Torsdag 25:e Mars. Våffeldagen

Idag då gäller det, kl 11 så kan jag ringa och få beslutet uppläst och jag är ganska säker på att det är till min fördel. Annars blir det väll tvångströja och säter i 3 år ;) Snart nu så är 6 månader av människoplågeri slut och då kan jag äntligen ge tillbaka för allt skitsnack och dåliga beteende som vissa på vår skola håller på med, och de mina vänner, kommer att bli mycket njutningsfullt. Tänk bara att få vara med i det ögonblicket när det goda vinner över de onda, när man kan trampa ner satan till de hål där han hör hemma ungefär som när man släcker en fimp på backen! MOAHAHAHAHA
Annars så är det mesta som vanligt, jag är lite piggare i förkyldningen och har jobbat 2 dagar utan att dö så nu ska jag väll försöka göra något vettigt hemma. Det var en kille som påpekade igår att han tyckte att jag borde städa upp röran jag hade hemma! När någon av de motsatta könet säger så då är det nog på tiden att man gör nå ställ ;) I´m a working woman *he he* då har man inte tid att ha snyggt hemma, därför skulle jag haft en hemma man! Eller iaf en som är villig att dela ansvaret :)
Jag var till Sveg för 2 dagar sen och då handlade jag lite prylar. Min mugg på jobbet har gått sönder så jag har köpt en ny med texten: If stress burned calories I´d be a supermodel!.  Rätt härlig kopp tycker jag i svart och rosa =) Sen blev det lite annt pjongel med naturligtvis som solbrillor till mej och Linus och en ny pappershållare till toaletten.
Idag så måste jag lämna tillbaka Mamma´s bil för hon skulle besiktiga den, men det gör ingenting för imorn när jag slutat jobbet så har jag min aldeles egen Volvo S40 2,0 T hemma :D, jag älskar den redan fast jag inte sett den än! Det kallar jag service när jag köper den i stockholm och får den levererad fram till ytterdörren hemma :)
På lördag då ska jag ragga ner till Klitten på barnprylsmarknad och efter det så blir det tupperware party hemma hos Linda och utgång på Caféet, prcis nu när jag skrev det där så kom jag på att jag glömt av att höra av mej till en viss person nu i veckan som jag lovat ut så jag lär nog göra det idag!
Jag har tagit semester i helgen så jag ska få tid att umgås med mina brudisar i Älvdalen *puss på er*
Nehe nu öppnar affären snart så nu ska jag åka och handla kanel åt Viktoria, sen lämna tillbaka bilen, ringa tingsrätten, möte på jobbet, hämta Viktoria i skolan, ringa ett viktigt telefonsamtal, fixa kvällsmat, skjutsa Viktoria på skidträning och efter det så hoppas jag att det är gonatt sen. Men först så ska jag hänga en tvätt och diska lite innan jag sticker iväg :)
Ha en bra dag alla!

Måndag 22:a Mars. Kennet och Kent

Idag är det dax att komma upp på banan igen, nu har förkyldningen gjort att jag varit slö i 1 månad och i princip död den senaste veckan. Men nu kan jag inte vara sjukskriven längre och det innebär att jag måste börja leva igen oavsett om jag inte kan andas, lukta, smaka eller höra någonting.
Till och börja med så måste jag se över alla saker som jag skulle ha gjort förra veckan och beta av dem en efter en och sen måste jag ta tag i framtida projekt.
Ikväll ska jag jobba och jag hoppas det går bra, börjar med en långkväll.
Nu ska jag sätta mej och gå igenom almenackan och efter det så ska jag hänga tvätt. Jag behandlade 2 av mina vita skjortor med blekmedel igår och det ska bli mkt spännande å se snart om jag fått bort fläckarna som var på dem. Efter det så blir det duschen i hopp om att den kanske kan göra en lite friskare.
Sen måste jag försöka att plocka undan den värsta bråten här inne för den här veckan så ska jag ha in både en snickare och en rörmockare å jag vill ju inte att dom ska backa i dörren när dom öppnar den.
Nehej då var det dax att påbörja sina uppdrag då om jag ska komma någon vart idag!

