2:a Juni, Måndag. Rutger & Roger

Grattis på namnsdagen Roger!
Nô men du vilken kung födelsedag det blev! Lördagen började med att vi grillade tillsammans och sen gick vi tipspromenad. Tipspromenaden var ganska pinsam eftersom frågorna handlade om pinsamma saker jag gjort i min glada ungdom men det var roligt ;) Det var 2 som hade 10 rätt och det var Lars och Anna H.
Sen spelade vi kubb några gånger, jag var med 2 ggr och vann båda ;)
Vid 12:30 på natten så fick vi chaufför på van och åkte ner på dalgatan 118 efter stängning sen så knôkade vi in 25 personer i van och åkte hem igen på efterfest och så var van iväg och hämtade 2 laster till med folk + att det var hit en massa bilar. Många av dem har jag aldrig sett men vi hade verkligen skitroligt! Jag grillade igen när vi kom hem och käkade lite mer, alla människor var på bra humör och vimmlade tillsammans.
När klockan var 06:30 på söndag morgonen så fick Lars fösa folket här ifrån och jag gick in och la mej. Sömnen blev dock inte så lång för Viktoria kom och väckte mej vid 10:00. Det är svärmor som varit barnvakt och vi bor ju på samma gård så Viktoria tyckte det var jätteroligt och springa runt och väcka oss som låg bakis och stönade.
Jessica och Thomas fick ju sova i vårat hus som vi håller på och renoverar och eftersom dörren inte var låst så var ju naturligtvis Viktoria in där 14 ggr för att väcka dom med. Barn är för härliga!
På Söndagen så kom Becky, Cilla och Ina hit och hjälpte mej att städa *sötisar* Lars hade redan städat ganska mkt på morgonen innan han gick och la sej för att sova så tjejerna hjälpte mej att källsortera soporna och plocka in alla saker på rätt platts och jag ställde mej och diskade allt som behövdes. Vad underbart det var när all skit var borta, kändes som vi städade bort bakfyllan för jag mår mest dåligt över hur det ser ut.
Syrran med familj och Morsan var här så dom höll koll på kidsen under tiden som vi andra röjde undan skiten så då gick det smidigt!
Sen på eftermiddagen så kom Becky hit igen, Lars hade kidsen så jag och Becky låg och solade en stund och sållade lite tankar och funderingar, det var mysigt!
Inatt har jag fått en skönhetssömn och jag klev inte ur sängen förän 09:15 *skönt* och det behövdes för nu måste jag duscha, packa och skjutsa Viktoria till hennes Pappa där hon ska vara några dagar. Det är nog allt jag ska göra idag.
Imorn ska jag ta itu med jättesäcken med glas här ute och få iväg den till återvinningen.
Men först nu så ska jag ringa till syrran, om jag har tur så kanske hon har någon bild från festen, jag ska uppdatera sen om jag hinner och berätta vad jag fick för fina presenter!

Kommentarer
Postat av: Smulan

Ja det var en kul födelsedag må jag säga. Men du...inte ett kort jag tog tyvärr. Måste ha fått totalt hjärnsläpp alt. värmeslag. Hade ju kameran med mig men plockade inte fram den :O

2008-06-02 @ 23:03:39
URL: http://smulansscrap.blogg.se/
Postat av: Linda

Anledningen till att ni vann i kubb var den att gräsmattan lutar och är full av hål, kubbpinnarna var krokiga och drog åt höger!

2008-06-03 @ 01:00:12
URL: http://vifsla.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0