10:e Feb, Söndag. Iris

Idag ser det lite mulet ute men temperaturen ligger vid 0-an så det blir nog skönt ute ändå. Viktoria har sovit hemma hos Inger inatt för hon ville det, så dom skulle titta på melodifestivalen tillsammans. Det var nog säkert roligt för tjejen, hon är ju så glad i dans och musik!
Lars har gått iväg för att göra upp eld i stugan så vi kan fortsätta jobba där inne idag och så skulle han kolla läget med Viktoria om hon sovit skönt inatt.
Linus han raggar runt i köket med sin gåstol och fördriver tiden medan jag bloggar.
Idag så ska vi fortsätta att dreva föntren på nedervåningen, det innebär att man stoppar i isolering på sidorna så det inte blåser rakt in där och sen ska jag fortsätta att skrapa färg på listerna i barnens rum och så ska jag riva ändå mera tapet. tapeten är så dryg för det är så många lager och svårt att hitta alla bulor i den, det kommer att gå åt mkt spackel innan jag fått det där slätt och fint!
Jag passade på att ta lite bilder igår och ska väll knäppa några fler idag, det är ju kul att ha sen när det är färdigt.
Innan jag går ut så måste jag ge Linus lite mellis, tvätta Lars arbetskläder, röja ihop lite leksaker och plocka ur diskmaskinen.
Imorse vid 6 så var det någon som ringde på Lars mobil och frågade om han beställt bil till Casinot, hehe tänk om han dragit dit när jag vaknade =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0