Söndag 21:a Mars. Bengt

Idag fyller Linus Pappa år. Jag frågade Linus igår vad han tror att Pappa vill ha i födelsedagspresent och då svarade han: Skrotbilar!  He he he
I freadags så hamnade jag på Caféet i Älvdalen och det var riktigt roligt! Jag tycker att det var lite med folk men det blev väll skapligt 1 timme innan stängning. Jävligt roligt hade jag iaf och dansade en del. Igår så hade vi helt fantastiskt väder! Solen sken och det var plusgrader =) Jag och syrran hackade is för att skynda på prosessen lite och Kidsen sprang omkring och njöt av de varma vädret!
Det ser ut som att det kan bli härligt väder idag med, molnen börjar spricka upp litegrann och har vi tur så blir det fint på eftermiddagen. Det var ju vårdagjämning här om dagen och det innebär att nu är dagarna längre än nätterna, jäklar va härligt!!!
Linus ska åka till sin Pappa idag så jag har väll plockat ihop hans grejor han ska ha med sej dit och så har Viktoria duschat så nu väntar jag på att få mer varmvatten så jag med kan duscha.
Nej nu måste jag gå igenom frysen och se om jag hittar någon lämplig lunch.

Viktoria fick lite nya kläder här om dagen. Jag hittade bl.a en skinnjacka åt henne i svart och den hade jag lätt köpt åt mej själv om det funnits storlek =) När hon såg sjalen så undrade hon vems de var och då betonade jag att det är våran, för den ska jag nog ha själv nån gång ;)


Linus och moster gjorde tacopaj tillsammans i fredags <3


Jag och Stig på Caféet


Onsdag 17:e Mars. Förkyld igen

Jodå mycket riktigt så blev jag sjuk och missade kursen i arbetsmiljö, men jag har ju dragit ut endel kursmaterial själv så jag har pluggat lite på egen hand och blev väll kanske lite klokare på vad ett skyddsombud har för uppgift, lagar och föreskrifter, försäkringar, miljöfrågor och vad arbetsmiljöverket är för något osv. Det gjorde att jag tog mej en funderare på vad vi har för arbetsmiljö på jobbet och jag tror faktiskt att den största bristvaran vi har hos oss är den fysiska hälsan. Jag tror att om man hittar på något bra system för att förbättra den så blir även den psykiska hälsan bättre. Jag tror helt enkelt att många av oss som arbetar är för dåligt tränade för att orka med sitt egna arbete fullt ut. Så det ska jag sysselsätta mej med någon dag att ta en riktig funderare och se om det går att utforma ett förslag på vad det finns för möjligheter till bättre välbefinnande.
Idag så ska jag kurera mej allt vad jag kan. Egentligen så skulle jag ha varit på jobbet idag och redovisat en film i jobbpusslet och jag är en smula besviken på mej själv att jag är sjuk idag men det är som det är, jag tror nog att dom klarar av att se filmen utan mej och jag kan se den en annan dag när jag är piggare.
Ikväll däremot så är det föräldrarådsmöte och det vill jag verkligen inte missa så det får bli lite alvedon, nässpray, grönt te, honungsvatten och viks idag så orkar jag nog gå på mötet.
Imorn är det personalmöte och så ska jag jobba på kvällen och det hade jag oxå tänkt att jag ska orka med.
Men som sagt idag är det slöar dag som gäller, jag håller på och badar fötterna nu och så ska jag duscha sen. Pappa skjutsar Viktoria som åker skolklassikern i längd idag så jag behöver inte utanför dörren *skönt*
De ända jag ska göra är att diska och tvätta lite och så ska jag skicka lite post och så ska jag kanske infinna mej på mötet ikväll.
Nehe nu ska jag skrubba mina fötter och smörja dom så dom blir aldeles bommullsmjuka =)

Måndag 16:e Mars. Herbert och Gilbert

Jag åkte ner till Mora igår för att vi ska gå en kurs i arbetsmiljö idag och inatt så har min vän blivit drabbad av magsjuka. Fan vad ska jag göra nu? Jag känner mej lite underlig i magen jag med men jag vet inte om det är inbillningsjuka eller om jag verkligen är dålig, jag törs inte gå på toa för att ta reda på svaret heller. Kursen börjar om 55min.
Det kanske bara var den där burgaren hon åt på mc donalds igår? Jag ska gå och prata med henne och höra hur det är. Jag har ingen lust alls att ligga här nere med magsjuka några dygn!
Nej nu ska jag dricka ur kaffen och se vad som händer idag.

