Vilka brudar!

Tack så mkt mina sötisar för den fina hälsning jag fått utav er!
Titta på hälsningen här>>

31:a Maj, Lördag. Petronella & Pernilla

Idag fyller jag 25 år och min äldsta syster har namnsdag. Sen har jag ett kusinbarn som heter Ylva som oxå fyller år idag ;) Grattis till oss!
Jaha gott folk, idag sitter jag här vid datorn och sörplar kaffe iförd morgonrock. Jag har haft sovmorgon till 9 imorse och när jag vaknade så fick jag paket utav min underbara familj :) Det innehöll örhängen som är ganska långa i silver och så hänger det 3 guldringar i vardera hänge och så fick jag ett halsband där kedjan är silver och så hänger det ett stort guldhjärta där på med ett litet guldhjärta inuti det stora. Vilka fina beskrivningar man har när man inte kan visa med bilder. Men idag är jag så stolt över mina sötstrutar när de gett Mamma en sån fin present!
Idag så ska jag ha en svart klänning på mej med små vita prickar och ett brett, rött skärp i midjan som oxå har vita små prickar, mycke prickar blir det!
Älsklingen har ilat iväg och fixat is, för det har vi ju totalt glömt bort. När han kommit tillbaka sen så ska vi gå ut och se hur vi ska organisera allt, om vi ska grillen på höger eller vänster sida om tältet och vart vi ska ha stereon. Sen ska det skäras sallad och så måste jag dra på papper på borden och sen tror jag inte att det är så mkt mer som behöver göras. Kanske jag ska ha potatissalladen i lite snyggare skålar än hinkarna den ligger i nu?? Ja, vi får se.
Nu ska jag slita på mej lite sloffsklkäder som jag kan röra mej ordentligt i nu när jag ska ställa iordning allt så får partyskruden komma på lite senare ;)
Rock N´ Roll \,,/ (^^) \,,/

Tårta hela dagen

Nu har jag bjudit alla nära och kära som haft möjlighet att komma på tårta och kaffe. Jag hann städa imorse innan det kom någon och nu är det ett aldeles nytt grustag på golven ;)
Viktoria har haft lek kamrat hemma här idag och dom har haft så roligt ute i solskenet och tur var väl det så hon slapp sitta och lyssna på mitt svammel med mina väninnor.
Jag har fått 2 paket utav Svägerskan Lajs och hennes Roger idag och dom innehöll ett presentkort hos Vero Moda på 300kr och en ljusplatta eller vad man ska kalla det. En platt kvadratisk ljusstake som det är 9 ljus i och luktar päron *mmm*. Sen har jag fått en kvartett från tupperware som jag ska ha mjöl i och 3 grytlappar utav Mamma och Pappa. Grytlapparna är specialbeställda utav min Mor för jag vill ha bruna färger i mitt framtida kök så nu har jag fått handgjorda grytlappar i brun och beige som är dubbelvirkade så det är omöjligt att bränna sej med dom!
Nu ska jag ställa iordning barnen och få dom i säng sen blir det tjejkväll! Lars är på möte med motorklubben så det blir tjejsnack för min del ;) Alltid trevligt!
Imorn då blir det kalas! Jag är rätt nervös över om det kommer att bli bra men det blir det nog ;) Imorn gäller det bara att få till alla saker som dom ska vara i tid innan folket kommer sen kan man pussta ut.

30:e Maj, Fredag. Vera & Veronika

Jag har för mej att det är någon som fyller år idag, men jag kan inte riktigt komma på vem. Hur som helst så får jag säga grattis till de 3 Veronikor jag känner ;)
Igår så drog vi på dukarna på party tälten och så svetsade min älskling ihop en stor grill åt mej. Jag har plockat och grejat här inne, fast jag måste fortsätta finputtsa med dammsugaren idag. Sen var jag på byn och flängde runt lite igår på affärn och systemet och inatt när jag legat och grubblat så har jag kommit på saker jag glömt och måste handla idag ;)
Idag så har jag tagit på mej en grönrutig klänning med lite gröna paljetter på ;) Idag ska jag bjuda familjen på tårta och ha lite kalas så därför har jag klätt upp mej en smula och så fort jag skrivit färdigt här så ska jag dammsuga och skura golven så det ser respektabelt ut innan det kommer någon och fikar. Det som är så tråkigt nu när man ska ha kalas och fest är att det vuxit fram 2 stora röda finnar på varsin sida om överläppen *cute* Men så är det ju när man planerar en fest så kommer alltid dom där objudna gästerna dygnet innan och stannar som röda stoppljus!
Nehej nu ska jag vrida upp volymen på radion och köra ett race här inne så håret torkar av framfarten, sen när jag är klar med det så måste jag springa upp till svärmor och be henne hjälpa mej med klänningen för det blir glipor som står ut i armhålorna som jag måste lappa ihop med säkerhetsnålar.... Så är det när man inte är född med en perfekt kropp.
Fan, om ett dygn så har jag närmare till 30 än till 20 och jag som måste hinna hoppa bungyjump, hoppa fallskärm, tatuera mej, besöka något tropiskt land, föda ett barn till och gifta mej innan jag fyller 30, hur ska jag hinna det? Jaja, den som lever får se!

29:e Maj, Torsdag. Yvonne & Jeanette

Det börjar dra ihop sej till kalas nu och jag blir mer och mer nervös för varje dag som går om vi ska glömma något. Jag känner att jag glömt att bjuda någon av mina nära vänner men jag borde inte ha gjort det för jag har gått igenom alla vänner jag har i telefonboken och bjudit dem. Sen funderar jag på om man ska leta reda på nr till lite gammla vänner, det hade ju varit ett fint tillfälle att få träffa dem som man inte sett på länge.
Vad det gäller Särningarna så spelar det ingen roll vilka som är bjudna, dom bilar som ska ner kan se till att bli fullsatta för jag känner er allihop ändå även om ni inte fått nån inbjudan ;)
Hur som helst så tror jag att det blir kul! Lars hjälpte oss att fixa bord igår så nu tror jag att vi fixat så att alla ska få platts att äta tillsammans sen är det nervöst om alla stolar räcker men den som inte anmält sin ankomst får skylla sej själv och sitta på gräset ;)
Igår så räffsade jag och Lajsan här ute så nu är det ännu finare på gården. Lars har fixat ett stort fat han ska göra grill av idag och senare på kvällen så kom 2 av brudisarna hit så vi gick på en promenad. När vi gått en bit så fick vi syn på en orm, som tur var så var den död, annars hade troligen jag dött av skräck! Äckeldjur, hade inte Becky varit med med sina falkögon så hade jag aldrig sett den och det innebär att jag lätt skulle kunna trampa på en levande orm *tuppskinn*
Igårkvälls så kom mina svärföräldrar hit med glass och en födelsedagspresent till mej, vad söta dom är! Jag fick en solstol en sån här baden baden eller vad den heter, den är iaf stor med en tjock madrass och den ska prövas idag!! Så mumsade vi på glass allihopa och det var smaskens! Mysig kväll!
Idag ska jag fortsätta alla förberedelser, ska ställa ut bord och stolar och se om mina beräkningar stämmer för då borde det få platts 26 personer vid bordet. Sen ska jag fundera på eventuella stafett lekar och så måste jag ta upp kött ur frysen och åka på systemet idag. Jag måste kolla om vi har tändvätska och så ska det städas lite innomhus.
Jag måste städa min byrå i hallen där jag har en massa skit som bara ligger och samlar damm.
All tvätt ska tas in och vikas och så ska det hängas en ny som jag har i maskin nu.
Det är väll alla planer jag har just nu.

