Söndag 1:a Maj. Valborg

Idag är det lite mulet, de blåser lite och +6,6 grader ute.
Igår var vi hemma hos några bekanta och grillade på kvällen. Det var kött, grönsaker och såser mm å jag åt så jag nästan sprack! Detta avslutades med schwarzwaldtårta ;) Jag har kommit underfund med att jag byggt upp ett fruktansvärt sockerbegär de senaste 2 veckorna, jag äter sötsaker oavbrutet och det har jag tänkt att fortsätta med ett tag till!
Vi var till Nås och tittade på brasan de har där, den var väll normalstor som de brukar vara. Nås manskör sjöng in våren och så hade de försäljning på läsk och hamburgare. Vi var väll inte där så jättelänge men Viktoria var nöjd när vi åkte hem och det är ju bra. Väl hemma så tittade vi på fyrverkerierna från Lindesnäs, vi ser dem på andra sidan sjön och sen hade Viktoria kvar några tomtebloss sedan i vintras som hon roade sej med.
Idag har jag gått 42 fulla graviditetsveckor och faktiskt så mår jag ganska bra idag än så länge. Jag har lite stick eller kryp i benen, vet inte hur jag ska förklara, ungefär som tusen nålar som man brukar säga. Men det går nog över sen när jag fått på mej stödstrumporna.
Älsklingen håller på och diskar och jag känner faktiskt att jag har motivation att göra något idag så jag ska nog börja med att vika tvätt.
Det blir att vara hemma och dona hela dagen för ikväll så ska vi skjutsa Viktoria till en av hennes vänner och så är vi bjudna på lite mat där. Viktoria ska sova över för vi ska ju till lasarettet imorn på ultraljud igen.
Nehej nu ska jag röra lite på mej så krypet i benen försvinner, ha en bra dag allihopa!

Kommentarer
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Annorlunda men lite gulligt! :)2011-05-01 @ 21:00:57
URL: http://annacondas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0