Söndag 14:e Mars. Matilda och Maud

Idag fick jag ligga och tryna så länge jag ville =) Viktoria var väl lite sur på Linus i morse för han ska se samma film varenda morgon han är här, men det är ju en bra film. Han ska se Cars och varenda morgon innan frukost när jag kliver upp och ser hur den gröna bilen krachar den blå så kan jag inte låta bli att gråta. Störtlöjligt att gråta till en tecknad film men vad det gäller disney så har jag en förmåga att gråta en skvätt i slutet på varenda film =)
Lena messade nyss och undrade om hur det blir med kursen nu imorn, min hjärna har inte hunnit vakna ännu men jag ska ringa henne snart. Nog hade det varit väldigt skönt att åka ner till Mora redan ikväll eftersom att kursen börjar 8:30 imorn.
Hur ska jag lägga upp den här dagen då? Jag ska packa åt Linus och sen åt mej själv, Viktoria är i duschen nu och sen ska jag dit en sväng. Jag måste diska innan jag ska iväg och så måste jag kolla om vi dragit ut alla papper vi ska ha med oss. Jag får absolut inte glömma bort att köpa torrfoder till katten för det tog slut idag, annars blir nog lillprinsen arg på sin mamma om jag åker bort i 2 dagar.
Solen skiner riktigt vackert idag med men det ser ut som att det blåser lite idag å. Säkrast att klä sej vindtätt. Min termometer är i skugga ännu och där är det 2,7- men det blir säkert någon + grad i solen idag.
Nehej nu ska jag ringa Lena och se hur vi ska lägga upp den här resan.

Vill inte bli förkyld igen.

Mitt utbrott i morse gav bra resultat, ibland hjälper det att bli lite förbannad. *he he he*
Idag har jag varit ute med kidsen i 2 timmar och så har vi åkt skoter en sväng. Men vädret var inte så härligt som vi trodde, de blåste rätt kallt men barnen höll värmen med lek.
Vi har varit hemma hos Mor och Far och hälsat på en stund med, och då blev de pizza till middag.
Ikväll har vi frossat i godis och tittat på melodifestivalen så nu är Viktoria sur bara för att inte Timotej vann, men så är det väll alltid. Det är ju aldrig den låten man håller på som vinner.
Jag har hostat i flera dagar nu och ikväll har jag fått ont i halsen och ryggen. Det är verkligen inte läge att bli sjuk just nu för jag har typ 1 miljon saker som måste göras de närmsta 2 veckorna. Jag är ju måttligt laddad inför kursen på måndag, men det går säkert bra bara man väl tagit sej dit.
Nu ska jag sörpla i mej en kopp grönt te innan jag ska intaga ryggläge och så ska jag ringa någon trevlig prick som kan hålla mej sällskap på tråden en stund innan jag ska sova.

Lördag 13:e mars. Greger

Vaknade rätt sur i morse utav ett telefonsamtal, eller jag var väll redan vaken egentligen för barnen var ju uppe och tittade på film men jag låg och segade i sängen och jag anser väll att jag har all rätt att göra det en lördagmorgon när man är ledig. Men då ringde det någon idiot som borde ha lärt sig vid det här laget att när jag sover då vill jag sova, han ringer flera gånger om dagarna och ibland på nätterna och frågar om samma saker men eftersom han är så egenkär så lyssnar han inte iaf på vad man säger och frågar samma saker igen eller blandar ihop de man sagt. Jag förstår att du blir ledsen på mej nu när jag skriver det här men då kanske du på nå vis fattar för en gång skull JAG TYCKER ATT DU ÄR JOBBIG OCH DRYG SÅ SLUTA TERRORISERA MEJ NÄR DU ÄNDÅ INTE VILL NÅGOT VETTIGT ELLER LYSSNAR PÅ VAD JAG SÄGER OCH VÄCK MEJ FÖR I HELVETE INTE NÄR JAG SOVER!!!! å byt adress nån gång innan jag skriver dej på soptippen.
Dagens första utbrott och FAN va sur jag är! Nåväl det blir melodikrysset snart då får jag något annat att tänka på.
Nu är jag så sur så jag kom av mej helt om vad det var jag egentligen skulle skriva om. Nej nu ska jag ta mej en rök, fixa mer kaffe, ta undan frukosten och flytta datorn till köket, sätta på en spännande film åt kidsen och lyssna på melodikrysset och Anders ljuva stämma =)

