Myshelg!

Här är stranden nedanför huset. Barnen roade sig med att kasta kottar i vattnet och rita med pinnar i sanden =)



Det finns lite att roa sig med, jag ska nog åka en vända själv idag ;)


Här är Viktoria och Pippi! Linus tyckte oxå att det var jätteroligt att se henne men han skulle då inte vara med på bild! Det här är på vårfesten i Vansbro.


Men inne i hoppborgen ville han vara med på bild!


Viktoria rider =)


Här är utsikten från altanen imorse. Nere till höger är stranden.


Jag trivs så himla bra här! Jag har då ingen lust alls att åka hem imorn :(


Lördag 24:e april. Vega

Nu har jag nyss löst Melodikrysset å det gick bra den här Veckan =)
Igår så var vi ner på stranden som ligger nedanför huset och där trivdes barnen bra! Det är så skönt att kunna sitta och njuta av vädret och bara studera kidsen när de utforskar världen och dess underliga ting :) På eftermiddagen sen så hälsade vi på J`s systrar varav en av dem och syskonbarnen fäljde med in till Vansbro där det var vårfest.
Viktoria träffade Pippi Långstrump :) Sen fick de hoppa i en hoppborg och det tyckte alla kidsen var roligt! Men det som var litre tråkigt var att det vackra vädret vi hade på förmiddagen hade försvunit och det började blåsa och snöa! J gick helt oberörd i shorts (!) och jag höll på att frysa ihjäl.
Men innan vi for hem så ville barnen rida på hästarna de hade där och Linus var nr 2 som skulle rida utav de 4 barn vi hade med oss. När hästen gått några meter så sa Linus -Nu orkar nog inte hästen nå mer så vi måste stanna! *he he* Detta gjorde ju att jag hann inte med och få nå kort på han när han red.
Jag funderar faktiskt helt seriöst på om jag ska rida en tur idag, har inte setat på en häst på flera år men nog hade det varit skönt med en ridtur!
Det är kanonväder idag igen så nu ska jag och kidsen gå ner en timme på stranden innan det blir lunch. J är och fixar en hage åt några grisar som han har skaffat och när det är klart sen så ska vi åka till Svärfar och hans gård.
Nehe nu lär jag klä på kidsen om vi ska hinna med det vi ska göra idag, Linus måste duscha för han har målat magen med en turshpenna :)

Snart klar

Nu står alla saker i hallen och jag sitter och funderar på om jag glömt något. Ska snart hämta Viktoria på skolan och sen ska vi hem till Linda =)
Det ska bli så skönt att få träffa hjärtat ikväll, det är då tur att han är lugn och stabil och kan ta ner en på jorden igen :) Jag har inte behövt tänka på något annat än min egen och barnen´s packning, resten av grejorna har J styrt upp och det är så skönt att slippa tänka på och planera allt själv hela tiden!
Nehe nu ska jag stuva in grejorna i bilen och sen blir det lunch med syrran innan V slutar.
Solen skiner! Sköt om er alla snuttisar ;)

Torsdag 22:a april. Allan & Glenn

Jag är fortfarande arg på dom där jävla idioterna och jag är arg på mej själv för att jag fortfarande är arg! Jag har sovit mycket dåligt inatt för att nu ångrar jag att jag slängde på telefonluren. När jag blev så där jävla arg igår så tänkte jag att om jag inte lägger på, då kommer jag att skälla ut den där människan så till den milda grad att hon helt seriöst skulle kunna få ett hjärtstopp! Men nu ångrar jag att jag inte gjorde det, jag skulle ha talat om för dom där jävla stackarna en gång för alla att dom ska sluta lägga sig i. Egentligen så borde jag skriva ut händelsen med namn här i bloggen, då tror jag nog att de skulle skämmas en aning, då kanske dom slutar att terroriserar mej. Jag trodde liksom att jag skulle slippa den där terrorn när jag flyttade där ifrån, men tydligen inte.
Folk måste vara väldigt avundsjuka på mina fina och kloka barn, å det ska jag tala om för er, att anledningen till att jag har så fina och duktiga barn är för att de kommer ifrån min livmoder och inte eran!

