Solig och skön kväll!

Det blev en riktigt bra dag det här, återigen har jag fått bevis på att det är ens egna inställning som gör en hel del för att dagar ska bli bra :) Jobbet gick galant och efter jag varit där så åkte jag och Toria till syrran.
Där plockade jag om 9st utav mina lådor med grejor och lyckades stuva in 7st i bilen och 2st var inte mina grejor. Jag är en mästare på att utnyttja varje cm av utrymmet i min bil ;)
Kidsen har varit ute och lekt å de var många barn som var där idag, riktigt roligt! Jag hann med att ligga i solen en stund och dricka saft tillsammans med syrran oxå å det var riktigt mysigt!
Nu har jag kommit hem igen och Viktoria har duschat så nu ska jag fläta hennes hår så det blir lockigt tills imorn :) Jag konstaterade att jag lär nog se över mitt boende i särna ikväll och städa det nödvändigaste och så håller jag på och tvättar.
Det var så härligt att se sina egna prylar igen och det ska bli helt underbart att få börja använda dem igen tillsammans med Jimmy i vårat fina hem <3 Jag är verkligen förälskad i hela tillvaron i Närsjö!
Nehej nu ska jag sluta dagdrömma för ett litet ögonblick och fixa lite flätor, sen blir det skriverier med älsklingen resten av kvällen när jag stökat färdigt!
Det är så härligt att vara kär!

Onsdag 19:e maj. Maj & Majken

Nu kom jag på att jag glömde grattulera Jimmy på namnsdagen igår, jag får försöka komma ihåg det ikväll då.
Idag är jag trött som bara den, känns som att jag inte gjort annat än å jobba och kört bil de senaste 2 dygnen men inatt har jag iaf sovit som en stock!
Jag är inte så supermotiverad idag som jag hade önskat, jag sitter och funderar i possitiva banor men det vill sej inte riktig ändå. Kroppen är som en rostig torkvinda som ska ställas ut på våren ungefär.
Men om jag sörplar i mej kaffen nu och snyggar till mej lite så blir jag säkert piggare, sen är det bara att slänga på ett leende och hoppas att det sitter kvar resten av dagen.
När jag slutat idag så ska jag nog botanisera lite i mina saker som jag har i förådet hos syrran.
Nej nu lär jag nog sätta fart om det ska bli nå ;)

Måndag 17:e Maj. Rebecka & Ruben

Idag fyller svågern år så jag ska ringa han sen idag och grattulera :)
Det har varit en fullspäckad helg kan man säga. Vi åkte ner till Närsjö i Onsdags och då var bilen fullpackad med saker och det var vi tvugna att stuva undan någonstans för på Torsdag då fyllde Jimmy år och vi fick gäster. Älsklingen fick en liten bok av mej som är fylld med kärlekscitat och så fick han ett kort som jag gjort själv med en dikt, så sockersött som det bara kan bli ;)
På eftermiddagen så fick jag så ont i magen så jag och Linus sov middag samtidigt och när vi vaknade igen så hade hjärtat lagat mat åt oss <3 Jag hade väl tänkt att det skulle vara jag som skämde bort han på födelsedagen men det blev tvärs om istället.
På fredagen så åkte vi till Ludvika för Viktoria skulle till sin pappa och det var riktigt roligt att handla där tycker jag. Det är ett ställe som jag aldrig varit på och jag trodde inte att de hade så mkt affärer där men de hade ju faktiskt endel så dit ska jag nog flera ggr :)
På lördagen så åkte vi till Älvdalen med Linus och så passade jag på att hämta de sista möblerna där, det gick ju faktiskt att få på allt på king caben. Det var bra att jag fick ner det så får vi lite skåp till kontoret/gästrummet och så var det en byro som vi förmodligen ska ha i hallen. Vi stannade till hos R och åt thaimat tillsammans och så sminkade hon mej i rosa till festen på kvällen, det blev superfint och naturligtvis så glömde vi bort att knäppa kort :(  Vi han träffa C som kom förbi en sväng också :)
När vi väl var hemma igen så kom J, E och V på kvällen och vi grillade tillsammans innan vi skulle på födelsedagsfest för lillasyster senare. Festen var väl ganska så trevlig men vi kom hem rätt tidigt ;)
Sen på söndagen så hämtade vi Viktoria och åkte hem till särna. Vi stannade en stund i älvdalen med naturligtvis :D
Nu så ska jag gå och lägga mej några timmar medan V är i skolan för sen ska jag jobba natt. J är här så jag ska skjutsa han till Malung sen ikväll.
Nehej nu ska jag krypa ner hos hjärtat och vila några timmar <3