Jag måste köpa en mus!

Jag blir galen på den här lilla plattan man ska styra peken med så jag måste då fixa en mus när jag är neröver nästa gång. Jag har rensat min meil idag och tagit bort 1617 st gammla meddelanden =) Så nu kan jag börja använda den igen!
Äntligen så har jag fått lite kontroll över röran här hemma, det behövdes verkligen. Jag känner att det kanske är dax att börja leva igen. I helgen så måste jag läsa igenom luntan med papper om arbetsmiljö, jag ska iväg på en 2 dagars utbildning om det på måndag. Jag glömde att köpa en pärm till det idag så jag ska väl försöka komma ihåg det imorn.
Jag har lite trist just nu, kidsen tittar på bolibompa och ska snart lägga sig och jag önskar att det kommer någon trevlig prick och hälsar på en stund ikväll.
Man får väl glo på let´s dance, finns inte så mkt annat att göra. Jag har då ingen lust alls att läsa om arbetsmiljön ikväll.
Åh nu ringde telefonen och det var ett riktigt trevligt samtal =)
Nej nu är det dax att natta Linus och jag och Viktoria ska ha lie TV-mys!

Fredag 12 Mars. Viktoria

Viktoria är så glad för äntligen så har hon namnsdag =) Igår så berättade hon att hon skulle köra postbil när hon blir stor, för då får man åka till nordpolen. Och då ska jag tala om för Tomten att jag är jättebesviken på han för jag skrev faktiskt till honom och ändå så fick jag ingen mikrofon, och en sån kunde han ju göra förra året så då hade han kunnat göra en till mej nu igen!
Vilka härliga ideer kidsen har ibland ;)
Igår var jag iaf på rättegången och det var en upplevelse att få sitta inne i stora salen i tingshuset i Mora. Det är riktigt skönt att det där är gjort nu även om jag inte får svar förän 25:e så är jag rätt säker på att det går bra!
Det som är skrämmande det är vad lärare kan hitta på för att göra livet surt för en. Inte ens under ed kan hon hålla sig till sanningen utan hitta på en massa skit och "tillägga" saker i efterhand, sitter och stirrar med stora ögon, plutande mun och en svag darrande röst, hoppas att hon grinar så hon får fler rynkor när hon får reda på att jag blir friad. Herregud, snacka om livsfarlig människa!!
Nåväl nu är man hemma i vardagen igen och här hemma ser det ut som sju svåra år och några nödår, så jag vet då vad jag har att göra idag! Sen ska jag ställa av forden och så ska jag anonsera på byn om barnprylsmarknaden.
Linus är hemma och vi har fint väder idag så då lär jag hinna vara ute lite med han idag annars blir han nog ledsen på Mamma.
Nej nu ska jag ta mej en kaffekopp till och skjutsa Viktoria till skolan.

