Onsdag 24:e nov. Gudrun & Rune

Idag är det 1 månad kvar till julafton! Men tanke på hur fort resten av året susat förbi så lär man nog börja axelerera lite om man ska hinna få en lugn och mysig jul :P
Här blåser det idag så fågeltallen står inte i 90 grader i förhållande till backen längre utan snarare i 68. Men det kommer inge snö iaf och det är -5,0 ute.

Igår så började jag och Jimmy att riva i våra julsaker och alla gardiner och dukar, sommar som vinter. Vi kallade det för att vi skulle städa men det såg värre ut på golvet när vi var färdiga för att gå och sova än vad det var när vi började ;) Men nu har vi iaf sorterat ALLA våra tyger, julgardiner och dukar i en egen kartong och övrigt ligger vikt i linneskåpet. Allt vi inte kommer att använda fick bli tygrester som vi oxå fixade en egen kartong till som jag ska ha i vårat framtida hobbyrum.

Idag har jag äntligen skrivit ett brev till rektorn som jag skulle ha gjort för typ 2 veckor sen, det handlar om att vi vill att Viktoria´s skolbuss ska komma upp till huset och hämta henne så hon slipper gå på morgonen. Sen så håller jag på och tvättar julgardinerna som jag och Hjärtat valde ut igår som vi ska ha. Jag har diskat en massa plåtar, kastruller och stekpannor nu på morgonen och nu så håller jag på och kokar vatten till stora grytan så jag får den ren. Jag avskyr verkligen att diska sådana stora och skrymmande saker men nu är det strax klart.
Idag när det blåser som attan så upptäckte jag att det drar kallt i Linus förnster så nu har jag tejpat de och det blev så bra!
Just nu så har jag en liten paus och dricker kaffe å mumsar på pepparkakor, de e fin lunch när man är själv hemma ;)

Nehej nu ska jag ta upp gardinerna och stryka dem och så ska jag gnida ur grytan och torka den. Efter det så ska jag plocka med sakerna i vardagsummet och torka av lite fönster. Förhoppningsvis så ska jag få upp lite pynt idag!

Såhär såg det ut när jag kom upp imorse efter att vi härjat i alla våra julkartonger och sorterat dem :P



Tisdag 23:e Nov. Klemens

Idag är det -7,5 och så blåser det ute *brr*
Jag har då gjort upp en eld i öppna spisen, det är rätt skönt att kunna göra det såna här dagar!

Igår så var vi på ultraljud i Mora. Det såg ut att vara en pigg och frisk liten krabat som låg där inne och sög på handen ;) Enligt det så planerades förlossningen till den 17:e April, samma dag som min ena syster fyller år. Det innebär att jag är i vecka 19+1 idag. Vi tog även reda på könet så om det stämmer så underlättar det ju lite med vilka grejor jag ska sortera fram till den planerade nedkomsten och så har vi nog kommit på vilka namn det ska vara. Vi har namnförslag på både flicka och pojke utifall om det skulle vara det motsatta till de de såg igår.

Sen passade vi på och handla endel grejor till Lucia och Viktoria´s kalas och så blev det några julklappar. Vi hittade en sån fin klänning till henne å hon blev så glad när hon fick den igår! Sen så hittade vi lego till Linus som han ska få i julklapp, det var en kartong med 375 bitar i för 99:- så vi köpte 2st på Ica Maxi och när vi kom på leklust sen så visade sig att där kostade samma kartong 149:st så det var ett riktigt bra fynd! Då har han 750 bitar att bygga något fint av :)
Sen blev jag så lycklig för Jimmy hittade en kruskavel till mej på Ica Maxi för 80:- så nu har jag äntligen en egen!

När vi kom hem så gjorde vi en laddning med Jansson, det blev 7 lådor. Vi hade ju varit på Willy´s i Mora och handlat mat men de hade ingen ansjovis kvar så då åkte vi in på konsum i Vansbro och handlade det. När jag kommit hem och öppnat burkarna så visade det sig att de var EN MÅNAD gamla! Det är 3:e gången jag lyckats komma hem med förgammal mat från den butiken så det är nog färdighandlat där nu! Tänk att man aldrig lär sig att kolla datum på ALLT innan man köper det! men vi ilade iaf ner på Tempo här i Nås och där hade de färsk ansjovis som tur var.
När vi var färdiga med maten så slog vi in lite födelsedagspresenter och julklappar. Vi tog även en titt på vad vi har för julsaker nu när vi har dubbla uppsättning av allt. Då hittade vi en jättelång ljusslinga för utomhusbruk som vi satte upp på räcket på altanen, det blev riktigt fint!