För 2 dagar sedan så planterade jag och Viktoria frön ute i landet med klätterväxter och igår så satte Lars upp en klättervägg han byggt åt oss så iår hoppas vi att det blir ännu finare land för det blev ju jättefina blommor förra året fast än vi inte planerat något seriöst men iår har vi ju lite tanke bakom planteringarna :) Ska bli spännande att se hur det blir och så har vi planterat solrosor efter solväggen, hoppas att det växer fint!

Tjocka Familjen

Här är en bild på alla oss som åkte till Orsa björnpark för att fira Mamma på hennes 60-års dag. Det fattas 5 personer annars så är det hela familjen med respektive och barn (Smulan står bakom kameran).
Första raden från vänster: Pappa Holger, Svägerska Mona, Bror Micke, Mamma Ellen, Svåger Dick, Brorson Niclas, Syster Nilla, Sambo Lars och Jag.
Andra raden: Dotter Viktoria, Systerdotter Ida, Brorson Anton, Svåger Ola och Sonen Linus i vagnen.
Kolla in vilka STORA björnar dom har i parken!



Här är fotöljen och blomman som Mamma fick i present av oss.

Mamma´s killar

Syrran skickade den här bilden till mej igår och gissa om jag blev kär! Älskar sånna här bilder på mina killar <3


28:e Maj, Onsdag. Ingeborg & Borghild

Solen strålar idag och jag känner mej pigg och på gott humör! Barnen sov som stockar imorse så då passade jag på att duscha länge *skönt*
Idag önskar jag att Linus är på bättre humör än vad han var igår för då var han då så grinig och inget var riktigt bra åt han, men än så länge verkar han gladare idag. Det är väll kanske tand nr 6 som är på väg upp, det påverkar han väldigt när han får tänder.
Igår så fick jag lite bilder med syrran från helgen när vi var på björnparken och så fick jag kort på Mamma´s fotölj och blomma som hon fick i present av oss.
Tyvär så fattar jag inte hur man gör för att ladda upp bilder på den här nya bloggen, jag har laddat upp flera ggr men sen hittar jag inte bilden som jag vill ha på sidan? Någon som vet hur man gör för att lägga upp en bild på den här nya skiten??
Nehe nu måste jag sticka på dagis!

Tiden går

Jag satt och kollade på gammla inlägg i min blogg och konstaterade att det är 2 månader sen jag gjorde den här frisyren och när jag funderar på att göra något nytt så känns det som jag måste lugna mej ett slag för att jag nyss varit hos frissan. Det har jag iof nyss varit för att pigga upp färgen och topparna lite men nu så vill jag göra något annat. Jag vet iaf att jag vill ha rak lugg igen, är less på det snea nu som jag aldrig får fason på iaf.
Nu är då iaf alla kids hemma så nu medan dom är ute och leker så ska jag snygga till det i köket och fixa mellis som dom ska få äta i lekstugan idag sen ska nog jag med gå ut och greja lite, jag har inte varit ute så mkt som jag tänkte imorse för det blåser lite kallt men det verkar vara mer vindstilla nu.
Nehe nu måste jag göra ett ryck och ladda diskmaskinen och dra dammsugaren ett varv och så måste moppen fram så jag får bort alla mysiga dreggelfläckar här och var!

Min bil

Är det något som kan få min hjärna att koka över så är det min bil. Nu är den så trasig överallt så det är ett under att den rullar över huvudtaget. Jag blev så förbannad imorse när jag blev ståendes utanför dagis för att tändningslåset är glappt och inte fungerar ordentligt så man måste sitta och pilla i en kvart innan man får fart på bilen. Dessutom så har min käre sambo smort nyckeln för att det ska gå lättare så jag kan inte ta i den för då får jag svart olja överallt och det vill jag inte ha på händerna eller i handväskan och på kläderna *suck* Va trögt allt känns ibland och vilket pyssel med denna bil som man måste ha fingertoppskännsla med för att den ska gå ordentligt.
Därför satt jag och funderade på hur många fel det är på bilen egentligen och kom på att jag ska skriva ner en lista på det. Det funderade jag på andra gången jag inte fick igång den idag utanför affären...

Tändningslåset
Tommgången (ibland gasar den av sej själv när man har kopplingen nedtryckt och ibland puttrar den och vill lägga av)
Fläkten, fungerar bara på on och off och jag måste ha den på full värme om jag har bilen på tommgång annars så kokar den.
Vindrutetorkarna, låter så illa så man kan tro att dom är på väg att flyga av om man måste använda dom.
Dörrlisterna, sitter löst allihopa vilket gör att det låter så mkt i bilen att det inte går att samtala i normal ton och man hör inget vad någon säger.
Motorn, är så slö att man kan inte köra om någon som ligger i 70 på 90 väg. Sen läcker den olja nånstans.
Kylaren är det små sprickor i så den läcker vatten.
Växellådan är trasig så 4:an går nästan inte att få i.
Bakaxeln är slut så det knackar och skakar i hela bakändan.
Bilbälterna är så tröga att det nästan inte går att få fast dom och måste smörjas iaf 2 av dom.
Blinkers, ratten sitter snett och det gör att det går inte att få i blinkersen när man svänger till höger utan att man måste ta i så det låter som att man bryter av den och sen åker den ur innan man hunnit svänga.

Jag tror att jag har kommit ihåg alla fel och brister men det skulle inte förvåna mej om det är mera bara det att jag är så van det så jag glömmer bort det. Jag ska då iaf ta ett snack med min käre sambo att han får lov att prioritera min bil före allt annat skrot på gården för han är ju faktist en duktig mekaniker.
Men det är väll så att skomakarens barn går barfota!


27:e Maj, Tisdag. Beda & Blenda

Nu har jag nyss varit iväg och lämnat Viktoria på dagis. Jag tror att vårat långa samtal gett bra resultat för hon har varit en ängel de senaste 2 dagarna sedan vi blev osams och nu märks det att hon tänker på det som jag sagt till henne.
Nu ser jag äntligen botten på tvättkorgen, jag har en maskin i nu och så är det bara en kvar sen är det tomt, skönt att få undan det till helgen så jag slipper tänka på sånt.
Nu i skrivande stund så är jag så förbannad på våran sopsortering. Jag har 3 kassar med papper och hårdplast under bordet som är väldigt intressant för Linus, så nu nyss så fick han tag på en mjölkliter som någon (inte jag) inte sköljt ur och kastat så nu har jag sur mjölk på en stol och Linus händer *underbart*
Jag ska ta mått på dom där kassarna och så ska jag ha till Lars att bygga en låda med hjul som är så pass hög att Linus inte når ner i den så lätt så man slipper sådana onödiga och äckliga situationer. Dessutom så ser det mkt frächare ut.
Annars så strålar solen idag så snart blir det utgång. Jag ska räffsa lite skräp och greja lite ute på gården. Viktoria ska få ta med sej kompis hem sen efter dagis och det är skönt för då sysselsätter dom sej så jag får tid med annat.. Man kan ju alltid önska att man får lite färg på kroppen nu när man ska vara ute ;)
Ja just ja! Kanske jag ska pröva min nya bikini som jag köpte i Ullared?!? Den är brun med bronsnitar på trosorna *snyggt* Fan att min kamera är trasig! Nu kan jag inte dokumentera nånting förutom med ord och det är så tråkigt :( Hoppas att jag får råd att köpa en sen!