Onsdag 12:e maj. Charlotta & Lotta

Idag är det en häst som fyller 27 år som jag pysslade om i tonåren :)
Det är regn i luften men det är 0,1+ så termometern håller sig på rätt sida idag iaf.
Idag så bär det iväg till Närsjö. Jag sitter och funderar på om jag kommit ihåg allt jag ska ha med mej men det spelar nog ingen roll hur mkt jag funderar så kommer jag att glömma något iaf.
Nej nu ska jag stuva in lite saker i bilen och sen blir det till att jobba några timmar. När jag slutat så blir det Älvdalen en timme innan jag susar vidare neröver.
Den där kommentaren på FB var ju helt otrolig E. Men jag tycker bara att det bevisar hur vriden han är så därför får den stå kvar ;)
Ja sen såg jag att jag hade hjärnsläpp på dag igår! Killarna fyller då på Torsdag och inte Onsdag som jag skrev :P Ha ha så det kan bli ibland, men idag är det då onsdag hela dagen!

Tisdag 11:e Maj. Märta & Märit

Idag känner jag mej på väldigt bra humör :) Det är strålande solsken, 1,9- och bilen är täckt av snö och is.
Igår så var jag hem till syrran och började rota i förådet där jag har alla mina saker. Jag tog mej igenom 3 kartonger och 3 säckar som jag sorterat nu. Alla mina saker är blandade med exet´s så det tar ju en stund, men jag är nöjd över att jag äntligen har börjat ta tag i det.
Nu är skuffen totalt knökad med saker som jag ska ha med mej ner till Närsjö och det ska bli så kul att kunna använda sina egna saker igen! Huset jag bor i nu var ju möblerat när jag flyttade in.
Idag så skulle jag ha varit på Idre en sväng när jag slutat, frågan är bara när banken är öppen, det måste jag kolla nu innan jag far till jobbet.
Jag hittade föresten en säck igår där det stod "carola, sommarkläder, packa upp vid flytt" den där säcken drog jag igen hösten 06 när jag väntade Linus och den var väldigt spännande att öppna igår! Jag hittade massor med kläder som jag glömt av att jag hade :) och nu har jag ju tappat gravidkilona för länge sen så nu kan jag ju ha dom kläderna igen. Jag hittade mina älskade svarta LEE jeans där, dom trodde jag att jag hade gett bort, det var ett riktigt fynd! ;)
Jag har bara idag på mej nu att packa resten av sakerna jag ska ha med mej imorn för då ska jag åka direkt efter jobbet så jag hinner träffa C hade jag tänkt innan jag ska plocka upp Linus. Just ja, sen måste jag kolla om Viktoria är ledig på fredag. Jag tog för givet att de är lediga på en klämdag men såg i veckobladet att de kanske inte är så självklart så då lär jag lämna in ledighetsansökan isf.
Imorn så fyller älsklingen och  Niclas år oxå så jag lär väll komma ihåg att grattulera mina guldgossar och så har Viktoria namnsdag :)
Nej nu ska jag springa ut och starta bilen så isen tinar bort från rutan så jag ser nå, sen blir det till att jobba några timmar!

Jag är kär!

Var in på min älsklings logg på fb och läste det här inlägget :)

Räf Erik Jimmy Gustafsson är världens lyckligast kille, trodde aldrig jag skulle få uppleva sådan värme och kärlek, att jag skulle träffa en person som uppskattar och värdesätter den jag är så mkt att jag tretti mil bort, kan känna hennes hjärta, se hennes vackra ögon och höra hennes underbara skratt ♥

Jag tappade både tal och skrivförmåga, det går inte att beskriva hur mycket jag älskar Jimmy. Han är bara helt enkelt världens finaste och snällaste människa jag någonsin träffat och det bästa utav allt.... han är min!

Måndag 10 Maj. Esbjörna & Styrbjörn

Känner mej lite sådär idag. Det regnar men det är 3,7+ ute och det är iaf skönt!
Jag och Hjärtat har rivit upp ganska mkt av gräsmattan i helgen och till veckan så är vi långlediga båda 2 så då hoppas jag att vi hinner med att förbättra jorden och så nytt gräs.
Nej, jag är aldeles för irriterad för att kunna skriva något idag, har inte lust med någonting men jag lär väll klistra på ett leende och gå till jobbet.
Det är då tur att jag har Jimmy som kan få mej att tänka på andra saker, fast nu är ju inte han här men vi messade rätt länge igår och han skriver så fint min älskling så då kan man inte göra annat än å bli varm i hjärtat :)
Jag har ett papper som jag måste komma ihåg att skriva idag och så ska jag ta mej tid och rota lite i uthusen hade jag tänkt. Om det inte regnar allt för mkt. Det är allt jag har tänkt att göra idag än så länge.