Tisdag 9 mars, Torbjörn och Torleif

Jag orkade upp idag fastän det blev sent igår, helt otroligt. Det är livsfarligt att sätta sig i datorn på kvällen för då kommer man aldrig i säng.
Igår när Viktoria varit på kören så tog vi en shoppingtur på sko och klädeshandeln och hittade lite söta bebiskläder till 2 nya killar som kommit till världen. Det är svårt att förså att ens egna sötstrutar varit så små när man håller i kläderna som ser ut som dockläder!
Senare så var vi hemma hos syrran och tjejerna lekte medan vi vuxna planerade vårens barnprylsmarknad. Den kommer att vara den 17:e april och anledningen till att den inte ligger på löningshelgen är för att då kommer troligen orsa och älvdalen att ha sin marknad och dom vill jag kunna åka på själv och handla.
Förra gången så var vi lite oroliga att vi inte skulle få in nå grejor men det blev ju massor! Hela borden var proppfulla med kläder, filmer, leksaker och allt tänkbart så jag råder er att komma och fynda!
Idag nu så ska jag först jobba till 15:30 sen har jag lovat Viktoria att hon ska få leka med en kompis så jag ska se över dom möjligheterna och ikväll så är det föräldrarådsmöte och då kommer det 2 kvinnor som ska berätta om vad de har för resurser att erbjuda om det är barn som har det svårt i skolan med t.ex läs och skrivsvårigheter. Ska bli mkt intressant att höra hur verksamheten utvecklats sedan en annan pluggade där och jag hade då ingen speciell hjälp med mina skrivsvårigheter men det löste sej till slut ändå. Jag är då utbildad och har arbete iaf.
Jag tycker att den där skolan ska ta och lära sig lite om etik, bemötande, gott uppförande och vanligt folkvett innan vissa av dom utger sej till att vara lärare och ska lära ut sina egna bristande kunskaper och ovett till barnen. Och vad det gäller deras grupperingar på barnen i skolan så tycker jag att de ska läsa på FIRO-teorin innan de börjar möblera om i grupperna. Men det är ju bara en lågavlönad pottkusks tycke och sådant verkar inte de fisförnäma folket lägga någon vikt vid för det skulle ju vara alldeles för genant när de upptäcker att de burit sej illa åt och gjort FEL! Jag säger som Viktoria sa en gång: Mamma, om man blir osams och det blir fel nån gång, då pratar man om det först och säger förlåt och sen blir man sams igen! Mycket klokt barn de där, undrar vad hon fått de kunskaperna ifrån?

Nej nu ska jag sluta sitta här och gnissla tänder och åka till jobbet istället. Och så måste jag tjata på alla er föräldrar oavsett om ni har barnen på dagis eller i skolan så kom på föräldrarådet ikväll kl 18:30 det är ett jättebra forum där vi kan prata om våra barn om både roliga och tråkiga saker, både i och utanför skolan!


8:e mars, Måndag. Siv. Int. Kvinnodagen

Det blev en jobbig men rolig helg. Jag har varit ute med jaktlaget och satt ut saltsten. Jag trodde aldrig att jag skullr få någon barnvakt så jag hade lagt dom planerna på is men sedan så löste det sej på eftermiddagen på fredagen så jag med kunde följa med.
Det blev mkt intensiv skoteråkning och benen fick bekänna färg, jag har sån träningverk i kroppen idag att jag nästan inte kan röra mej. Men roligt var det.
På lördagen hade vi strålande solsken, det var jättefint! Jag åkte lite tidigare än dom andra till stugan för jag orkade inte åka nå mer skoter och så kokade jag korv och kaffe och fixade en sittplatts i snön och där satt jag och solade 1 timme *nice*
Usch det är 15- ute idag igen, men jag ser att solen är på väg upp så det kan hända att det blir fint idag, igår så var min termometer uppe på 0,9+.
Jag ska jobba till 15 idag och sen har Viktoria kören. Jag håller på och klurar på om man skulle ha åkt till badet idag kanske, det beror på om jag får låna Mamma´s bil. Sen måste jag komma ihåg att byta tur med någon imorn för då jobbar jag kväll och det är föräldrarådet å de vill jag inte missa.
Nehe om man ska masa sig iväg i kylan då *brr* men det blir varmt om man går fort!