Jag måste försöka att släppa det där nu, men det är svårt när blodet rusar som om det vore kolsyra i ådrorna.
Nu vaknade då Mamma´s solstråle ;) Hon är så glad över att vi ska åka idag, hon har pratat om det ända sedan i måndags. Jag satt en kväll och berättade för henne hur det ser ut dit vi ska och det är nog stranden som drar alldra mest, men det kanske är lite väl tidigt att bada nu *ha ha*
Viktoria trodde att hon skulle slippa skolan skolan idag och blev en smula besviken när hon fick reda på att hon skulle dit, hon ville åka direkt hon slog upp ögonen hon.

Nej fy fan, jag kan inte skriva idag. Jag försöker att hitta motivation och dra på smilbanden, men det går inte. Det är ju världens bästa dag idag, jag borde trippa omkring på tå och sjunga högt för mej själv och vara i full gång med att packa bilen vid det här laget. Istället så sitter jag fortfarande i morgonrocken och muttrar. Alltså jag fattar inte varför folk har så fullt upp med att lägga sig i vad jag gör och inte gör, tänk att man får fan inte vara lycklig och glad i 5 minuter utan att nån jävel ska hitta på med något ofog.
Jag måste sluta skriva nu. Jag ska sätta fötterna i ett varmt fotbad och spela lite kort innan jag ska köra Viktoria till skolan. Kanske lavendeldoften får mej att slappna av lite.

Förbannad

Är ni så jävla sjuk i huvet att ni tror att jag skulle lyssna på vad ni säger och era åsikter. Tror ni att ni ska kunna styra mitt liv? Dra åt helvete för fan å sköt era egna liv!
De ni håller på med kommer att skapa ett helvete för den som ni tror att ni är så jävla mån om så tänk efter för fan innan ni öppnar munnen, eller föresten låt någon annan tänka åt er för ni, om nån, borde bli omyndigförklarade och inspärrade på livstid!
JAH HATAR ER, DRA ÅT HELVETE OCH RING FÖR FAN ALDRIG MER!!!!!!!!!!!!!!

Onsdag 21:a April. Annika och Annelie

Grattis Pia på 18-års dagen! Fy fan vad härligt att bli vuxen, nu är det "bara" uppkörningen kvar ;)
Idag är det ÄNTLIGEN onsdag *Wiihuuu* Det innebär att idag när jag slutat jobbet så ska jag ställa iordning allt för avresa till imorn :) Det ska bli en sån bra helg!!!
Den här veckan har då varit lång tycker jag, men så har det varit 2 sega arbetsdagar med lång väntan så jag hoppas att den här dagen bara swischar till nu.
Annars så har jag inte så mkt mer att berätta just nu. Jag kom då upp i tid idag iaf ;)
Nu ska jag ragga en sväng innan jobbet börjar och lyssna på en fin låt som naturligtvis får mej att tänka på J <3
Kram på er alla snuttisar


Lite stressad

Faan jag försov mej imorse! Men det är ju som det är, fick undan endel jobb inatt och det kan ju vara orsaken till att jag försov mej :) Idag har jag segat alldeles för mycket men jag är inte motiverad till att göra något vettigt. Men jag ska ner på byn nu iaf och posta några brev och handla lite innan jag ska jobba ikväll.
Känner mej lite stressad över att jag inte gjort det som borde göras idag men va fan, skiten ligger nog säkert kvar till sen antar jag. Det brukar vara så. Jag ska nog fortsätta med att göra ingenting tills jag kommer på jobbet och då hoppas jag verkligen att datorn fungerar som den ska där så jag får ut de papper som jag behöver ha. Datorn krånglade nämligen igår men jag ska få hjälp idag så jag hoppas det går bra.
Jag känner mej lite grinig idag, vet egentligen inte varför men det är väll bara en allmän skitdag som man har ibland. Viktoria var då härlig i morse med sina underbara kommentarer och det får ju en att dra på smilbanden vare sej man vill eller inte :)
Nej nu ska jag posta dom där breven så jag blir av med dom och så ska jag kolla min post och åka på OK å köpa RB till mej och syrran och sen ska jag nog sitta hemma hos henne och beklaga mej en stund så jag samlar lite energi inför kvällen. Läste i en bok igår att det var så man inte skulle göra om man ska stärka sin självkännsla, att beklaga sej alltså. Men jag anser att man måste faktiskt göra det ibland ;) Svårt att veta vad man ska beklaga sej över bara när det egentligen inte är något speciellt det handlar om, bara mitt sura morgonhumör.
Åh vad mycke skit jag sitter och skriver!
Fåglarna sitter på fönsterbrädan och tigger mat så jag ska nog lyfta på röven nu och mata dom innan jag åker.