Idag så ska jag tvätta, vika tvätt, ringa några viktiga telefonsamtal, måla sista sektionen på bokhyllan och diska. Sen måste jag ju komma på nå mat vi kan ha ikväll, men det är nog lurt att vi ska provsmaka en låda Jansson så man vet vad det smakar innan jul.
Nehe då ska jag skicka iväg min lilla söta prinsessa till skolbussen och sen ska jag ta en till kopp kaffe och kolla FB innan jag ska slå på julmusiken och börja stöket här hemma!

Tack för tipset på Åhlens!

Måndag 22:a Nov- Cecilia & Sissela

Idag får man grattulera alla Cecilia jag känner ;)
Vi har -3,6 och det är fortfarande mörkt ute så jag kan inte se om det är kart men skulle gissa att det är lite molningt för jag ser inga stjärnor.
I lördags så blev det aldrig av att vi hämtade någon tvättmaskin för det passade inte riktigt med privatpersonen som har den, men Jimmy fixar väl det en annan dag ;) Men vi lämnade in en hel del kött på rökning så det blir fint att ha till julbordet!
Veckorna rusar förbi och nu är vi redan inne på vecka 47 och det står inte på förän julen är här. Men kanske jag hinner färdigt med bokhyllan till 1:a advent som jag planerat. Vi lyfte upp övre delen till sektion 2 igår och satte dit glasdörrana så nu fattas bara de nedre dörrarna till skåpet men de är inte riktigt genomhärdade.
De sista skåpet har jag lagt på ett lager med oljefärg så det ska "bara" strykas en gång till och sen är hela bokhyllan klar. Idag hinner jag inte det men om jag gör det imorn så då är den torr till advent :)
Jag längtar mycket efter advent och här hemma har julmusiken dunkat i snart 2 veckor, he he

Idag så bär det iväg till Mora. Jimmy är ledig så han ska följa med. Vi gick igenom lite matplanering och julklappslistor igår så vi ska börja beta av endel idag. Någon dag ska jag ställa mej och göra janssonlådor och sen ska jag försöka att planera in 2 bakdagar med svägerskan så vi får lite bröd och kakor till jul ;)
När jag sitter och funderar på det så kom jag på att jag måste leta rätt på en kruskavel så jag får nå stomp iår, någon som vet var man kan få tag i en sån??

Nehej nu lär jag sätta fart om jag ska hinna bli klar i tid!

Lördag 20:e Nov. Pontus & Marina

Idag är det -3,5 ute och så snöar det lite pudersnö. Vi har även sett årets första skoter här nere som jag tror var en gammal Lynx.
Idag är det hemmapyssel som gäller innan vi ska ut och åka lite ikväll och titta på en tvättmaskin i Malung när vi ska åka och Lämna Linus till hans Pappa.
Familjen vaknade pigga och utvilade vid 7 imorse så då passade vi på att tända eld i öppna spisen och avnjuta morgonkaffen i vardagsrummet.
Det blir ju inte ljust ute förän vid 8 så det var riktigt mysigt!


Sen har vi kollat runt lite på nätet efter priser på gamla taklampor från 40-60-tal. Vi har ju 3 st som vi skulle ha sålt eftersom jag inte tycker att de passar in men de är ju annars helt felfria.





Sen har vi en liten kristallkrona med men den har vi inte fotat ännu. Men det verkade som att lampor i bra skick kunde man få en 2000 för.

Sen har jag äntligen tagit mej i kragen och målat bakstycket som jag gruvat mej för i flera dagar och när jag bloggat färdigt nu så ska jag nog ner i källaren igen och grundmåla den 3:e och sista sektionen till bokhyllan.
Pojkarna är inne i garaget och bygger förvaringshyllor och julmusiken ekar i högtalarna i källaren, en riktigt, riktigt bra lördag!!

Linus tycker att det är spännande att titta på vad Mamma gör!


Ett fruktansvärt pillergöra som tog sin lilla tid.......


Men det blir så vackert så inte ett öga är tort! Jag tror nästan att jag är lite kär i min fina bokhylla ;)


Nehej nu har vi haft lite lunchrast så nu ska vi köra igång och pyssla igen!

