15:e April, Tisdag. Olivia & Oliver

Idag är jag seg. Lade inte ens märke till när älsklingen klev upp idag. Han gjorde välling åt Linus så han hade heller inga ljud för sej så jag vaknade. När Lars väckte mej sen för att pussa hej då så kändes det som om jag försovit mej.
Jag var ute och gick igår, det går fortare och smidigare för varje dag. Men idag är min rygg som en pannsarplatta, jag är helt stel och fick nästan inte på mej strumporna så jag skulle ha behövt masera den våldsamt. Frågan är bara vem jag ska lura till det.
Vad är det som ska göras idag då?
Viktoria ska på dagis, jag måste ringa ett samtal, posta ett brev och vika tvätt. Sen på eftermiddagen så ska vi hälsa på en släkting till Lars. Hon har nyss fått barn så vi ska dit och "lôse luva" det betyder att det ger lycka och välfärd om man ger bort en present till ett nyfött barn typ, vad som händer om man inte gör det har jag aldrig fått reda på.
Ikväll så ska jag gå igen :)
Viktoria sitter och pratar till Dora utforskaren på TV.n *gulligt* och Linus har sina egna ljud för sej. Nu måste jag servera dem lite käk om jag ska hinna.

Kommentarer
Postat av: Anonym

åå stackare det där med ryggen. Du får ha en trevlig dag iallafall :)
kram karin

2008-04-15 @ 08:20:05
URL: http://karinekeblad.blogg.se
Postat av: Smulan

Man löser luva med en annan grej eller slant annars har babyn lov att sno o ha kvar ens luva. Man måste alltså ge nånting, annars är man ett luvlöst tightass. Kram

2008-04-16 @ 08:57:37
URL: http://smulansscrap.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0