Måndag 19:e april Olaus & Ola

Fy vilken lång dag det blev! Jag kom till jobbet i morse och hade totalt glömt av att jag skulle ner till älvdalen på utbildning idag :P Men jag skulle ju inte vara där förän kl 13 så det var väl ingen fara men jag fick ju lov att omorganisera lite andra planerade saker som var tänkt att jag skulle göra idag. Det hela slutatde iaf med att jag var inte klar förän kl 18 och då susade jag hem till syrran och käkade tårta som hon bjöd på eftersom hon fyllt år i lördags så jag och Viktoria kom typ nyss hem nu. Men jag ska inte klaga, hjärtat är på jobbet än han, jag sitter och väntar på att han ska sluta så vi kan stämma av dagens händelser med varandra.
Precis nu när jag skrev det där så fick jag ett mess, telepati??
Åh det känns så bra! Äntligen verkar det som att jag fått tag på en normal kille för en gångs skull utan några skelett i garderoben :) Det är bara att hålla tummarna för att jag nått min prinsessdröm till slut!
Meningen är att vi ska dit i helgen och jag hade velat åka på torsdag men det är så jädrans mkt att göra den här veckan så jag vet inte om jag hinner. Jag missade ju några timmar idag å inte hinner jag ta igen det heller för det blev jobb på både för och eftermiddagen imorn men men, får se om jag hinner få lite gjort ikväll. Dricker jag lite kaffe nu så kanske jag orkar tvätta, diska och gå igenom lite papper innan jag ska lägga mej. Åh jag skulle ha gått igenom några tråkiga men viktiga papper och det känns så tungt!
Det enda jag vill nu är att kramas och det är flera dygn kvar innan jag får göra det!
Nej nu ska jag fixa den där kaffen och messa lite med hjärtat innan han måste få lite vila och sen SKA jag ta tag i dom där förbaskade papperen. Men först ska jag ladda tvättmaskinen.

Söndag 18:e april. Valdemar & Volmar

Helgen har varit mycket mycket bra måste jag säga :) På Torsdagen så var jag på årsmötet i brunnsvik som höll på till 17:30 och efter det så åkte jag hem till J. Vi åt varma mackor och tittade på film. På fredagen så gick vi en liten promenad innan vi var tvugna att åka till Särna för att jag skulle hinna med förberedelserna till barnprylsmarkmaden. Det blev en intensiv dag för J som fick följa med och träffa Mamma, Pappa, Syrran, Kidsen och en massa andra människor :) Bäst var iaf Pappa! Vi kom hem till mina föräldrar och jag gick först in i köket, mamma och pappa sitter och äter. När pappa får syn på J så ser det ut som att han ska strypa sig i maten och så vrålar han -Nöööööömen höckin lang kaaaar! Jag trodde jag skulle skratta ihjäl mej typ ;)
På kvällen hade vi godismys med film tillsammans med kidsen och det var dom mycket lyckliga över att få ha på en fredag!
På lördagen sen så var J tvungen att åka hem och jag skulle vara på marknaden. När vi sagt hej då och jag skulle åka till skolan så satt jag i min egen lilla värld och funderade och sen PANG..... jag åkte rakt på en sten med min nya bil! Helt otroligt, jag fattar inte vad jag satt å tänkte på, eller jo det vet jag väll, men ändå vafan min bil!
Ja ja, det blev lite skrapmärken på spoilern eller vad det heter och sen blev det nog nå skit med bromsarna tror jag för han går inte riktigt som han ska.... nåväl det går säkert att ordna :)
Barnprylsmarknaden var mycket lyckad den här gången! Själv sålda jag grejor för 800 så det är den bästa marknaden jag sålt på för min del men det bästa var att alla säljare fick någonting sålt den här gången och det kom mycket mer folk och handlade! Så vi kör till hösten igen och hoppas på ännu mer folk :) Frågan är när man ska ha den, löningshelgen i augusti kanske??
Jag hittade iaf mkt fint åt Viktoria och endel åt Linus.
Igår så fick jag det absolut vackraste meddelandet jag läst i hela mitt liv! Hjärtat skickade det och när jag läste det så tappade jag andan, så fint var det! Han verkar vara världens snällaste, omtänksamma och sötaste kille i hela världen ;) Som ni hör så är jag helt såld! Jag kan inte ens tänka klart, jag kan inte göra något ordentligt för jag går bara runt och flinar och mår så jävla bra!
Idag så skiner solen och jag måste försöka få någonting gjort här hemma idag för imorn så ska jag jobba igen. Linus ska åka igen å jag vet inte när han ska komma hit nästa gång förän jag sett schemat vi fått på jobbet. Viktoria har sovit över hos Ida så jag lär väl få hem henne någon gång idag så hon får duscha, göra läxorna och packa skolväskan så det är klart till imorn.
Just nu så håller jag på och tvättar så jag lär väl vika ner det som är på stället nu. Sen ska jag duscha och diska å så fixa lite lunch. Sen MÅSTE jag dammsuga! Katten hårar nå så fruktansvärt och jag har massor med skumgummipluttar kvar överallt efter cesar som bet sönder en kudde. Sen har jag en hel del post som måste sorteras.
Igår så dök 2 av mina brudisar upp som gubbar ur lådan! Vad glad jag blev :D Det var skapligt oväntat kan jag säga! Den 3:e av brudisarna hon är nog på frieri tror jag :) Jag måste försöka se till att vi träffas allihopa nån gång sen!
Nej nu ska jag dricka en kopp kaffe till innan jag ska orka göra något!