Fredag 19:e Nov. Elisabet & Lisbet

Idag är det lite mulet och -5,7 ute.
I onsdags så letade jag överallt på nätet efter en ny sladd till min kamera, jag har varit så deppad över att inte kunnat få ur hela sommarens bilder och nu fyller snart Viktoria år och det blir jul och magen växer, faan jag MÅSTE ha en kamera! Men mitt letande slutade med den stora besvikelsen att det går inte att få tag på....
På kvällen så åkte vi till Åkerströms och de gjorde allt de kunde men det fanns inte en kabel som passade. Då var det en anställd som kom med den ljusa idén att de enda jag behövde var en kortläsare! En annan som är mindre teknisk än en apa hade ju aldrig kunnat räkna ut det :P Så nu kan jag fota hur mkt jag vill igen :D

I sommras så påbörjade jag ju målningen av endel möbler här hemma, sen blev det tyvär ett uppehåll i höst för älgjakten och så blev jag dödssjuk av graviditeten, men nu har jag lite smått påbörjat mitt hemma fix igen så jag tänkte visa er lite!

Jag glömmer ju nästan alltid att ta bilder före jag sätter igång mina projekt, men här är iaf 2 sektioner av bokhyllan innan vi plockade ner den. Stereon ska placeras i bokhyllan sen när den är klar och stereobänken ska Viktoria få och ha sin TV på.


Här är min målarverkstad i källaren när jag målade ett skrivbord till Viktoria som är klart och ett skrivbord till datarummet som är klart och så har jag börjat med bokhyllan.


Här har jag lagt på första lagret med oljefärg på sektion 1 och målat några luckor.


Här är en pedistal som jag fått av mina gulliga norrlandstjejer ;)


Här har vi monterat isär takfläkten och slipat den


Här har det börjat hända grejer.....


Paradhanddukshyllan börjar ta form.....


Skrivbordet till datarummet är klart! Det är så synd att jag inte hade någon före bild, det går inte att förklara hur fult det här bordet var från början!


Takfläkten blev jag klar med härom dagen och jag är supernöjd! Jag kunde inte föreställa mej från början att den skulle bli så fin!!


3 delar utav 6 är klar till bokhyllan och det börjar likna någonting och så står pedistalen färdig till vänster :)


Paradhanddukshyllan blev färdig för några dagar sen. Jag fick låna Svärmors symaskin så då sydde jag paradhandduken utav en liten bit tyg som blev över från köksgardinerna och ett gammalt lakan :)


Här är anslagstavlan med smycken som jag byggde av en flyttkartong och lite tyg som jag hade hemma :)


Det har börjat hända lite grejor här hemma nu och det är kul! Jag hoppas att jag får färdigt bokhyllan och lite annat pyssel till jul ;)


Onsdag 17:e Nov. Naemi & Naema

Idag vaknade man 04:30 utav att Linus trodde det var morgon, när han lagt sej fick jag lov att gå på toa och när jag lagt mej igen så började katten skrika vid dörren, då fick jag lov och upp och släppa in han och när jag gjort det så vaknade bebisen och försökte sparka sej ut. När klockan var 5 då gav jag upp för Jimmy´s klocka skulle iaf börja ringa 10 över.
Så nu har vi käkat lite havregrynsgröt, jag har satt igång en diskmaskin och så ska jag strax springa ner i frysen och hitta nå mat och sätta igång en tvättmaskin. Linus somnade om drygt en timme så han kom upp kvart i 6 igen.
Linus har hjälpt mej att diska nu på morgonen och nu leker han med bilar i väntan på att syrran ska vakna.
Jag skulle ha målat bakstycket på övre delen till bokhyllan igår men det gjorde jag ju inte. Så nu när Linus är här en vecka så kommer det inte att bli gjort. Jag är sugen på att försöka men det hade ju varit jobbigt om han kommer upp i färgen :O)
Nehej nu är klockan 7 så nu lär jag väcka Viktoria.

Tisdag 16:e Nov. Vibeke & Viveka

Det har varit strålande solsken hela dagen idag och nu när den är på väg ner så är det -4,7. Idag har jag sprungit runt här hemma och plockat hela dagen. Sorterat jultidningar, dammsugit, diskat, bakat och planerat inför våra resor i jul.
För en liten stund sen så var Svärfar och Svägerskan här och hälsade på. Nu så ska jag springa ner i frysen och se vad jag hittar för kvällsmat och sen ska jag åka och handla om det behövs. Ikväll så kommer Linus hit och jag hade tänkt hinna plocka lite på hans rum med innan han anländer.
Busschauffören pratade med mej idag och berättade att om vi skriver ett brev till rektorn så får hon nog skolskjuts ända hemifrån så hon slipper gå på morgonen :) Det är ju jättebra i så fall!
Syrran skickade över lite bilder igår och då fick jag den här på Viktoria. Vi är på Pizzerian och äter efter att hon och Ida gått bus eller godis på halloween.
Nu måste jag springa ut om jag ska hinna iväg innan dagsljuset försvinner!