5:e Mars, Fredag. Tora och Tove

Idag är jag ledig och hade planerat att ligga i sängen gapandes och dreggla fram till minst kl 10. Men vad händer? Jo jag slår upp ögonen 20 över 7 och känner mej pigg som en lärka. Men det är ju bra för man får mkt gjort när man vaknar tidigt och det är på förmiddagen som jag har den bästa farten att göra något vettigt.
Det står -25,8 på mätaren idag så då är det 29-30 minus grader ute då alltså *nice* det är så man känner skinnet stramar i ansiktet när kylan biter en. Jag kom just på att jag ska nog göra upp en eld innan jag fortsätter skriva nå mer.
Men solen skiner och det ser helt underbart ut om man sitter inne och tittar ut =) Igår så köpte två fräna fågelautomater för bara 18kr styck, så jag ska springa ut en sväng nu och sätta ut dom i min fågelgran så dom små stackarna får i sig nå gott idag när det är så kallt.
Igår så badade jag fötterna och rakade benen, sedan smorde jag mej ordentligt och tog på mej mina "lurv" sockor som mamma stickat till mej och så somnade jag på spikmattan *Aaahh* Idag är fötterna som sammet! Nu när jag bloggat färdigt så ska jag fortsätta med övriga kroppen. Jag måste på apoteket oxå och köpa nytt kortison till benen, jag kliar mej så fruktansvärt på benen när det är vinter och kallt så dom ser fördjävliga ut! och det känns inte speciellt vackert. Egentligen så skulle jag ha varit iväg och solat lite för jag blir bättre om jag solar ibland, men jag tar mej ju aldrig den tiden nå längre.
Fan att det ska vara så kallt idag, jag hade tänkt att jag och Viktoria skulle låna en skoter idag och ta en tur å grilla lite korv men det känns lite för kallt. Hoppas att det kryper under 20- lite senare.
Det har ju blivit 2 grader varmare på en timme nu när jag bloggat så det blir säkert skönt ute idag.

Efter jag fixat med frukost och duschat och grejat nu så ska jag städa lite här hemma, jag har lite tvätt som ska vikas och en plåt som ska diskas och så skulle jag behöva ut och sortera lite sopor *jippi*, tvätta en maskin och dammsuga, skura å sen är jag klar för idag.
Jag skulle ha bytt sängkläderna idag och varge gång som jag tänker på det så kommer jag på att jag skulle haft nya sängkläder, jag är så less på dom jag har. Jag kikade efter nya när jag var i Falun sist men jag hittade inga som tilltalade mej. Nåja det dyker säkert upp nå fint nån gång.
Nu ska jag ladda upp lite bilder och sen blir det duschen.

Här är "lurv" sockorna som Mamma stickat åt mej, hon har gjort sånna till sina barnbarn med, jag älskar dom och tycker att det är finaste raggsockorna jag skådat någon gång! Jag har stickat en mössa till mej själv i samma garn =)


Så här såg det ut när jag tittade ut imorse


Min gammla julgran som fick bli en fågelgran =) Dom är riktigt finurliga dom där fågelautomaterna jag hittade tycker jag.


Att ha blommor inne nu när solen börjar visa sej får mej att få vårkännslor och speciellt buketter med tulpaner. Det som är så tråkigt är att dom blir dåliga fort och då luktar dom illa. Men i tisdags så var jag i Älvdalen och hittade dom här tulpanerna i tyg på konsum. Jag tyckter att dom är helt ok och det känns frächt att ha dem på bordet. En knippe med 5 blommor kostade 49:- och jag har 25 blommor så det blev 245:- för en bukett som aldrig vissnar. Vasen har jag hittat på en auktion förra sommaren för 20:-



Mitt lilla hus

Nu tänkte jag visa er lite hur mitt vardagsrum såg ut förut





och under konstruktion


Färdigt!!


och så har jag passat på att köpa nya gardiner och ny lampa till köket efter att jag målat om stolarna och soffan, så här blev det =)


Jag är riktigt nöjd med min lilla stuga och jag älskar verkligen min fondvägg!

4:e mars, Torsdag. Adrian & Adriana

Jaha då ska man se vad som händer idag då. Det är 13,9- ute alltså mellan 17-18- igen då eftersom min mätare gärna vill visa varmare.
Idag så ska vi på informationsmöte med MAS-en. Det kan ju bli riktigt spännande och höra vad hon har att säga. Sen hoppas jag att jag får sluta när jag har tänkt idag så man hinner hämta hem Viktoria i god tid och fixa mat för ikväll har hon längdträning.
Sen måste jag komma ihåg att lämna in tjänstgöringsraporten idag, det får jag faan inte glömma!
Det är väll ungefär det som jag måste komma ihåg idag.
Jag sitter och funderar på vad man ska äta idag och det blir nog lövbit med mos och kryddsmör till middag.