Onsdag 14:e april Tiburtius

Idag blir det jobbpusslet på jobbet så det blir till att stå och babbla hela dan. När det är klart så måste jag hem och plocka iordning, packa och göra en makeower för ikväll då bär det av till Älvdalen.
Imorgon kl 6:00 piiiip så går volvon mot brunsvik på ett annat möte. Sen blir det övernattning hos ragget eftersom det är så nära och bra ;) På fredag kommer jag hem igen och då kör vi igång med Barnprylsmarknaden! Vi ska ju ha öppet en stund på fredagen så att man kan lämna in grejor om man vill.
På lördagen då är det försäljning som gäller, så jag hoppas att så många som möjligt kommer. Även om man inte har egna barn så kanske man har vänner´s barn eller nå andra ungar som man helt enkellt skulle vilja skämma bort lite.
Nehe nu har jag badat fötterna, rakat benen och smort dom så nu måste jag klä på mej och sticka iväg med Viktoria till skolan innan mötet på jobbet!
Solen skiner idag, ta vara på den ni som kan!!


Tvättat bilen :)

Jaha nu då så har jag varit hem till Mamma och hämtat en massa saker, sen har jag städat ur allt skrot ur bilen och tvättat den och så har jag deklarerat och lämnat in några frågor till jultidningsförlaget som Viktoria fick här om dagen.
Så nu ska jag dricka kaffe, byta kläder, posta några brev och diska. Sen bär det av till Älvdalen på möte och när jag kommit hem där ifrån så blir det föräldrarådet. Sen får det nog vara bra med påhitt för idag! Det enda jag saknar just nu är att jag skulle ha fått på sommardäcken men det hinner jag inte nu. Jag får fixa det en annan dag och då har jag förhoppningsvis någon karl med mej som hjälper mej. Jag har nämligen väldigt svårt för att lita på en domkraft och är livrädd för att bilen ska dimpa ner på fingrarna när man är där och fingrar.
Jag förstår att många är väldigt nyfikna på vem det är jag har träffat, men eftersom jag inte vet om utgången själv ännu om denna mystiska man så vill jag inte avslöja i bloggen vem han är. Men ni är självklart välkommna hit på kaffe nån gång så ska jag berätta alla smaskiga detaljer ;)
Nu blir det älvdalen!

Tisdag 13:e april. Artur och Douglas

Igår kändes det som att jag tappat gnistan en stund, men idag är det bättre. Vaknade före halv 7 i morse så jag har hållit på och planerat hur dagen ska se ut. När jag lämnat Viktoria så ska jag in på ok och köpa en tvättsvamp sen ska jag hem och sätta mej vid datorn och där ska jag fixa en e-legetimation, deklarera och skicka in några jultidningsfrågor åt Viktoria. När jag gjort det så ska jag ställa iordning M´s post. Sen hade jag hoppats på att jag hinner tvätta bilen innan jag ska på ett möte kl 11 idag. Gör jag inte det så får jag väl ta det imorn då och så skulle jag ha bytt däck med.
Nåväl man hinner de man hinner. Nu lär jag nog sticka om jag ska få nå gjort antar jag. Ikväll när jag kommit hem från älvdalen så ska jag på föräldrarådsmöte.