Rolig kväll

Idag har jag och Cilla satt ihop stommen till partytälten så imorn så ska jag räffsa bort lite skräp från backen där vi ska hålla till. Vi har även fixat leverantör till potatissalladen och så har vi planerat vad som behöver göras och gått igenom vad som finns och eventuellt behöver köpas.
Lars har varit till Mora idag och besiktigat van så då passade han på att köpa 10 stolar så nu har jag räknat ut att det finns 29 sittplattser och jag hoppas att det kommer att räcka, som det ser ut nu så blir vi 25 personer på festen.
Sen blev det en himmla fart när Cilla åkt för då skulle familjen utfodras med mat och efter det så gick vi ut allihopa för att sätta upp gungorna till barnen i ställningen som Lars och Svärfar byggt. Linus och Viktoria blev jätteglada och Farmor kom ut och knäppte kort så jag hoppas att jag får ett sen för min kamera är ju trasig *suck*
När det var gjort så var klockan plötsligt 20:00 och barnen skulle i säng och när vi kom in så kom jag på att jag har ju rivit ur alla sängkläder så jag fick skynda mej att bädda i nytt och så hade jag en tvätt som skulle hängas och hann precis göra det innan brudarna kom på besök.
Vi gick runt Rot tillsammans och sen satt vi och drack te  och hade rätt roliga samtalsämnen som det naturligtvis var endel snuskigheter inblandat i så nu har jag kramp i smilgroparna :)
Älsklingen har legat på soffan och sovit så jag frågade honom om han hört det vi pratat om och det hade han men han tycker att vi är normala endå och det är ju skönt att veta....*hehe*
Nu ska jag släpa iväg älsklingen till sängen och sova.

Kalasförberedelser.

Nu har jag tittat igenom listan och det är 21st som tackat ja till inbjudan, va roligt! Tänkte att jag ska ringa till de andra och höra om de bestämmt sej så man vet. Om man då räknar med 2hg potatissallad per person så måste det bli bra med 5kg ungefär. Jag  måste kanske köpa mera grillbriketter så jag är säker på att det räcker, det gör ju inget att det blir över för det blir garanterat använt i sommar, jag har skrapat ihop 4st grillar å vi blir typ 5 pers per grill eftersom att några inte ska äta och 5 köttbitar borde man få på en grill så att alla kan äta tillsammans.
Jag måste kolla hur många skålar jag har för jag tänkte att man kan sätta ut typ 3 skålar med potatis sallad och 3 skålar med sallad så behöver vi inte slåss om samma.
Sen måste jag kolla upp hur mkt stolar vi har egentligen, det ska jag göra lite senare idag. Jag och Lars har ju köpt en massa stolar vi brukar ha med på powermeet men jag kan inte komma på vart vi gjort av dem.
Nej nu ska jag gå och riva ur alla sängkläder för nu är mattan snart tvättad så får jag fundera lite mer senare.
Cilla kommer när hon slutat jobbet idag och hjälper till med alla saker!

26:e Maj, Måndag. Vilhelmina & Vilma.

Idag fyller min Mamma 60 år, Grattis Mor!
Idag känns allt mkt bättre, jag och Viktoria satt och pratade länge tillsammans igår innan hon somnade och det kändes skönt att få reda ut saken ordentligt.
Just nu så håller vi på och ställer oss iordning och ska skjutsa Viktoria på dagis, när jag gjort det så ska jag tvätta en matta och en massa sängkläder sen, det är nog fint väder till det idag som det ser ut.
Nehe nu är det bäst att jag rör på mej om jag ska hinna iväg i tid.

Surhuve

är jag idag. Men nu då så har vi varit och fikat hos Svärmor och hälsat på Lars Mormor, jag har bara gett bort blommor idag och inte fått några själv, eller jo, jag fick en maskros utav Viktoria.
Viktoria har haft en av sina nya klänningar på sej idag och så har vi varit på östäng där hon fått köpa glass, godis och så har hon fått en barbieklänning. Då tror man som förälder att det ska bli en toppendag när man lyxar till det lite och allt är frid och fröjd men den slutade med att hon kladdade ner 2 uppsättningar med klänningar och kofftor, ritade bläck på sej, betedde sig illa och var uppkäfftig till både mej och Lars. Hon gjorde även saker som hon vet mkt väl att hon inte får och till slut så brast humöret på mej nu nyss och jag blev förbannad och rabblade upp alla elakheter hon hittat på med så nu är vi ledsna på varandra.
Jag får krupp och blir knäpp snart! Ska lägga mej och gråta till söms för det är det enda som kan lätta på trycket i min hjärna nu. Hur fan gör man för att barn ska göra det som dom lärt sig och inte tycka att det är roligt att retas tills dom får en utskällning? 
En maskros och en retsticka till dotter det var min present på Mors dag.

25:e Maj, Söndag. Urban. Mors dag

Jaha, idag är det Mors dag. Min älskling har nog uppenbarligen glömt det eller så anser han inte att mammorna borde uppvaktas, vem fan vet.
Jag försökte väcka han nyss och höra om jag kunde följa Becky på crossbanan nu vid 10 men nej, jag skulle stanna hemma för han hade så mkt livsavgörande saker att göra här ute på gården och då kan han inte ha barnen. ? Han ligger ju för i helvete och sover? Va fan ska jag behöva sitta här för då?
Nu ska jag åka på crossbanan och sen ska jag ner på byn och fixa blommor till hans sida av släkten så dom blir nöjda över sin gosse som ligger i sängen och trynar och tänker på sej själv.
Fan vad övergiven jag känner mej av min så kallade älskling ibland!

Orsa Björnpark

Vilken toppendag det blev! Jag tror att alla i familjen tyckte det. Vi gick runt björnparken och hade sån tur att vi såg alla djuren + en liten hermelin som inte tillhörde de inspärrade djuren.
När vi kommit ner igen så åt vi på wärdshuset och efter det så softade vi och lekte med barnen i en liten lekpark som fans där. Mamma fick ett kort utav oss på fotöljen med fotpall som stod hemma och väntade på henne och jag tror att hon blev väldigt nöjd! Jag ska ringa henne snart och fråga om hon provsuttit den :)
Sen när dagen var slut på björnparken så åkte Nilla, Ola & Anton hem till Östersund igen och vi andra åkte hem till östäng och käkade glass tillsammans.
Nu har Mamma, Pappa, Micke, Mona, Niclas, Smulan, Dick och Ida åkt hem till Särna igen och vi är hemma å barnen sover.
Efter jag ringt Mamma nu så ska jag sätta mej och titta på melodifestivalen, Lars har åkt till garaget så jag ska höra om någon av brudarna kommer och hälsar på lite.
Något som stör mej väldigt mkt är att min kamera har pajat så det blev inga bilder idag :( Hoppas att mina syskon är söta och skickar över en bunt sen.
Jag har önskat mej pengar i födelsedagspresent som jag hade tänkt spara till ett torkskåp men nu blir det nog en ny kamera istället för det vill jag verkligen inte vara utan! Torkskåpet kan iaf vänta till huset är färdigt så jag hoppas att jag hunnit spara lite mera tills dess.
Nehe nu ska jag ringa Mor.