Torsdag 6:e Maj. Marit & Rita

Solen skiner lika vackert idag med nu på morgonen och det är 0,1- ute. Det skulle inte förvåna mej om det börjar blåsa och bli molningt innan jag slutat jobbet. Det har varit så i flera dagar nu.
Idag hoppas jag att alla kommer ihåg att vi ska ha medlemsmöte, det ska bli riktigt intresant att höra vad dom har att berätta om nattavtalet!
Idag är det äntligen torsdag och älsklingen kommer hem till sverige igen men jag får inte träffa honom förän imorn :( Men då blir det dubbelt upp för då får jag träffa båda mina favvo killar ;D *mys*
Ikväll så blir det nog eventuellt något storkok av nå slag så jag får flera matlådor till hjärtat och så ska jag packa alla grejor åt mej, Toria och Linus så det är klart tills imorn och plocka ihop lite här hemma. Fast nu ser det ju faktiskt skapligt ut så det räcker nog med att dammsuga.
Nehej då ska jag sticka iväg på jobbet några timmar då

Skriven av mej 16 maj 07

Dikt om våren

Våren är nu kommen och knoppar spruckit klart

Myser av gröna nyanser och florans grönskande fart

Solens strålar värmer och regnets droppar klingar glatt

Hör alla barnen ute leka med sång, rop och skratt

Fåglarna kvittrar och hästarna betar i hagen

Jag myser med pyssel på gården i den ljuva vårdagen

Tankarna kretsa runt liv som komma skall

Livet går ju fram och tillbaka i olika intervall

Men i denna stund så är jag så nöjd

Går i väntans tid med hopp om fröjd

Blommorna börjar svagt visa sin nyans

Tiden är knapp innan de stå i praktfull glans

Tack för att du kommit du efterlängtade vår

Av dig skall jag njuta nu när du i full prakt står





Onsdag 5:e Maj. Gotthard & Erhard

God morgon! Det blev så att jag fick jobba natten som varit så nu är jag ganska nyvaken :) Synd bara att det ringde en telefonförsäljare och förpestade tillvaron när man sov som bäst bara. Men skönt att kliva upp och duscha å se solen skina :D
Idag är det köttgryta som står på schemat *mmm* det var längesen jag åt de faktiskt. Så nu ska jag hämta Viktoria och åka på affären.
Annars så har jag faktiskt inte tänkt att ta för mej nå mer än typ diska och såna saker. Jag hade sån bra fart igår och fick det mesta som behöver göras gjort så idag blir det att hålla till i köket. Det ända jag inte gjorde var att tvätta bilen för det var så kallt ute!
En vän ska komma och hälsa på mej idag, det ska bli riktigt roligt att se henne då det var ett tag sen :)
Jag börjar få min aptit tillbaka och det känns bra! Jag var nere på 50kg ett tag och det är kanske inte så hälsosamt, men nu så har jag ökat igen!
Nu är det 8 dagar sedan jag rökt *jippi* det ska nog firas med en fika på det nya caféet nu när jag ändå ska ner på byn ;)
Jag känner att det här blir nog en alldeles strålande dag! Kram på er alla snuttisar ;)

Till dej hjärtat så vill jag tala om att jag blev så glad idag när jag vaknat och läste i loggen!
Din kärlek är besvarad, jag älskar dej! Puss

Tisdag 4:e Maj. Monica och Mona

Just nu sitter jag i ett hav av papper, men dom är sorterade i högar nu så det är "bara" att sätta in dom i pärmar :) Men innan jag fortsätter med det så ska Viktoria till skolan och Ida på dagis.
Igår då var det full rulle hela dagen! Jag fick iväg det dära mailet och efter det så var jag ute och krattade och sorterade saker. Jag hittade 2 säckar med sopor efter ett ex som jag stod och sorterade och det var en mindre trevlig upplevelse för näsan *urk* Det var en fin present att lämna efter sej på gården! Men nu är det iaf rent runt mitt lilla hus :)
Jag tog itu med alla papper i både min och Viktoria´s byro så nu ekar det i dom! och så har jag gjort rent avloppet i handfatet på toaletten. Jag håller på och behandlar en matta med klorin som min mamma vävt en gång i tiden och exet har använt den som underlägg i skuffen, så den är full med olja. Jag vill verkligen inte kasta den mattan så får jag den inte ren så ska jag färga den svart istället (den ska föreställa rosa nu).

