7:e April, Måndag. Irma & Irmelin. Världshälsodagen.

Dagen började skitdåligt idag, så det kan bara bli bättre nu då eller??
Inatt så har barnen varit vakna i omgångar vid olika tillfällen. Viktoria har haft en massa konstigheter för sej. Det började med att jag vek en filt över hennes fötter igår, då bad hon mej 3 ggr till vid senare tillfällen att vika till filten igen som inte låg som den gjorde från början. 3:e ggn så tog jag undan filten för hon har aldrig haft det så förut så det var väll lika bra. Då bad hon om att få vatten och sen låg hon och blåste ut snor på sängkläderna som jag bytte igår. Det lät inte som att det kom ut något snor men det var ett väldigt enerverande ljud när hon blåste ut hårt ur näsborrarna typ 115 ggr innan hon gav sej. Sista gången hon var upp inatt så väckte hon mej för att fråga om hon fick gå på toaletten. Det är nå nytt hon börjat med för hon har då aldrig frågat om det förr.
Linus har vaknat hur många ggr som helst inatt. Ibland har han skrikigt hysterisk och ibland har han skrattat och farit runt i sängen ända tills han slagit skallen i spjälorna och börjat skrika igen. Så har han hållit på sedan 2 inatt.
Sedan fick jag ett telefonsamtal imorse när jag låg och drömmde som bäst och det var inget trevligt samtal så nu är jag ganska så sur.
Och nu åker hemtjänsten bil på gräsmattan oxå, hoppas att hon kör fast i mitt fina gräs så ska jag ställa mej på trappen och skratta åt henne *grrrr*
För att späda på helvetet lite extra så snöar det ute idag, jag trodde faktiskt inte att det skulle komma mera snö nu. Jag som har tagit fram krattan så jag ska kunna börja kratta direkt snödrivorna tinat......
Nej nu ska jag servera barnen frukost och mellanmål sen ska jag skjutsa Viktoria på dagis.

Kommentarer
Postat av: Smulan

Nämen! låter som en riktig kanondag för dig idag! Kolla in snupporna i min blogg sen. Kram

2008-04-07 @ 09:30:06
URL: http://smulansscrap.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0