24:e Maj, Lördag. Ivan & Vanja

Igår så var jag hemma hos mina föräldrar och hjälpte dem att städa innan Mamma fyller 60 år på Måndag. På kvällen sen så åkte jag hem igen.
Nu så har jag duschat och klätt på både mej och barnen, Lars står i duschen. Vi håller på och ställer oss iordning för vi ska kidnappa min Mamma till Orsa Björnpark idag :) Förhoppningsvis kommer det bli en toppendag med hela familjen utom brorsan i Tyskland då men jag ska skicka bilder till honom sen så han får se!
Nu måste jag hitta på en lösning i köket med stolarna för nu klättrar Linus ända upp på bordet och tar alla saker jag har där. Jag får inte platts med att lägga dom ner heller... Jaja, jag kommer nog på nått.
Nu ska jag packa lite nödvändiga saker och få ut familjen i bilen ;)

Dax att åka

Nu har jag gjort ett mkt välbehövligt lyft här hemma! Nu är det snyggt och städat och jag har iaf tvättat en maskin och diskat all disk. Man kan även spegla sej i toaletten och handfatet om man så vill ;) Jag ska komma ihåg att gå en runda med vattenkannan innan jag ska åka.
Jag har packat lite prylar till kidsen så bara Lars kommit hem så ska jag åka till Särna en liten sväng. Då ska Lars få den trevliga äran att skura här hemma nu när jag fixat allt annat :)
Nehe nu ska jag fixa lite kaffe och vattna blommorna!

Här är en bild från Tisdagen när vi var ute och gick en sväng tillsammans, katten är med han oxå fast som tur var så stannade han på gården sen när vi gick iväg.
image191

22:a Maj, Torsdag. Hemming & Henning

Idag har jag haft sovmorgon ända till halv 9 :) Barnen sov sött när Lars åkte till jobbet och det är jag glad för! När jag ska till jobbet så kliver jag upp så tidigt och väsnas med toalock, dusch, vattenkokare och knapplet från tangentbordet sen lyckas jag alltid smälla i dörren när jag går för den är inte som den ska så det går inte att stänga den riktigt annars. Lars är lika imponerad varje morgon jag jobbar ;)
Idag så ska det bli pyssel här hemma, vid 7 imorse så regnade det nå jevelusiskt, det har visserligen slutat nu men det blir ingen aktivitet ute idag för det är så grått.
Här hemma har tiden stått still när jag jobbat, älsklingen har tagit rätt på all disk och det är ganska så fint ihopplockat men golvet är ju så äckligt så man fastnar i det och tvätthögen är inte att leka med! Men han är strong ändå älsklingen även om jag önskar att han hade kunnat skura golvet och tvätta lite då och då.
Igår så målade Lars klart dom sista 2 ytterväggarna på vårat hus, vi hann ju inte måla locken på 2 väggar i höstas innan snön kom så huset har sett ut som en polkagris i vinter men nu ser den ut som en röd liten stuga :) Fast han har inte tagit ner ställningarna än för det ska målas en gång till men sen är det klart!
Jag måste avmaska katten idag, Lars berättade en mindre trevlig historia om hur katten kräktes upp en mask på våran hallmatta igår så det blev ilfart till apoteket och få tag i avmaskningsmedel. När jag kom hem sen så upptäckte jag att jag hade redan avmaskningsmedel hemma så nu har jag så det räcker länge! Hur som helst så ska jag leta rätt på katten nu och väga han.
Idag har jag upptäckt att mina blommor i köksfönstret har börjat blomma! Dom är så lila och fina! Jag trodde ärligt talat inte att det skulle komma några fler blommor för jag har varit så elak åt mina blommor och torkat ut dom lite då och då för jag glömmer av dom men dom ville tydligen sprida lite glädje med sin skönhet och tur är väll det för mej ;)
Nu ska jag hoppa in i duschen!

              
Vist är dom fina? Man kan ju tro att jag har gröna fingrar ;)

21:a Maj, Onsdag. Konstantin & Conny

Sista dagen på inskolningen nu, det känns rätt ok. Jag hittar ingenstans i koridoren och har ingen direkt koll på papper och sånt men det kommer nog av sig självt med tiden skulle jag tro.
Jag gör bort mej och är lite klantig ibland men det bjuder jag på. Telefonen ringde igår så jag svarade och det var en kvinna som presenterade sitt namn och frågade saker om en omsorgstagare, när frågorna började komma till sjukdomstillstånd och medicin så tänkte jag hänvisa till sjuksköterska eller doktor men då slog det mej sen att det är ju sjuksköterskan jag pratar med som vill veta saker om patienterna :) Som tur var så hann jag aldrig hänvisa henne vidare men hon lär ju tycka att jag är en väldigt pedagogisk och sävlig människa *pinsamt* men jag kan ju inte hålla koll på vad alla sköterskor heter när alla jag träffar på Tallbacken är nya ansikten!
Jaha nu är det dax att sätta sej i skrotbilen och brumma iväg, hoppas att den fungerar idag med.

Jag badade katten här om dagen och här står han på bänken och blåser sej torr med hårtorken :) Han är för söt våran fina misse! eller hur?
image187

Älskade syster

Bara så du vet så älskar jag dej och du kommer alltid att ha en speciell platts i mitt hjärta!
image186

Dagen

Idag så har Jag och Lars varit ute och gått med Linus. Farmor och hunden följde med oss och gick ner till returen där jag fyndade en disneyklassiker, mulan och ett driksglas som jag saknat förr så nu är det komplett i skåpet.
Idag har jag tagit på mej utav kläderna som jag shoppade nere på Gekås. En vit top 60:- och Jeans 119:-. Även strumporna, trosan och BH:n är köpt där men det har jag inte tänkt knäppa kort på ;)
Nu ska jag ställa mej iordning och åka till jobbet.

Här är jag och Linus idag. Just nu ligger prinsen och sover :)
image185

Underbara Ullared!

Jag och syrran hade så roligt när vi var där nere! Man var helt slut i kroppen utav bussresan och allt shoppande men det är helt klart värt det! Min rygg är ff stel som en pansarplatta men mina fötter har börjat bli bättre nu :)

Här ser ni en liten del av det underbara varuhuset och syrran visar ganska bra på hela hållningen hur man ser ut efter 6 timmars shopping ;)
image179

Här är på kvällen när vi kommit till campingen. Klänningen jag har på mej har jag fått utav Becky *tack*. Medan det snöade och var oväder här hemma i dalarna så satt jag och solade mot husväggen och smuttade på en cider ;)
image180

Jag har aldrig sett så mkt styvmorsvioler på ett och samma ställe nån gång och ännu mera fanns det än vad jag fick med på bild! Allt var grönt där nere och alla fruktträd stod i praktfull blomm, det var helt fantastiskt att se all grönska!!
image181

Här är minigolfbanan på campingen, jag tycker att den är så fin! Syrran tar ett span.
image182

Man var tvungen att springa ut ibland och fylla på blodsockret om man skulle orka att gå runt och titta på allt. På fredagen så gick vi på restaurang på kvällen och käkade plankstek *mmm*
image183