Viktoria på Halloween :)


Onsdag 10:e nov. Martin & Martina

Idag är det iaf den 10:e så nu har jag nog koll på dagarna tror jag :)
Igår så började det snöa på kvällen och nu är det alldeles vitt ute och det snöar fortfarande. Det är -3,1 och det blåser lite så pudersnön driver omkring. Viktoria var så lycklig när hon drog på sig overallen imorse och gick till bussen med ett stort tandlöst leende :D Va söt hon är Mamma´s lilla prinsessa!

Igår så la jag på sista lagret med oljefärg på sektion 2 så när den lila färgen torkat så har jag bara bakstycket kvar på den som ska vara svart. Takfläkten är färdigmålad så bara den är torr så kan den monteras. Jag har grundmålat nedre delen på sektion 3 och målat luckan till barskåpet på övre delen, lådorna till den sektionen är oxå klar och så har jag maskerat och målat glasdörrarna. Påbörjade även grundmålningen till kökslampan som ska bli vit. Sen har jag målat en pedistal som har lila ben och svarta hyllor. Det tog hela dagen men nu är det mesta gjort så nu får penslarna vila tills i helgen då all oljefärg torkat.

Idag ska jag ha Tupperwareparty på kvällen så jag bakade en sockerkaka igår och tänkte eventuellt baka något mera gott idag så man har nå att bjuda på. Annars så har jag inte tänkt göra så mkt mer idag.

Det var ganska så skönt att se snön idag ändå, hur det än är så blir det ljusare ute när backen är vit. Sen blir det mysigare att pynta till advent sen. Det enda som oroade mej lite var om vi verkligen plockat in alla saker ifrån gården, men jag tror då att vi gjort det iaf. Såg till och med ut som att Linus alla leksaker låg i lådan på trappen där de ska vara :)

Nu ska jag nog ta en rejäl datamorgon och spela farmen :) Det är avkopplande att börja dagen med!
Ta det försiktigt ute i snön och halkan idag nu allihopa!!

Tisdag 9:e Nov. Teodor & Teodora

Hur många känner någon som heter Teodora? Inte jag iaf.
Idag är det bara -3,5 och solen är på väg upp så det blir nog en fin dag. Själv är jag en smula förvirrad, igår så trodde jag att det var 10:e nov men det var ju 8:e. Man blir lite dygnvill och knäpp av att inte jobba märker jag.

Igår så blev det så att jag städade källaren och satte igång min målarvekstad, nu har jag gett mej faan på att bokhyllan ska vara klar före 1:a advent så jag ska kunna få det julfint hemma och ägna mej åt julmaten istället.
Iaf så grundmålade jag en sektion och lade på ett lager oljefärg och så gjorde jag färdigt överdelen på vingarna till takfläkten. Idag hade jag tänkt försöka att lägga på sista lagret på sektion 2, grundmåla sektion 3, maskera och måla glasdörrarna och de 2 nedre dörrarna.
Problemet är bara att efter jag stått på knä i diverse ställningar på betonggolvet hela dagen igår så skulle jag ta mej en välförkänt vila, då låste sig ryggen och trodde att det skulle bli lyftkran till lasarettet typ. Jag har ont idag med men är bara lite öm så jag hoppas att det går att göra klart de jag tänkt utan att ryggen ska sätta stop för mej. Jag har verkligen inte tid att vara dålig nu när jag äntligen blivit piggare, jag har varit ledig från jobbet i 10 veckor nu och jag har varit dålig 8 av dom och inte fått något gjort av de jag hade tänkt med den här ledigheten så nu är det nog fasiken bäst att kroppen håller ihop tills jag ska börja jobba igen!

Nehej nu ska jag sörpla i mej kaffen och greppa penseln så jag blir klar för ikväll ska det bakas fikabröd till tupperwarepartyt vi ska ha imorn :)
Ha de gôtt allihopa!

