Fredag 28:e nov. Malte

Idag var det kaos hemma på morgonen. Viktoria har haft adventssamling i kyrkan idag och skulle sjunga så hon skulle naturligtvis ha finkläder och vackert hårspänne mm så det innebar att jag kom till jobbet med 1 minut till godo, men jag kom i tid iaf.
Nu är jag ledig till halv 4 innan jag ska på jobbet igen så vi har nyss varit och hämtat Viktoria på skolan sen ska jag åka på affären och när jag kommit hem så ska jag diska och hänga tvätt innan jag ska på jobbet.
Det var en förälder som filmade barnen i kyrkan idag så jag ska fråga om jag får titta på den sen.
Idag ska älsklingen göra köttgryta. Igår fick jag hemgjorda biffar, det har jag inte ätit sedan jag var 15 år och bodde hemma hos mina päron. Det var skitgott! Sen var det visserligen pulvermos till men det var mer avancerat än bara pulver och vatten kan jag säga =)
Jag måste ringa rörmockaren idag oxå, jag har ringt 2 ggr och väntat 3 veckor nu så det är ganska irriterande! Jag har 2 vattenkranar som läcker väldigt mkt varmvatten och det kostar mkt pengar när man har elvärme kan jag säga! Skapligt störande!! Fast nu ska nog Micko få ringa och tjata istället för jag tycker att det är så pinsamt.
Nehe nu måste jag dra iväg om jag ska hinna fixa allt på ca 3 timmar!
Hej hopp ;)

Ljuva räkningar

För 3 minuter sedan kände jag mej rik och nu är jag fattig igen, så vad gör man? Jo, man lever på kärleken naturligtvis =)
Vad kul och se att det finns vänner kvar som är intresserade av om jag lever. Jag har oxå tänkt att ringa flera ggr men det blir lixom aldrig av. Men jag tänker på er iaf ;)
Nu har jag fått upp gardiner, julstjärnor och någon stackars duk lite här och var så det är faktiskt ganska mysigt hemma! Nu ber jag till gudarna att köket ska bli klart före jul och det verkar iaf som att vi ska hinna det. Jag har varit ledig mån-ons nu och då fick jag väldigt mkt gjort.
Igår kom Linus hem till oss och då firade vi hans namnsdag med marängswiss, det var ganska kladdigt men gott! När Linus hade hela händerna fulla med chokladsås så frågade Micko -Vart har du öronen då Linus? Här! svarade han och pekade glatt, sen kan ni kanske räkna ut själva hur han såg ut efter att han räknat upp alla kroppsdelar och pekat på dom *fniss*
Imorn jobbar jag dubbeltur, fy vad veckorna går fort. Jag har en dubbeltur på 5 veckor och jag tyckte att jag hade en sån nyss. Men sen är jag ledig lör-sön.
Annars så tror jag inte att det har hänt nått nytt den senaste tiden, allt knallar på som det ska och det är skönt.
Nu ska jag dricka en kopp kaffe med Mor och far innan vi ska åka hem med kidsen sen ska nog Micko få laga mat. Jag tror jag har lagat mat typ 3 ggr sen jag träffade honom för det har blivit hans område i hemmasyslorna.
Maten han lagar är gudomligt god jämförelsevis med mina tiominuters halvfabrikaträtter, sen är det ju helt ok att komma hem till dukat matbord när man jobbat och slitit hela dagen =)
Hej hopp allihopa och jag önskar er alla en trevlig första advent på söndag!!

ZZZZZ

Just nu så vill jag bara gå och sova, men det kan jag inte för jag börjar jobba snart. Den här veckan jobbar jag 7 dagar av 7 möjliga och det börjar kännas nu. Micko klagar över att jag somnar på soffan varje kväll för jag orkar inte gå upp till sängen när jag väll satt ner röven. Imorse vaknade jag kl 5 på soffan och gick upp till sängen och la mej....
Nu är jag hemma hos Mor och Far. Viktoria ska sova här 2 nätter för jag jobbar och Micko har åkt på älgjakt idag.
Imorn när jag slutat jobbet så måste jag ta rätt på kött som vi fått och sen ska jag hemm och idiotstäda tills älsklingen kommer hem på lördag för då fyller han år så jag tänkte hitta på något mysigt och något busigt, vad nu det ska vara.
Min hjärna fungerar inte riktigt nu när jag har så mkt att stå i hela dagarna men jag hoppas att det blir ändring på det snart.
Jag skadade mitt ben för 2 veckor sedan så jag har haft jävelusiskt ont i lårmuskeln i flera dagar men nu har det äntligen blivit bra sedan älsklingen maserat det flera kvällar i rad så jag hoppas att det går bra att jobba idag utan nån värk nånstans.
Nej fy, jag har inget vettigt att berätta. Nu ska jag pimpla i mej 2 koppar kaffe innan jag ska gå till jobbet. Ja, jag går nu mera för jag har inga vinterdäck på bilen och inte heller 3000 att köpa nya för *suck* men helt seriöst så är jag faktiskt fastare i kroppen nu efter all älgjakt, flyttande och motion på eget initiativ och det är jag väldigt glad och nöjd över!
Imorn så missar jag Lars-Kristerz för jag jobbar *jävla skit* men jag får väll som vanligt titta på reprisen sen istället.

Det lät inte som ett muntert inlägg detta inte, mest suck och stön. Men jag hoppas att det blir ändring på det sen när saker och ting slutar att jävlas, tur att jag har min älskling som ser efter mej! Han brukar säga att utan han så hade inte min röv suttit fast och det har han rätt i ;)

Kram till alla mina vänner!!


RSS 2.0