Här är vi på väg hem! Trötta och utmattade men lyckliga över allt fint vi lagt beslag på :)
image184

20:e Maj, Tisdag. Carola & Karolina

Idag har jag namnsdag, grattis till mej själv ;)
Det är ju lite komiskt att Lars  haft 2 flickvänner och båda har namnsdag samma dag. Han borde ju komma ihåg namnsdagen då tycker man men jag kunde inte vänta så jag har berättat det för han så jag har fått ett grattis idag ;)
Idag jobbar jag kväll så innan dess så ska jag städa inne på toaletten och så ska jag vika tvätt och tvätta.
Viktoria är på dagis idag och hon är så fin i nya jackan och kepsen jag köpt till henne. Ska se om jag får nån bild på henne sen nån dag för jag hade inge batteri i kameran idag.
Linus har lärt sej att ställa sej upp från golvet utan något stöd så nu står det nog inte på förän han går!
Nehe nu ska jag finna fram lite nya kläder att ha på mej idag :)

19:e Maj, Måndag. Majken & Maj

Nu har jag duschat och ställt mej iordning inför den kommande arbetsdagen. Ska bli spännande att träffa en ny avdelning med nya ansikten igen :)
Här hemma ser det ut som ett bombnedslag med stora saker överallt men det är väll snabbt fixat när jag kommer hem. Sen måste jag fylla i papperen till försäkringskassan omedelbart när jag kommit hem och få dom på lådan!
Nu ska jag dricka ur kaffen och dra.

18:e Maj, Söndag. Erik

Lars Morfar har namnsdag idag!
Jaha nu är jag hemma igen! Jag har aldeles nyss kommit hem och fått barnen i säng och packat upp alla saker jag köpt i Ullared. Det blev en summa på 8674kr och 50 öre :) Jag har handlat allt möjligt roligt och tråkigt och alla födelsedagspresenter till alla som jag känner som fyller år fram till Oktober då jag tänkt åka ner igen.
De mesta av pengarna har gått till strumpor och underkläder till hela familjen. 5st BH:ar till mej själv :) Sen har jag handlat massor med kläder, mest till mej själv faktiskt för det fanns inte så mkt fint till barnen tyckte jag.
Nu måste jag sova för imorn blir det jobb, då ska jag skolas in på en ny avdelning! ;)
God natt!

Ullared

Nu är Viktoria hemma hos sin Far och min röv befinner sej just nu i Älvdalen och hjärnan är på Gekås. Nu ska jag vara hemma tills Lars slutat jobbet och under tiden jag väntar på han så ska jag packa bilen sen sticker jag till Gekås!
Det är så nära nu så jag får nästan resfeber, gu va kul vi ska ha!!
Jag var hemma hos Svärmor nyss och hon gav mej 500:- att handla kläder till barnen för och det blir mycke barnkläder på Gekås! Ett par jeans till Viktoria kostar 70:- där nere så nu snart så ska det frossas i barnkläder!
Idag har jag en tunika på mej som jag fick utav Becky här om dagen och jag tycker att den är jättefin! *Tack* Så jag har bestämt att jag ska ha den på mej nu när jag åker så jag inte svettas ihjäl på bussen på vägen dit ;)
Tjingeling!

15:e Maj, Torsdag. Sofia & Sonja.

Idag mår jag bra igen! Jag har hoppat ur deppet nu :) Det jobbiga är att man får så lite gjort när man har såna skitdagar när man deppar men igår så var jag iaf till Mora och handlade partytält, tallrikar, grillkol,  bestick, duk och en massa kraffs till vårat kalas. Jag har besiktat bilen med och tro det eller ej så gick den igenom fastän det känns som att den ska rasa isär vilken sekund som helst.
På kvällen så var jag iväg och klippte och färgade håret och jag blev väldigt nöjd! Samma frilla som jag har haft ett tag nu. Sen drog jag hem till Becky och pratade av mej mina bekymmer och så gick vi en sväng. Tack mina underbara vänner för att ni finns!!
Idag min kära vänner så ska jag först åka till Falun och lämna Viktoria hos sin Pappa och sen när jag kommit hem så ska jag packa om bilen och sticka till särna och hoppa på en buss som går till ULLARED! Jag älskar det stället!
Sen ska det shoppas så det bränner i fötterna på kvällen och då ska vi gå på restaurang och äta plankstek och dricka vin *mmm* Den här gången så ska jag åka med en av mina syrror och det ska bli så roligt och mysigt!
Därför kommer jag inte att blogga på ett tag, på söndag kommer jag åt datorn för då är jag hemma igen.
Nu måste jag ställa iordning mina barn. Linus ska upp till Farmor och Farfar snart.
Ni får ha en underbar helg allihopa och kram till er!

14:e Maj, Onsdag. Halvard & Halvar

Idag suger livet men det är bara att vackert kliva ur sängen och göra som man ska ändå. Anledningen till detta är för att någon talat om för mej att min kunnande inte är brett nog för överlevnad.
Okej, så nu är jag så förbannad så jag hackar sönder tangentbordet snart men av begripliga skäl så har jag inte tänkt att skriva en hel roman om det här att jag minsann är en överlevare för alla som känner mej vet att hos mej sitter det inte fast och jag är beredd på att ta det mesta bara vardagen får gå vidare i sin lunk.
Det hade inte blivit en vacker roman för just nu har jag bara svordomar i huvudet.

Jaha, åter till vardagen och sysslorna. Idag så ska jag duscha,sätta igång en tvättmaskin, skjutsa Viktoria på dagis, fixa lunch,  hänga tvätt, åka till Mora, besikta bilen, handla partytält, hämta Viktoria i Brunnsberg, åka till frissan, äta, skita och sova.
Så kommer min dag att se ut. Fan, jag måste ha mera kaffe så hjärnverksammheten blir normal och pulsen gått ner igen innan kidsen vaknar.

13:e Maj, Tisdag. Linnéa & Linn

Idag fyller min brorson Niclas 15år! Härligt grabben nu blir det åka av :D
Min gammla sköthäst Mr Merlin fyller 25år och är ff pigg och stark!
Viktoria har namnsdag.

Viktoria är på dagis idag så jag passade på att ta med mej Linus och hälsade på Camilla en sväng när jag lämnade Viktoria. Vi drack lite kaffe och pratade en stund.
Nu är jag hemma igen och Linus har somnat. Jag har nyss gått igenom lite kläder jag fått och det var en hel del som är användbart så jag ska tvätta upp det nu.
Annars så händer det inte så mkt mer, jag måste ta mej i kragen idag och ställa iordning en massa saker för igår blev det inte många knop här hemma.
Jag MÅSTE komma ihåg att ringa Niclas sen när han slutat skolan det är väll det viktigaste jag ska komma ihåg idag!
Nehe då är det dax att börja i någon ände!!

Stort grattis till dej Niclas!
image177

Mr Merlin. Det är 10 år sedan jag gjorde tårta åt dej nu. Hoppas att du får en bra dag idag på ditt kalas!
image178


Klippning!

Nu ska jag klippa och färga håret igen!! *wow* Det är så härligt att snygga till frillan lite då och då :D
Jag har fått en tid på onsdag så då hinner jag fixa det innan jag ska ut och flänga till höger och vänster.