Måndag 10:e nov. Vendela

Idag visar termometern -10,8 *brr*
Inatt så har jag legat och funderat på jobbet. Det är så mkt som jag tycker är fel både med budget och styre så egentligen så skulle man ha skrivit ett öppet brev till socialchefen i Moratidningen så kanske andra som läser det vaknar till liv med. Men tyvär så besitter man ju inte den skrivförmågan så man får väl göra som alla andra, bita ihop och gå runt och gnissla tänder under tiden som skeppet sjunker. Nog om det nu.

Jaha idag var det måndag igen och vecka 45, detta innebär att jag lovat min Mor att jag ska ha Tupperwareparty den här veckan. Jag har väll lite blandade kännslor inför det men om någon som läser min blogg hade velat haft nå julklappar eller annat därifrån så är det bara att höra av sej till mej. Beställningen skickas på söndag och man får varorna i slutet på vecka 47 efter löning.

Helgen har varit riktigt mysig med familjen här hemma. På fredagen så fick vi besök av Svärfar och den yngre Svägerskan, då mumsade vi på köttfärspaj och till efterrätt så blev det hallonglass.
På lördagen så åt vi fläskkotletter med en sås gjord på dragon och grädde och ugnsbakade rotfrukter till, de va kalasgott kan jag säga! Senare på kvällen så fick vi besök av 2 trevliga vänner och då bjöd jag på lite chokladglass som jag visserligen lyckades tina förlänge men den smakade bra ändå!

Igår så åkte Linus hem till sin Pappa och då passade vi på att handla i Vansbro och hälsa på Svärmor och hennes Sambo en sväng. Då passade Viktoria på att köpa filmen Draktränaren, så när vi kom hem så gjorde jag en pizza och så hade vi filmkväll tillsammans. Det var en bra film tycker jag! Den får 4 kaffekoppar av 5 möjliga.

Idag så blir jag alldeles själv hemma när Viktoria har åkt till skolan. Jag har inte planerat någonting idag förutom att jag ska svänga ihop lite korv och stroganof tills hon och Jimmy kommer hem igen. Va skönt det är att inte ha något "måste" att göra. Kanske jag skulle ha tagit på mej målarkläderna och grundmålat de sista 2 delarna på bokhyllan så den blir klar, men de får vi nog allt se om jag orkar. Det är så mkt skrot nere i källaren nu när vi inte har tillgång till vårat förråd så det är så mkt som måste omorganiseras om jag ska få platts att måla och det kommer väl ta en halv dag ungefär.
Ja, nej.... vi får nog allt se om det kommer att hända något viktigt idag ;)
Skål på er alla kaffefantaster och icke koffeinister!

Torsdag 4:e Nov. Sverker

Idag ser det ut att bli en riktigt fin dag, solen skiner och det är +1,3 och nästan vindstilla.
Igår så städade jag, mestadels i köket och så blev det lite sortering av sommar och vinterskor och sånt pyssel. Mest nöjd är jag att jag tog mej i kragen och gjorde rent sopskåpet och fick bättre ordning där inne på allt skrot som blivit ditkasstat. När hjärtat kom hem så gjorde han rent avloppet i duschen å det är jag glad att jag slapp!
Jag fick undan en hel del tvätt igår och det innebär vikning idag och så ska jag fortsätta att städa och plocka. Jag var så glad igår för jag fick till sköljmedelsfacket så det var så rent och fint och fungerade och sen på kvällen när jag skulle ta ur den sista maskinen och visa Jimmy vad bra det blev så hade maskinen inte tagit medlet..... min vanliga tur?? På eftermiddagen så ska jag in till Vansbro för att Viktoria ska till tandläkaren och så ska jag försöka komma ihåg att jag ska på apoteket. Linus får stanna i skålbyn och leka under tiden och när jag är klar så ska tiden fördrivas en stund med svägerskan och några koppar kaffe :)

Vi satte upp en bokhylla på Viktoria´s rum igår och det blev jättebra tycker jag, Viktoria blev väldigt nöjd med så hon började till och med städa och sortera saker på eget initiativ! *roligt* Så nu är det så fint inne på hennes rum, nu hade jag bara önskat att vi fick fart på hennes dator med. Det verkar som att det är ett grafikkort som är trasigt i den :(

I måndags föresten så hade jag en domherre hemma! Han var så fin :) Men sen har jag inte sett han nå mer. De brukade säga förr att med domherren kommer snön, men än så länge har det bara regnat här en och det är jag glad för. Lagom till första advent kan snön få komma :)

Nehej en kaffetår till sen lär jag klä på mej om det ska bli nå vettigt gjort idag.