Idag hade jag tänkt att fortsätta här inne, få papperen i pärmar, vika kläder och få in i skåpen, dammsuga, packa lite saker jag ska ha med mej till Närsjö osv. Sen hoppas jag att jag får svar på det där mailet idag så det är ur världen för jag vill inte ha nå tvättmedel!
Sen önskar jag innerligt att det blir lite varmare ute på dagen så jag kan tvätta bilen idag! Pärlan har sett fruktansvärd ut en längre tid nu.
På eftermiddagen sen så ska Viktoria ha en kompis med sej hem och det är bra för då får jag vara ifred och skrota på lite som jag vill, sen ikväll så ska jag fika lite med kompisens mamma hade jag tänkt :) Det var typ 100 år sen jag var och hälsade på någon förutom de närmaste i familjen då.
Nehej nu lär jag springa iväg om jag ska få iväg barnen i tid :)

Måndag 3:e Maj. John & Jane

Solen skiner och det är 4,3- ute. Idag är väll alla klar med sin deklaration, eller ;) Den har då iaf jag skickat in för länge sen som tur är. Åh vad jag längtar efter att det ska bli + grader på nätterna! Det börjar visa sig blommanonser i tidningarna och det kliar i fingrarna att få börja sätta ut blommor!
Det känns inte speciellt muntert med måndag idag kan jag säga. Man är så bortskämd med kärlek och närhet när hjärtat är hemma på helgerna och nu är det tomt i huset igen. Men nu lever min stationära dator igen så vi kan prata med varandra gratis på veckorna och han har ju webb kamera så igår kunde jag se älsklingen ;)
Idag är jag då iaf uppe i tid så kroppen börjar nog komma i normala gängor igen! Förra vecka så försov jag mej 2 ggr och det har jag då inte gjort på väldigt länge!!
Appropå kroppen så håller jag på med ett inbördeskrig med mej själv. Jag har nämligen inte rökt en cigarett sedan tisdag den 27:e april. Jag snusar visserligen istället men känner att jag behöver mindre av det nu. Igår la jag in 2 prisar och det är väll godkänt på en dag tycker jag. För 2 veckor sedan då lät jag bli att nyttja något nikotin över huvud taget på ett dygn och det är det absolut värsta jag utsatt mej själv för. Snacka om avgiftning! Jag satt i soffan och bara stirrade å det kändes som att jag hade feberfrossa! Fy bubblan va hemskt det var, men nu går det som sagt bättre med avgiftningsproceduren.
Efter jag jobbat idag så ska jag nog pyssla lite på gården här hemma tror jag, det är någon liten snöfläck kvar ännu men annars så går det nog att börja kratta lite. Sen är det ett mail som jag måste komma ihåg att skicka sen. Det ringde ett tvättmedelföretag för några dagar sedan och erbjöd sig att komma hit och demonstrera sitt tvättmedel och nu har jag fått en räkning i postlådan på 985kr för tvättmedel (!) *grrr* men jag ska dikta ihop ett mycket vackert mail och tala om att jag ska inte ha en hink med tvättmedel på trappen om några veckor.
Sen måste jag göra lite telefonsamtal ikväll, det har ju krockat lite aktiviteter som ska göras i veckan så jag lär försöka styra upp det på bästa sätt.
Nehej nu lär jag väll springa ut och skrapa bilrutan om jag ska hinna på jobbet :) Jag hoppas att solen är kvar när jag slutat idag!

Lördag 1:a Maj.

En hel vecka sedan jag setat och bloggat nu. Jag lånade ut den bärbara till Jimmy så vi skulle kunna prata med varandra över nätet istället när han är i Norge så det inte blir så dyrt. Men nu har vi eller jag menar han, naturligtvis, fått fart på min gamla dator så då slipper jag låna av syrran så kan ju han ha den bärbara med sej alltid :)
Igår så var vi och grillade hemma hos syrran, det var riktigt trevligt. Sen avslutade vi kvällen med att ta en promenad till brasan med kidsen och titta på fyrverkerierna.
Idag har vi varit hemma hos Mor och Far och rotat lite i mina grejer jag har där och som sagt hämtat datorn. Känner nu att jag faktiskt har saknat mitt gamla tangentbord för det är mkt enklare att skriva med :)
Nu ska vi mest käka godis och titta på film. Vi har nyss tittat på Arthur 2 och nu blir det Tingeling och den förlorade skatten :)

RSS 2.0