Måndag 12:e april. Liv

Så var det måndag igen då och ragget har dragit till norge igen. Igår var en underlig dag på jobbet, inte speciellt rolig. Men sen när jag kom hem så var det iaf jättefint väder och jag var ute någon timma och tittade på Viktoria och Ida när dom cyklade hur många varv som helst. Viktoria har sovit hemma hos Mormor och Morfar inatt och tanken var väl att jag då skulle ha plockat ihop och dammsugit efter djuren som rivit huset för mej på 3 nätter. Men jag hade ingen lust eller ork åt de så jag raggade runt på byn istället.
Idag när jag slutat så lär jag nog försöka snygga till det lite iaf för på eftermiddagen så kommer Linda hit och kanske Cilla och jag vill ju inte att de ska få en chock när de kommer :)
Solen skiner idag med och det kommer nog att bli fint! *härligt*
Jag och syrran har då planerat valborg nu iaf så nu är det "bara" att se till att man är ledig den helgen! jag hoppas verkligen att den kommer bli så härlig och rolig som jag förväntar mej ;)
Nej nu lär jag då sticka iväg om jag ska hinna upp på jobbet i tid!

Lördag 10:e april. Ingvar & Ingvor

De e en doobididoooo, de e en doobididooo, de e en dobi dobi dobi dobi dobi di do, jamen! Hoppsan vilken dag! Carola jobbar dubbelskift men vad gör väll de? Livet känns ju underbart iaf ;)
Igår då kom deklarationen och sen så hörde jag av killen och allt var bra med han, jobbet gick fin fint och det gör det säkert idag igen.
Den enda som kanske är lite jobbig är Cesar. Igår så vägrade han sova och fick istället tag på en kudde, så nu har jag skummgummibitar i hela huset, men vad gör väll de?  ;) Jag behövde ändå dammsuga!
Nu står han och piper bara för att katten inte vill leka med han, och katten i sin tur har lagt sig på Cesar´s godisburk och hånflinar. Men vad gör väll de? Huvudsaken är att kaffen smakar jäkligt gott idag, å det gör den!
Nehe iväg mella 7-12 nu då och sen 16-21 igen B-)
Ha en super dag nu då alla snuttisar :D

Fredag 9:e april. Otto & Ottilia

Åh nu är han äntligen i Sverige igen. Vad konstigt att man kan känna sådan värme till en person som man nästan aldrig träffat, men det gör jag! Igår så kändes dagen som flera dygn när jag väntade på att han skulle höra av sej och jag tänkte att det här blir en trevlig kväll fylld med smaskiga sms. Sen när vi väl började och skriva så låg jag i sängen och efter jag fått några mess så var jag i drömmarnas land sen, helt otroligt jag somnade ifrån min flirt! Herregud hur man är! Ja ja, jag har iaf fått en god morgon "puss" och det är ju trevligt även om jag än så länge måste fantisera om hur det känns.
Inatt så har jag iaf haft Cesar här, det är Pappa´s hundvalp som jag kallar för lillebror. Mor och Far är bortresta över helgen och det har varit ett riktigt spännande projekt att ha Cesar tillsammans med min Katt ;) Men det har gått riktigt bra faktiskt. Cesar tycker nog att det är roligt men Mamma´s lilla Fjant är nog lite sur på mej tror jag!
Igår så tog vi en promenad och det är så fint väder nu så det ska nog bli en promenad idag igen, men jag skulle ha duschat först innan jag visar mej ute.
Ikväll så ska jag jobba *suck* men jag ska inte klaga för jag har inte jobbat på 6 helger nu tror jag :) Men man blir ju lätt en smula bekväm av sej och så kom det så olämpligt att jag jobbar så många helger nu när jag träffat en sån trevlig kille, och för er som är nyfikna så är det en kille den här gången och ingen gubbe *hehe* Han är till och med yngre än mej, lammkött med andra ord *ha ha ha ha* Det är en lång och ganska stor kille så där sitter man tryggt i famnen när åskan går! ;)
Ja livet äro outgrundligt och tur är väll kanske det men jag hoppas att det är slut på allt jobbigt skit ett tag nu så jag får leva lycklig ett tag istället. Jag känner att det är min tur att få göra det nu!
Nej nu måste jag skynda mej att duscha för annars blir nog Cesar tokig på storasyster om han inte får komma ut snart. Han är ju van att få vara ute från typ 8 på morgonen men hos mej fick han bara gå ut och pinka och gå in igen, det är mysigt att få rå om han lite när han är här :)