Blåser

Det blåser en hel del ute så det blir till att vara inne idag. Jag har nyss varit och hämtat Viktoria och Linus har somnat så jag ska nog vila lite jag med. Jag har ätit upp resten av pizzan som blev kvar sen igår så det är fint att ligga och jäsa på maten en stund ;)
Viktoria tittar på barbapappa, jag tyckte att hon kunde få se en film idag eftersom vi varit ute från morgon till kväll hela förra veckan när det varit så fint väder och så har hon varit ute 2 timmar med dagis idag så det är nog skönt för henne att få varva ner i soffan en stund.
När jag vilar så ska jag fundera lite över packning och resor. På onsdag så ska vi till Mora och besikta bilen och sen ska jag in på affärer och fixa grejor till födelsedagskalaset och basvaror till hemmet. På torsdag så ska jag skjutsa Viktoria till hennes Pappa och sen ska jag åka till Särna och där ska jag hoppa på bussen till Ullared. På söndag kommer jag hem igen från Ullared och då ska jag ner till Falun och hämta hem Viktoria. Sen jobbar jag mån-ons. När jag slutat jobbet på Onsdagen så blir det eventuellt en tur till Särna och grattulera lite släktingar som fyllt år. Hur många dagar jag stannar vet jag inte.
Nu ska jag gå och vila middag!

Gillar den!


12:e Maj, Måndag. Charlotta & Lotta

Äntligen har jag orkat upp i tid och duschat på mogonen :) Solen skiner men det låter som att det blåser endel i mitt vindspel, men det här vädret är då mkt vackrare än jag trodde för innan helgen så sa dom att det skulle bli regn på söndag och måndag å det slapp vi som tur var!
Viktoria är supertrött idag och fick nästan inte fram ett ljud nyss när jag väckte henne, annars så brukar hon vara mkt piggare än mej på morgonen ;) Linus är det full fart på, han sitter och gör ljud med munnen till TV:n och är på väldigt gott hummör!
Nu kom Viktoria upp så nu ska jag värma lite gröt till henne.
Idag så skulle jag egentligen ta rätt på högarna vi krattade ihop igår men om det blåser så har jag då ingen lust till det, sen borde jag egentligen skura inne på toaletten. Jag såg en massa saker på hyllan som jag aldrig använder som ska kastas och så måste jag göra en inventering av vad som ska handlas i ullared.
Nehe nu ska jag klä på mej och kamma håret, det ska bli helt underbart att få köpa nya kläder snart!

Promenerat

Idag när vi gick upp på klitten så trodde jag nästan att jag skulle stupa på slutet men jag överlevde, det var rätt svettigt i solskenet kan jag lova! Men det härliga är att jag börjar bli brun igen *finfint*
Sen när vi kom hem igen så stannade Becky ett tag så vi fixade lunch till kidsen och sen gick vi ut och krattade så nu har vi snart förintat alla kottar på baksidan, jag har bara lite högar jag måste ta rätt på *tack Becky*
när vi grejat med det så kalasade vi vuxna på pizza och sen gick Becky hem och Lars for på ett möte.
Viktoria har fått en barbiebil med hästtransport och häst utav Becky idag så hon satte sej och lekte med sin lilla barbievärld och Linus skulle sova middag så då somnade jag med en halvtimme.
När jag vaknade så var det dax att fixa kvällsmat, diska, sortera skräp, hänga tvätt, vika och sortera tvätt, plocka ihop leksaker, duscha Viktoria och ställa iordning barnen för nattning.
När vi nattat barnen så for jag iväg och handlade godis till min älskling och utfodra honom med och sen åkte jag till Becky och hälsade på sen följde jag med Cilla och gick en sväng till idag så idag har det blivit bra motion!
Nu ska jag krypa ner i soffan hos älsklingen och se vad TV:n har att erbjuda ;)

11:e Maj, Söndag. Märta och Märit

Fy vad jag sover länge på dagarna! Idag var klockan 20 över 9 innan jag masade mej ur sängen :/ Jag hoppas att jag är piggare imorn för då är det dagis igen så man lär upp i tid.
Just nu så sitter jag och väntar på Becky hon kommer snart och då ska vi promenera upp på klitten. Skönt att börja dagen med en promenad!
Viktoria tittar på disneydags och Linus gör allt för att få uppmärksammhet av Pappa. Linus är förkyld och lite extra kinkig just nu.
Själv ska jag skynda mej att dricka ur kaffen inna jag ska gå.
När jag kommit hem igen så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag ska duscha och tvätta men sen ska jag nog försöka vara ute och räffsa lite kottar. Jag måste få bort alla kottar nu innan det blir dax att klippa gräset.

Snart ska jag sova som ett barn!

Ikväll har jag varit ute och gått med alla brudarna och sen stannade Cilla kvar en bra stund och höll mej sällskap. Älskar att träffa mina brudisar och få prata av sej lite ;)
Jag har suttit och läst endel bloggar ikväll och reagerade på att nästan alla skriver om hur vuxna dom är och hur dom vrider och vänder på livet för att bli mera vuxen. Det är alldeles som att de som skriver om detta strider och kämpar för att vara den mest "vuxna" eller hur jag nu ska uttrycka det. Det är mode att vara vuxen. Det är status.
Själv känner jag att jag strider för att behålla min ungdom så länge som det bara går och för varje vuxenpoäng jag plockar på mej så försöker jag att göra mej av med 3.
Jag kommer att bli en sån morsa som barnen skäms över när de kommer upp i tonåren som stjäl undomarnas hippa uttryck och stil :P
Ja ja, hur som helst så tror jag att mina barn kommer att få en väldigt fin uppväxt som de kommer att minnas med värme och glädje och att det kommer att uppskatta att de har en galen mor som inte är som alla andra vuxna utan jag kör mitt eget race och det hoppas jag att mina barn kommer att göra med för då kan man komma så långt man vill!
Varför ska man växa upp så fort? Vart har man brottom? Är det för att man vill känna sej bättre än alla andra? Den som är mest vuxen, den är bäst?!?
Släpp loss och känn vad härligt det är! Man lever bara en gång ;) Åh det kan man faktist göra även om man är vuxen för det går att släppa loss med vett och man behöver inte gå med näsan i vädret och vara bättre än alla andra i alla lägen för då blir man väldigt ensammen och som ensammen så förstår jag att det är svårt att släppa loss.
Sen kan man ju fråga sig: Vad är vuxen? För när man är barn och gör saker som man inte får göra förän man är vuxen, då är man en slyngel och när man är vuxen och äntligen borde ha rätt att göra dom sakerna, då är man omogen och korkad!?! Denna underliga värld!
Nog med dravvel. God natt!

10:e Maj, Lördag. Esbjörn & Styrbjörn.

Pingstafton
Solen skiner lika underbart idag så vi ska vara ute idag igen! Jag har nyss duschat Viktoria och utfodrat lite frukost så nu ska jag själv intaga min morgonkaffe.
Lars har åkt iväg på motormarknad eller nått med sina polare idag och jag ska nog höra med Becky och Cilla om inte dom vill hålla mej sällskap med kidsen ;) Jag har tagit lite bilder på mina älsklingar idag :)

Snusan håller på och plockar fram frukost.
image174

Mina 2 söta killar
image175

Här åker Pappa iväg på marknad
image176

Kalas!

