julklappar. Efter det så ska jag nog sätta mej vid TV:n och avnjuta en kopp vit glögg tillsammans med älsklingen.
Det var allt för den här gången, jag får önska er alla en riktigt god jul om det inte blir något mer bloggande de kommande dagarna!

Föresten så kom jag på att jag har redan fått min julklapp av min älskling =) Jag ville att han skulle pierca sej, så då gjorde han det när vi var i Mora :} Han är för söt och snygg min karl!

Lucia på dagis

I morse så var vi på dagis och tittade på världens sötaste tomte, Linus var såååå gullig med sin långa tomteluva som faktiskt satt kvar hela tiden =)
Micko har tagit en powernap så jag ska väcka han nu så vi kan åka till Mora och få tag i lite julklappar till kidsen.
Vad ärligt det är att få vara själv med älsklingen och åka runt lite som man vill tillsammans utan att kidsen hänger i benen på en.
Ikväll blir det god mat och spel tillsammans med brudisarna och imorn ska vi åka hem igen för då ska vi titta på Viktoria när hon ska gå luciatåg genom byn med ridande lucia. Det blir nog fint!
Hela den här veckan har vi skjutsat runt Viktoria på olika sångövningar, kyrkans barntimme och julpyssel. Det var meningen att hon skulle vara med på skidlekis oxå men det var 17- grader den kvällen så vi får se om det är varmare nästa vecka. Sen har ju Viktoria fyllt år med och vi hade kalas med familjen men nästa vecka ska vi nog ha kalas med hennes vänner för nu är jag ledig några dagar efter att jag jobbat 2 veckor i sträck.
Hon börjar bli stor nu mamma´s lilla tjej. Det har redan gått 6år, vad tiden går fort!
Nej nu ska jag ut och göra stan med min älskling!

11:e Dec, Torsdag. Daniel & Daniella

Nu är jag och älsklingen i Älvdalen och hälsar på Cilla =) Vi ska sova här inatt och upp tidigt imorn för att titta på Linus när han ska vara tomte i luciatåget på dagis!
Efter luciafirandet så ska vi åka till Mora och julandla. Vi åkte förbi Mora idag och sprang in på dollarstore en snabbis och jag konstaterade att där inne ska vi vandra runt länge imorn, det fans mkt fint där!
Ikväll har vi hälsat på Linda och Peter och imorn ska vi nog träffas alla igen och ha en trevlig kompiskväll, utom Peter för han åker ju till strängnäs imorn och övar inför Lördagen.
Jag undrar vad min telefonräkning landar på efter dansbandskampen är slut. Det blir nog dyrt, men det är det värt!
Nej nu ska jag vara lite social =)

Föresten så trampade jag nästan på ett rådjur på gräsmattan hemma idag när jag pullsade i snön till jobbet. Den grymtade till och hoppade upp bredvid mej, sedan stog den där och glodde. Jag blev skiträdd för jag såg den inte men det var en ganska kul upplevelse =)

RSS 2.0