Sen hade jag tänkt att jag ska hinna lägga in lite bilder på min nya tapet idag så ni som inte hälsat på mej ännu kan se vad fint de blev =)
Nehe en rök på det här sen måste jag ila iväg om jag ska hinna, jag måste då byta tröja på jobbet idag för den jag tog på mej igår spillde jag kaffe på, typiskt mej.

Sen kväll

Nu blev det sent igen fastän jag hade tänkt att lägga mej tidigt. Nåja så är det väll oftast.
Jag sitter och funderar på vilket projekt jag ska hitta på med här hemma och det lutar åt att jag skulle ha släpat in en garderob till, fast kruxet är att den jag har är det fel färg på. Sen måste jag leta rätt på mitt nattugsbord som jag inte vet riktigt i vilket föråd jag stoppat in det i. Fan nu får det bli vår snart så jag kan gå igenom alla mina grejor.
Nu ska jag nog sluta fundera och lägga mej på spikmattan en stund och lösa korsord. Jag jobbar sista skiftet imorn och sedan har jag ledig helg så då har jag tid att ta tag i lite saker som måste göras.
Fan jag har glömt att lämna in tidrapporten för förra månaden, jag hoppas att de inte lagt in dom än så jag hinner lämna den imorn *håller tummarna*

Igår så såg jag ett stort lodjur, det är ett väldigt mäktigt och grasiöst djur må jag säga. Den gick bredvid min bil och stirrade på mej, rätt cool upplevelse! Idag så har jag vunnit 50kr på triss så man får hoppas på miljonerna när man bytt in lotten sen =)

Nej gonatt alla och tänk på en sak:

Varje människa har
om man ser till situationen
i varje ögonblick i det förflutna
gjort det bästa som han eller hon
kunnat göra, och förtjänar
därför varken klander eller
förebråelser från någon,
inklusive sig själv
Detta är i synnerhet sant
om Dig

Harvey Jackins

3:e Mars, Onsdag. Gunborg och Gunvor

Ser att jag har skrivit fel månad i mitt tidigare inlägg för då var det februari ;)

Idag är det 13,8-. Med min glädjemätare innebär det att vi har ungefär 17-18- ute. Jag hoppas att Mamma´s lilla diesel-skrutt till bil startar idag. Min egen bil gick ju hjullagret sönder på när jag och Pappa var på roadtrip till falun, så då fick vi hyra både bil och trailer och på vägen hem så liftade vi med en lastbil från Mora till Älvdalen och när syrran skulle hämta oss i Älvdalen så skulle vi äta på östräng och där inne så träffar vi Gunnel Rant (!).
För er som vet vem hon är så kan jag tala om att hon är gift med en skotte och heter numera Hamilton i efternamn, hon bor strax utanför Washington DC och arbetar som formgivare/konstnär och är skribent för en tidning som svenska kyrkan har i staterna. Så kan det gå.
Som ni förstår så är jag mkt lycklig idag när jag kan vakna, dricka kaffe och blogga! Fan va gött, jag kastade ut gubben och skaffade en dator. Det är det många fler kvinnor som borde göra! och som om inte det vore nog så håller jag på att fixa en ny man :D Han heter volvo s40 och är född 02 och jag hoppas på att få besked om vi kan gifta oss snart.
Saker och ting börjar flyta på rätt bra och jag känner att jag börjar få tillbaka gnistan igen och jag är otroligt laddad inför den 11:e! Nu är det bara drygt en vecka kvar och kanske det låter underligt men jag ser fram emot det!

Jag måste se över min kallender idag, som det är nu så har jag 2 st och jag måste synka dom så jag inte dubbelbokar och nästa vecka måste jag byta en tur för då är det föräldraråd på tisdagen.
Idag så ska jag försöka hinna med kontoret en sväng också och sätta upp lite nyheter och dra ut lite kopior till medlemmarna.
Nehej nu lär jag springa och borsta tänderna och kolla om bilen startar, annars så hinner jag med en frisk morgonpromenad till jobbet  =)

RSS 2.0