Nu har jag skrivit inbjudningar både som mess och på papper. Cilla har varit här och hjälpt mej eftersom vi ska fira tillsammans så det blir 49-års kalas. Cilla har postat inbjudningarna nu så jag hoppas verkligen att dom flesta kan komma!! Jag räknade lite snabbt nyss och det är 43 personer än så länge som är bjudna :)
Viktoria har kompis här så dom är ute och leker fast just nu så mumsar dom på fruktsallad till mellis som jag ställt iordning som dom sitter ute och äter.
Linus har varit hos Farmor under tiden som jag, Smulan, Cilla och Viktoria var ner på byn och lunchade i lekparken. Det blev thaimat *mums* Linus somnade i vagnen sen så han är ff hos Farmor så nu ska jag dammsuga och hänga tvätt. Jag har tvättat sofföverdraget idag och det var välbehövligt!
Sen hade jag hoppats på att jag ska hinna sola lite i detta underbara väder vi har idag :)
På kvällningen så blir det nog promenad!


9:e Maj, Fredag. Reidar & Reidun.

Idag är det europadagen, bara så att ni vet ;)
Jahopp, fredag idag och inga planer. Eller ja, jag ska vattna blommorna, tvätta, diska, laga mat och dra dammsugaren ett varv men annars så har jag inget annat inplanerat.
Viktoria har äntligen kommit på att det är härligt att vara ute, igår fick jag lov att tvinga ut henne i det underbara vädret och när hon väl kom ut så upptäckte hon att alla andra var ju med ute så då lekte hon med grannbarnen hela dagen. Idag har hon redan hunnit springa ut och sitter på trappen och spanar om det är någon mer som vaknat :)
Linus han snorar lite men det är väll sånt som hör till våren.
Nehe nu ska jag nog unna mej en yatzy innan jag ska göra någon nytta!

8:e Maj, Torsdag. Åke

Idag är det 13 år sen jag blev tillsammans med första pojkvännen. Han hette Andreas och vi var tillsamans i 3 år. Jag hittade några bilder som är tagna för 10 år sen ganska precis för dom är knäppta i Maj under konfirmationsresan som vi gjorde då och då döptes jag och Sebastian i kyrkan i Mattmar eftersom vi inte var döpt tidigare.
Här är jag 15år och Andreas 17år
image172

Här är jag och Sebastian när vi döpte oss. Han var en fin kille och jag saknar honom som bara den när jag tänker på honom. Vi hade så roligt tillsammans och jag kommer väl ihåg våran dopdag när vi gjorde narr av prästen och betedde oss almänt illa men fy vad roligt det var :) Nu är han bara ett vackert minne...
image173

7:e Maj, Onsdag. Carina & Carita.

Idag har jag jobbat 7-16 och det har gått riktigt bra! Jobbade ilag med 2 skjysta tjejer som jag bjudit till mitt 25 års kalas som jag kommit på att jag ska ha. Det är ju ganska snart så jag måste ta mej i kragen och skriva inbjudningar och skicka iväg om det ska bli nå folk :) Vill du komma? En sak är säker! Det kommer inte att vara något IOGT NTO möte :D
Nu så ska jag tippa i mej kaffen och sen ska jag dra iväg på kören, när jag varit där så ska jag dra iväg och gå med 2 av brudarna.
Jag skulle ha försökt riva av diskbänken å innan jag sticker :P

Det kommer bli en hårresande fest :D
image171

Blommor och träd

Ikväll så har jag varit uppe hos Svärmor och rivit i hennes buskar *roligt* Det börjar bli en aning vildvuxet i hennes trädgård och jag hade velat hjälpa henne att ställa i ordning!
När jag var där och grejade så konstaterade vi att det blir nog inte många äpplen i år för träden är så gammla så man skulle ha tagit bort dom helt och plantera nya men när jag lade fram idén till min syrra Smulan så hade hon ett toppenförslag! Man kan plantera klätterväxter som får växa upp efter stammen på det gammla trädet!
Det blir skitsnyggt tror jag!! Så nu har jag hittat två växter här som har zon 5 och borde överleva här uppe ;)
Sen såg jag att det kommit 2 blommor på körsbärsträdet redan, det är tidigt för att vara här uppe!
Krypros. Awakening          Klematis. Daniel Deronda
        

6:e Maj, Tisdag. Marit & Rita

Nu då så har jag varit på dagis och lämnat Viktoria. Idag måste jag röja upp här hemma för nu börjar det att gro igen aldeles för mkt. Jag ska ju jobba imorn så jag lär fixa det jag ska idag.
Sen skulle jag ha försökt att hoppa in i duschen så jag hoppas att Linus vill sova på förmiddagen idag, men det är inte alla dagar han gör det nå mer. Annars får jag göra det när Lars kommer hem.
Nu ska jag sätta mej och gnida in Linus strumpbyxor med galltvål. Det är det bästa som finns mot smutsiga barnkläder, det tar bort matfläckar oxå! Jag har köpt min Galltvål via ett homeparty naturligtvis som är Winclean. Men jag tror att det går att köpa den på Hemtex med, vet att den fanns där förr iaf.

Hej och välkommen!

Jaha..... nu då så har vi ätit mat och till efterätt så blev det jordgubbar med grädde *mums* Linus var inte så jätteimponerad av jordgubbarna och tyckte mest att dom var sura men efter han testat och spottat ut några ggr så klarade han av att tugga sen.
Jag har testat en visp från tupperware som jag fick igår och det tog 30 sekunder att vispa 2dl grädde till jorgubbarna *fränt* annars så har det väll inte hänt så mkt mer idag. Vi har hälsat på svärpäronen en sväng.
Idag så fick Lars ett brev från radiotjänst i Kiruna och vi kom överens om att vi ska anmäla TV-innehav. Ja jag vet att jag börjar bli en mega tönt, det måste ha med åldern att göra. Men med tanke på min tur så känns det som att om jag inte anmäler TV-innehav så kommer dom att komma på om några år hur länge vi haft våran boxer och vi blir återbetalningsskylldiga eller nått, det skulle inte förvåna mej! Det kostar ju "bara" 2032kr om året + att man ska betala boxern. Fan det börjar bli lyxigt att ha råd med att se på TV.
Nehe nu lär jag sätta i en ny cd-saga åt Viktoria och sen ska jag ringa brudisarna och höra om vi ska gå idag igen. Det är ju kanonväder idag så det ska bli skönt att ut lite!
Hej hopp gummisnopp, det där bevisar att jag är ingen kärring än ;)

Linus

Nu har han klättrat ur spjälsängen och slagit sej så han är röd på ett ögonbryn. Jag fattar inte hur det är möjligt när man är 10 mån gammal men tydligen så gjorde han det nu då. Jag stod inne på toaletten och borstade tänderna på Viktoria när jag hörde dunsen och när jag tittar in i sovrummet så står Linus i krypställning nedanför spälsängen och börjar skrika när han ser mej så troligen så gick nog fallet ganska bra och han blev mest rädd.
Det blir nog som en av mina väninnor sa att jag får ställa iordning en gammal hundgård här ute och använda som lekhage för den kan han då inte klättra ur *haha* undrar vad grannarna skulle säga då :D
Det är då väll tur att det är fart på Mamma´s lillprins och det är bara att följa med i svängarna så gott det går!