Torsdag 8:e april. Nadja & Tanja

Idag så ska vi få besök av några vänner från Älvdalen. Vi har inte träffat dom på typ 1 år så det ska bli jättekul!! Jag har nyss varit ner på affären och inhandlat lite fika tills de kommer =)
För övrigt så är det inte en sån superbra dag som jag hade tänkt från början. Jag är ledig idag och sen tittade jag i almenackan och konstaterade att det blir jobb och möten från och med imorn och fram till nästa torsdag *suck* Jag vet inte riktigt vad jag ska ta krafterna ifrån, men jag vet att det går! Däremellan så måste jag komma ihåg att hjälpa Viktoria med hennes läxa och märka upp kläderna till barnprylsmarknaden och så ska jag vara hundvakt åt trollet Cesar och så måste jag fixa barnvakt åt Viktoria i helgen för Mormor och Morfar är bortresta. Ja just ja sen lär jag baka till marknaden oxå, får nog göra det på nätterna som det ser ut :P
Idag så är den äntligen Torsdag iaf och det innebär att min flirt kommer hem till Sverige igen och det går att messa med varandra igen. Vi hinner visserligen inte träffas förän kanske den 23:e om vi har tid båda 2 då :P Men det är ju billigare att prata med varandra när man befinner sig i samma land :)
Igår så träffade jag alla mina brudisar, det är så länge sen vi såg varandra sammtidigt alla 4 :) Bara det har tinat så ska jag bjuda hem brudisarna på en grillkväll!
Nehe nu lär jag sätta fart och märka upp lite kläder till marknaden innan besöket kommer.

Blåkulla ligger på Vedungen!

Här är Viktoria när hon går påskkärring på skärtorsdagen tillsammans med sin Kusin Ida.
Blåkulla här kommer vi!!


På påskafton så åkte till Morfar´s stuga i nysäter och då var Viktoria med honom i stôrrôse och gjorde kolbotten.


Här är stugan vi har som ligger vid fjällfoten av Vedungen. Där på renskinnet vid väggen har jag setat och solat i 2 dagar och det är toppen!


Här är stôrrôset där vi brukar sitta och grilla.


Jag fastnade oxå på en bild inne i stôrrôset =)


Så här ser det ut inne i stugan som Mamma och Pappa renoverat. Det tidigaste anteckningarna vi hittade på väggarna då var från 1893 så stugan har några år på nacken. Jag minns när jag och syrran var små och vi bodde i sätern hela sommrarna, då brukade vi sova i soffan som står rakt fram och då var huset i så dåligt skick så hela den väggen bågnade in i huset! Men nu är den uppreglad som tur är =)


Här ser man kamin och dörren ut i hallen där vi har ett litet kök och loft. Kidsen sov uppe på loftet och det tyckte dom naturligtvis var superhäftigt! I dörren står Ida och tittar på Moster =)


Det här skåpet har min Mamma gjort och kurbitsarna som klär luckorna har hon skurit ut i näver. Hon är händig den damen!


På påskdagen så åkte vi upp på fjället en liten sväng och kollade läget. Här är Viktoria och Morfar som väntar på att vi andra ska bli klar nån gång så vi kan åka.


Här är vi på väg upp och som ni ser så var det helt underbart väder!


Väl uppe på fjället så reagerade jag på att det satt så mycket is i träden, det såg riktigt häftigt ut!


Härligt!


Här är kidsen på väg upp i en väldigt stor backe.


och ner gick det med en väldig fart!! Här kan man snacka om blå himmel :D


Här är ett träd utanför våran stuga som gett vika för snön och där hade kidsen roligt!