Onsdag 3:e Nov. Hubert & Hugo

Nu har jag inte skrivit på en hel vecka igen. Men jag har då hållit mej sysselsatt ändå. Just nu så är Farmville mkt roligare än bloggen på mornarna :) Har man inte något att göra så skaffar man sej!

Förra veckan på onsdag så kommer jag inte ihåg vad jag gjorde men Torsdag 28:e okt så var jag iaf på utvecklingssamtal med Viktoria och hennes 2 lärare. Det var ett riktigt trevligt möte som naturligtvis innehöll mkt beröm och trevliga diskussioner som inte var ensidiga.

Fredag 29:e okt så hade jag besök en stund på dagen och då fick jag hjälp att toppa mitt hår *skönt*. På eftermiddagen sen så tog jag Viktoria med mej och åkte till Särna. När jag kom dit på kvällen så fick jag äntligen tillbaka min rosa luva!

Lördag 30:e okt så var jag på älgjakt, det hände inte så mkt på den men jag såg 2 fina tjädertuppar iaf. När jag kom hem från jakten så var jag till Abris och kollade läget i butiken på snöskoterns dag, det var mkt folk i rörelse å man träffade många kändisar, kul!
På kvällen så hade Smulan fixat lite skrämmande käk till barnen med en massa karamellfärg, såg riktigt kul ut! Jag ska höra med henne om inte hon hade kunnat skicka över lite bilder.
När det börjat bli mörkt så sminkade vi kidsen och dom gick ut för att knacka dörr. De samlade ihop en massa godis, en julmust och 90kr var :)
Under tiden som kidsen var ute och gick så passade jag på att uppvakta en väninna på hennes bemärkelsedag.

Söndag 31:a Jag kom ihåg att ställa om klockan och så var jag på älgjakt på förmiddagen. Det hände inget speciellt på jakten så det var bara att skynda sig till mamma och pappa och packa alla saker.
Innan vi åkte hem igen så var vi hem till brorsan på kalas och åt mycke go fika som hans duktiga sambo tillverkat. Det är fika som man inte vill missa! Sen fick jag ett recept av dem på en form av flygande jakob som jag skulle ha testat någon gång :) På vägen hem så hämtade vi upp Linus i Älvdalen.

Måndag 1:a nov var man åter inne i vardagen igen. Viktoria har ju redan haft höstlov så hon går i skolan, själv var jag hemma och tvättade å diskade osv. Jag skickade in Viktoria´s jultidningar och hon hade sålt så att hon tjänade ca 800kr och så får hon en rosa digitalkamera, en bärbar dvd och en lysande jordglob. Då är det roligt att sälja jultidningar!
När Jimmy kom hem ifrån jobbet så hade han med sej en ny spak till toaletten, den hade ju gått sönder på fredagen så jag var helt förtvivlad. Men Jimmy hade en sån himmla tur att han hittade en exakt lika spak som hör till våran stenåldersrelik så nu kanske den överlever en ny istid innan vi får lov att byta hela stolen. Dagens middag blev hemgjord pölsa med mos.

Tisdag 2:a nov blev det hemmadag med Linus, en av mina svägerskor kom och hälsadepå på dagen. På kvällen så åt vi fläskkorv med klimp och efter det så ringde jag min bank i ett ärende. det slutade med att jag blev så förbannad så nu ska jag nog byta bank. Allt dom är ute efter är att pracka på en en massa kort och räntor istället för att rådgöra för en god ekonomi, jävla idioter! Tur att man lärde sig räkna i skolan.
Sen fick vi hem vårat griskött så jag och hjärtat var uppe till halv ett på natten och paketerade det. Men nu har vi massor med kött i frysen! Jag sparade grisskallarna med så ska jag ta med dom till Mor nästa gång jag ska dit och koka pölsa.

Så vad ska jag göra idag då? Jo jag ska ta en titt på tvättmaskinen och göra rent den för den vill inte ta sköljmedlet ordentligt, det är typ dagens måste. Annars så ska jag bara ägna mej åt hemmapyssel och Linus.
Men först nu så ska jag ta hand om min farm och ringa min Mor och kolla läget hur det är där och så ska jag ha några kaffekoppar till innan dagen börjar ;)
Senare idag så ska jag pröva på att göra någon form av fläskgryta, rätt spännande för mej som i princip enbart har ätit älgkött förutom när man gick i skolan typ.

RSS 2.0