Mammabloggar

Alla vet ju att kvinnor gärna vill klaga över deras vardag på olika sätt. Mammor eller inte Mammor, alla har vi våra problem. Jag hittade en grej på aftonbladet som gjorde mej en smula upprörd om en dam som klagar över att Mammabloggare klagar.
En blogg handlar ju om vardagen, eller? Det kan ju vara skönt att gå tillbaka ibland och se vad som hänt tidigare dagar osv, sen är det naturligtvis en social grej med när man kan diskutera vardagliga saker med andra människor. Sen måste det ju vara fritt fram och skriva blogg oavsett vilken kategori man tillhör och det är ju oxå fritt fram att läsa de bloggar som intresserar en. Man behöver ju inte tvinga sig själv att läsa om sådant man inte tycker är av intresse, eller?
Hon skriver ett föräldratips: Duscha och ät istället för att blogga om du inte får duscha och äta.
Vilken jävla nolla! Då tycker jag att hon ska ta och skaffa sig ett barn, stänga av datorn, kasta ut gubben och ägna sig åt allt pyssel som hör hemmet till så har hon snart blivit en smuttsig, mager och osocial varelse som inte varit utanför dörren på 5 år.
Jag kan hålla med om att det klagas en hel del över gubben, mat, städ och tvätt i mammabloggar men det kan ju ha med att göra att det är den vardagen man lever i och jag är aldeles säker på att den där Terri är lika duktig som oss andra på att klaga, så jag tycker hon kan hålla tyst tills hon skaffar egna barn så får hon se hur lätt det är att försöka låta bli att diskutera konsistensen på barnbajs när man är på tjejfest.
Åh, vad sur jag blir! Läs här>>

Kommentarer
Postat av: emma

Hej!
allt bra idag?

2008-03-11 @ 09:14:45
URL: http://enlitentax.blogg.se
Postat av: Mingla

Är du duktig på bloggdesign? Hade behövt lite hjälp iså fall :). Bra blogg du har förresten

2008-03-11 @ 09:16:49
URL: http://heymingla.blogg.se
Postat av: Smulan

Ja men hon är ju skribent och har betalt för att sticka ut hakan och skapa debatt och få läsare. Till saken hör att hon är inte så mkt bättre själv. Hon har två barn och alla hennes krönikor o s v handlar just om familjeliv och barn så hon skriver ju av sig hon med fast i en kvällstidning. Inte så änge sedan hon hade ett fast inslag som hon kallade "dagens bajsblöja" där hon dissade grejer hon retade sig på ang. mammalivet.

2008-03-12 @ 12:12:04
URL: http://smulansscrap.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0