Här sitter jag vid stugknuten där jag trivdes aldra bäst i solen =)

Tisdag 6:e april. Vilhelm & Helmi

Idag är jag ledig och det är strålande solsken =) Härligt! Men man har lika mkt man ska göra för det. Jag kom då ihåg telefontiden jag hade idag så nu är det klart. Jag och Linus har sovit hos syrran inatt så jag skulle väl ha packat ihop våra saker och tagit mej hem. Som vanligt så är det rörigt hemma och jag måste göra något åt det idag för imorn då jobbar jag och sen ska jag skjutsa Linus till hans Pappa och hämta Viktoria hos hennes, så då går hela dagen. På torsdag då har jag en ledig dag igen och då kommer det en kompis från Älvdalen och hälsar på med hennes barn =) Det ska bli riktigt roligt eftersom det är drygt ett år sedan vi träffades!
Mitt ragg han har åkt till norge för att jobba så nu är det tyst i telefon *suck* Det är nästan så jag skulle ha köpt en bärbar dator åt han så man kan höras av via nätet ;) Det blir ju lite väl häftiga telefonräkningar annars.
Nehe då ska jag ta mej en kaffetår till och sen ska jag åka hem och slå upp dörrarna och välkommna vårluften in i huset =)
Jag ska nog äntligen ladda upp de där bilderna nu under tiden jag dricker kaffe!

Bra dag!

Idag har jag åkt ner med Viktoria och då tänkte jag att när jag ändå är i leksand så kan jag ju ta en sväng om andra sidan dalarna med. Jag var in på macken och köpte mej en vägkarta och så for jag, jag åkte till byn där min flirt bor och ställde mej vid macken och skickade ett mess och undrade om han ville bjuda på en kopp kaffe och det ville han såklart :D
Det trodde jag inte om mej själv att jag skulle våga åka till en främmande person och hälsa på helt oanmäld *fniss* men det gick ju bra och var riktigt roligt. Okej helt okänd är han väl inte, jag har ju sett han en gång förut men iaf.
Jag är då riktigt nöjd med min lilla visit idag och hoppas att vi kommer att ses flera ggr men de är ju 20,7 mil emellan och det åker ju inte jag på en kvart direkt, men men.
Nu ska jag lägga mej och drömma sött ;)

Måndag 5:e April. Annandag påsk

Ser att det är 1 vecka och 3 dagar sedan jag skrev sist och en hel del har hänt sedan dess. Jag har fått min "nya" bil och de mina vänner var kärlek vid första ögonkastet. Lördagen förra helgen så åkte jag till älvdalen på barnprylsmarknad på mprgonen och när jag var in på östäng och åt så var det någon jävel som repade dörren på förarsidan :( Fy fan vilket jävla lortfolk de finns! Jag hade inte haft bilen en dag ens. På kvällen den lördagen så var jag hemma hos Linda på TW-party och sen gick vi på caféet och där träffade vi Becky :)
Sen har jag jobbat i flera dagar men orkade ändå med lite festligheter på skärtorsdagen och på långfredagen då blev det långfylla kan man säga :) Hamnade i sörsjön och där var det knökfullt med folk på dalen.
Påskafton då bar de av till fjället med mej och Viktoria tillsammans med min syrra och hennes familj och vi hade sån attans tur med vädret så vi hade strålande solsken båda dagarna! Vi kom hem därifrån igår eftermiddag och det har varit helt fantastiskt fint! Då ska ni tänka er att på långfredagen då spöregnade det ute =(
Nu ska jag klä på mej och skjutsa Linus till Moster och sen blir det en tripp till Leksand så Viktoria får vara hos sin Pappa några dagar på påsklovet.
Imorn funderar jag på om jag ska ta med mej Linus en sväng på fjället kanske, det är ju kul för han med och åka skoter. Men jag har inte bestämt mej än, jag har ett viktigt telefonsamtal imorn som jag inte får glömma så får vi se sen vad som händer.
Jag ska ladda upp lite bilder sen hade jag tänkt, får se om jag hinner det ikväll.
Den senaste veckan har jag varit på riktigt bra humör för saker och ting börjar flyta på som dom ska sen kan jag berätta för de nyfikna att jag hittat en flirt ;) Får vi se i vilken ände de slutar men jag måste ju säga att det är väldigt spännande att skicka mess till varandra. Trodde inte att jag skulle fnissa som en fjortis igen men det kunde jag tydligen :D Tänk att man kan bli generad av att skriva puss till någon, undrar hur generad man skulle bli om man hade gjort det på riktigt då *asg*
Nej nu måste jag sticka iväg om jag ska hinna det här idag!

RSS 2.0