image129

5:e Maj, Måndag. Gotthard & Erhard

Inatt blir de nymåne ser jag.
Jaha här sitter jag i morgonrocken och börjar bli lite stressad för nu lär jag ställa iordning barnen innan Viktoria ska på dagis. Jag läste i Elenore´s blogg igår att hennes körsbärsträd blommar så idag måste jag springa upp på gården och se om vårat gör det med! Blommorna regnade ju bort förra året så det blev ju nästan inga körsbär :( Hoppas att det blir massor i år :)
Idag ska jag komma ihåg att gå in på banken och betala tupperware grejorna vi fick igår, ska bli spännande att använda dom! Men nu blir det till att hålla i pengarna!
Jag ska ju till Ullared snart och jag har sparat ihop ganska mkt som jag skulle ha att bränna där nere + att jag vill ha mkt mer pengar med mej än vad jag gör av med för man vet aldrig om bussen går sönder eller nått så man får åka taxi hem. Så jag var ju så nöjd nu då att jag fick jobba hela helgen så jag "slapp" åka till rättvik och göra av med pengar. När jag slutat jobbet igår så tänkte vi att vi kan ju lyxa till det lite och äta mat från grillen så jag slipper laga mat, det har jag råd med tänkte jag.
När Lars kommer hem från grillen med maten så kastar han fram en lapp och säger med ett flin: Var så god älskling, nu blir det nog inte så mkt shopping i ullared som du tänkt dej!.
På bordet ligger det ett föreläggande av ordningsbot på 2400:- Fy fan! Han har fått en böter för fortkörning på 2400, och den får han nu innan sommaren och ullared.
Så, så rik var jag så länge, visst jag kan ff handla mkt där nere men 2400 är så jävla mkt pengar som vi hade kunnat göra något roligare för som tex köpa linser till Lars så han ser hastighetsmätaren *suck*
Nu måste jag åka.

4:e Maj, Söndag. Monika & Mona

Min svägerska har namnsdag idag *grattis*
Jaha idag eller imorse så blev jag inringd från jobbet så det var bara att ila iväg. Det blev alltså ingen marknad i Rättvik för min del men som både Lars och syrran sa: Det är bättre att tjäna pengar än att bränna pengar!
Nu har jag iaf kommit hem igen och vilat mej en stund, jag är så störande trött nu för tiden. Har känt mej helt slö nu i några dagar men det är väll säkert järnbrist eller nått.
Nu ska vi iaf åka till grillen och bränna lite pengar där ;) Jag orkar inte laga nån mat och för den delen så har jag inget snabblagat hemma just nu och jag ska då inte ställa mej och göra någon stek nu.
Nehe nu ska jag åka iväg och få tag i föda, sen ska jag nog höra av mej till brudisarna och höra om vi ska bränna lite fett ikväll ;)

Kär och glad ;)

Som ni ser på rubriken på det tidigare inlägget så var jag ganska trött *hm* Ja ja, det bjuder jag på. Det var iaf Becky som var hit en sväng och när hon åkt så la jag mej och sov middag och Älsklingen fick se till att hemmet höll sej flytande under tiden jag snusade på soffan så när jag vaknade igen så var köket städat och barnen var klara att hoppa i säng *my love*
När jag vaknat igen så tog jag kontakt med några av brudisarna så Becky och Cilla har varit här nyss och fikat tillsammans med mej och pratat och fnissat. Linda jobbar ju tyvär, hoppas att vi hinner ses imorn eller nått ;)
Nu ska jag iaf hoppa i säng så jag är pigg och utvilad tills imorn för då blir det eventuellt en tur till Rättvik om jag har lyckan med mej i väder och vind.
God natt!
image170
Älskar dej så otroligt mycket och blir varm i hjärtat när jag tittar på dej älskling! <3

Hemma iegen och trött

Åh jag sov så dåligt inatt för jag var rädd att jag inte skulle vakna i tid på morgonen så då kunde jag inte sova alls istället *suck* Nu är jag iaf hemma och jobbet har gått jättebra. Svärmor bjöd på skinkstek när jag kom hem och tur är väll det för annars så har jag bränt pengar på grillen idag!
Nu kom det en kompis som jag ska snacka lite med :)

3:e Maj, Lördag. John & Jane

Vad dagvill jag är, jag tror att det är tisdag idag för att jag var ut och festade i onsdags men almenackan säger då nå annat när jag stirrar på den!
Hur som helst så ska jag då på jobbet idag och det är en perfekt dag till att arbeta för det regnar som attan ute :)
Så jag har inget annat planerat idag.
Igår så städade jag lite hemma, drog dammsugaren ett varv och plockade lite. Viktoria hade en kompis hemma här så barnen lekte så fridfullt med varandra *härligt* På kvällen så träffade jag Anna och Jenny som kom hit och hälsade på lite *kul* sen åkte jag iväg till Becky för att vi skulle ut och gå jag, hon och Cilla. Men sen när jag kom fram så tyckte jag att det regnade så mkt så vi kunde vara inne och bara umgås istället :P Det var riktigt mysigt och underhållande, det var Indiana Jones på TV:n :D
Nehe nu ska jag ta ett sista glen i spegeln och sen ska jag dra på jobbet! *nice*

2:a Maj, Fredag. Filip & Filippa

Idag är man betydligt mkt piggare! Jag har duschat mej och Viktoria och laddat tvättmaskinen. Jag ska väll fortsätta att stöka på lite här inne men för en gångs skull så ser det faktist ganska bra ut så jag ska nog ägna mej åt att damma lite.
Det är ju rättviks marknad i helgen och jag hade velat dit men idag har inte Lars tid och sen är vädret så mulet, imorn ska jag jobba så vi får väll se om jag tar mej dit på söndag kanske och titta lite.
Idag ska Viktoria´s kompis komma hit och leka med henne.
Nu kom jag på att jag har väldigt mkt foton som jag skulle ha sorterat och satt in i album, får se om jag hinner det sen idag kanske.
Nej nu ska jag röra på mej och göra något vettigt, ska nog börja med att bädda sängen ;)

Det här är fågeln som Viktoria räddade från katten för 3 dagar sen, men jag hittade den död dagen efter så den klarade sej inte :-/
image168

Det här är skalbaggen som Linus undersökte för några dagar sedan.
image169

1:a Maj, Torsdag. Valborg

Skapligt rolig kväll det var igår! Vi grillade och det var smällgott :D Ett helt gäng med vänner och tillsammans så sjöng vi, dansade, stimmade, skojade och var allmänt roliga tillsammans :)
Slänger in nån bild så får ni se hur glada vi var ;)

image156
Peter och Linda

image157
Becky och David *hånglisar*

image158
Brasan uppe på Klitten

image159
Vi träffade på mitt ex Micke, han följde med oss och bjöd brudisarna på dricka på Caféet *tackar och niger*

image160
Det blev Jäger och orgasm vi beställde

image161
Så här ser man ut när man svept en Jäger

image162
David skjutsade oss överallt :) *toppen*

image163
En hel del snuskprat naturligtvis :D

image164
Sång *vackert*

image165
Dans

image166
Tokerier hela tiden *skitkul*

Nu orkar jag inte lägga upp fler bilder. Eller föresten ni kan ju få se dagens outfit eller snarare dagens utseende så förstår ni kanske varför jag inte orkar sitta här mera nu. Jag måste få mat i mej, blir grillat idag med!
image167
Svar: Ja, det var värt det. En kung kväll helt enkelt och lite huvudvärk har väll ingen dött av ;)

RSS 2.0